I butiken på Nässjö central kommer jag in och där står 3 st vid kassan och pratar arbiska bland annat den som jobbar i pressbyrån samt en vakt och en till, otreligt att komma in och de pratar högt. De... Se mer
Jag skulle vilja lyfta fram vilken superkille (ung) som jobbar på er butik där man kommer upp från pendeln o innan tunnelbanespärrarna! Alltid glad alltid med ett leende hälsar på alla o önskar en fin... Se mer
Jag besöker ofta Pressbyrån i Kronprinsen i Malmö. Mitt ärende är då att posta paket som jag säljer på Vinted. Service och bemötande är i toppklass. Känner mig alltid välkommen, trots att jag inte ha... Se mer
Lämnade omdömme för ca 2 månader sen men ingen bättring Vill inte gå ner till butiken i onödan Jag går ner när cheferna eller deras dotter jobbar iomed att den andra som jobbar känns inte välko... Se mer
Andra tittade också på
Galen och otrevlig personal
Pressbyrån är ett skämt. Fick en utskällning av han i kassan för att jag inte betalade tillräckligt snabbt. Snart har ni inga kunder att skälla ut!
Pressbyrån Ekhagen!
Pressbyrån Ekhagen!
Saknar gamla ägarna, det finns ingen service eller trevligt bemötande av dom nya!
Köp aldrig saldo från den här butiken!
Köp aldrig saldo från den här butiken.
De har 15 minuters öppet köp.
Vilken bedrägeri!!!
Även om man inte använder en låt oss säga comviq saldo kort så har du ingen möjlighet att återlämna det.
Jag har polis anmält de för deras bedrägeri men akta er.
Köpte en kaffe och lussebullar
Köpte en kaffe och lussebullar. Kassakvinnan på pressbyrån (Nyköping,brunhårig lite äldre kvinna)om jag skulle ha liten eller stor kaffe. Jag frågade om mellankaffe, men det fanns inte. Då tar jag en en liten kaffe i en stor mugg då jag har mycket mjölk sa jag. Hon tog betalt över 30:- när de små kostar 10:- st. När jag påtalade att jag kunde fått två små för lägre pris så ryckte hon på axlarna. Nonchalant som attan och gör att man inte vill köpa kaffe där.
PRESSBYRÅN GÄRDET JÄTTESUR MAN SOM…
PRESSBYRÅN GÄRDET JÄTTESUR MAN SOM ALLTID TROR ATT VI SKA SKÄLA HAN GER DÖMANDE ÅSIKTER OCH BORDE FÅ SPARKEN
Möglig risifrutti
Köpte en risifrutti för 20kr och när jag öppnade den 5 min senare så såg jag att den var möglig och hade gått ut på datum. Rekommenderar inte pressbyrån
Beskt och bränt kaffe
Idag, den 11.e mars 2022 - en kylig fredagsmorgon kl 07.00. Kommer in. Beställer. Häller kaffet. Troligtvis den första koppen som serveras för morgonen. Smakade otroligt beskt och bränt. Förstörde hela min morgon!
Otrevlig suckande personal
Mannen i kassan på Östermalmstorg sibyllegatan suckade HÖGT när jag insåg att jag behövde föra över pengar. Var ej heller folk bakom mig i kö
Pressbyrån Högdalen.
Pressbyrån Högdalen.
Handlade på Pressbyrån i Högdalen, när jag skulle betala påminde min son mig om att jag skulle köpa trisslott till pappa.
Jag bad om en trisslott. Då blev mannen i kassan förbannad och sa att jag inte får köpa trisslott, jag frågade varför. Han svarade att man får inte ta med sig sitt barn in i affären när man köper låter.Jag frågade sen när, enligt honom är det en ny lag, och att jag borde lära mig Svenska lagar. Jag ifrågasatte detta. Då kommer mannens fru ut och skriker håll käften annars ringer hon vakterna. Jag tar min son och går därifrån. Kommer aldrig sätta min fot där igen..
Så dyrt kaffe som för övrigt inte ens…
Så dyrt kaffe som för övrigt inte ens smakar gott! Hur mycket man ens undviker att handla hos er så finns ibland enbart ni på stationerna. Besviken!
Köp inte kakorna!
Kakorna var jätte äckliga eftersom dem var gamla och ur torra. De låg en jeting bland kakorna också :(
Ändrat bedömningen.
En person som jag trodde var min vän ljög för mig om händelsen som sa att den inträffat på pressbyrån. Så jag ger pressbyrån 4 istället för 1, som var helt oförtjänt. Ibland får man ändra sig.
Äckligt kaffe!
Jag har alltid köpt min Latte på Pressbyrån men gör det alldrig längre. Latten är vattnig och det märks att att den inte görs på mjölk utan man blandar den med en massa vatten, kanske för att spara pengar. Vanligt kaffe är också äckligt. Vad är det som har hänt?
Den 7 april
Den 7 april, kl.09.30, 2021 besökte jag Pressbyrån på Centralstationen i Södertälje för att köpa tidskrifter som födelsedagspresent till min son. Efter att ha studerat tidningar i några minuter kommer en anställd fram till mig och säger åt mig att "inte bläddra sönder tidningarna". Jag förklarar mitt ärende men han tycker att jag skall gå då han tycker att jag varit där för länge. Jag blir alldeles paff och går. Men kommer strax tillbaka
och förklarar att jag tycker hans bemötande är totalt oacceptabelt. Han backar inte en tum utan undrar om jag inte känner till att det är covid. Vid tillfället var det knappt någon mer än jag i butiken. Jag känner mig kränkt och illa bemött och misstänkliggjord. Han och hans kvinnliga kollega verkar tycka att mina synpunkter inte spelar någon som helst roll. Kollegan uppmanar mig att klaga hos regeringen. Jag går därifrån till Direkten på kringlan och köper mina tidskrifter till en summa av 437,00 kronor. På Direkten får jag i lugn och ro välja tidskrifter och blir inte dåligt bemött och misstänkliggjord.
Pressbyrån Backaplan Gbg
Riktigt sunkigt bemötande, inte ens ett " hej " när jag kommer in för o handla.
Företaget franschisar sina butiker till…
Företaget franschisar sina butiker till småföretagare som som ägare ofta får jobba till väldigt dåliga villkor med löner på 20-25 000 per månad och arbetstider på upp till 70-80 timmar per vecka. Rena slavliknande kontrakt och en cynisk organisation. Företagens butiker är överetablerade och för många har dålig lönsamhet vilket är en del av förklaringen. Affärsidén är att suga ut allt dom kan av franchisetagaren för att göra ägarna till kedjan i Reitanfamiljen rika. Ett sorgligt företag.
gammal mat!
Vi köpte 2 wraps på pressbyrån i Linköpings centrum och båda dessa var torr och hade ett bäst före datum från dagen innan.
Snabbt men dyrt
Som regel snabb assistans och tillgängliga butiker men generellt ganska dyrt vid jämförelse.
Goda korvar bra bemötande i Östermalm