Mit Gutschein eine 24er Box bestellt. Die Gerichte sind lecker und der Preis im Vergleich zu anderen Fertiggerichten OK. Aber Vorsicht, hier wird unwissentlich ein ABO abgeschlossen. Kein deutl... Se mer
Det här tycker kunderna
Geschmacklich find ich die Gerichte wirklich gut, Um Welten besser als Supermarkt-Zeug wie Bofrost oder Frosta. Klar hat das alles seinen Preis, aber man muss ja auch bedenken, dass das alles sehr... Se mer
Stell dir ein BoFrost TK-Gericht vor, nur hat jemand "PROTEIN" vorne drauf geschrieben und das Essen besser gewürzt - dafür aber teurer. Jetzt weißt du was prepmymeal ist. Schmeckt alles soweit gut, w... Se mer
!! FANTASTISCH !! om ein-de-lijk een volwaardig merk te hebben gevonden dat voorziet in alle noodzaken die je als drukbezette sporter wil. 1) Eiwitrijk 2) Grote porties 3) Lekker! 4) V... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Prepmymeal.nl biedt gezonde, eiwitrijke kant-en-klare maaltijden – écht zonder toevoegingen. Onze maaltijden zijn snel, voedzaam en ideaal voor iedereen die bewust wil eten zonder gedoe. Of je nu een drukke werkdag hebt, na het sporten snel iets gezonds wilt eten of gewoon geen zin hebt om te koken, prepmyeal maakt gezond eten eenvoudig. Onze maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, rijk aan eiwitten en perfect uitgebalanceerd qua voedingswaarde. Zo hoef je nooit concessies te doen aan smaak of kwaliteit, zelfs op de drukste dagen. Ontdek het gemak van kant-en-klare maaltijden die passen bij een actieve en bewuste levensstijl. Perfect voor drukke professionals, sporters en iedereen die gezond én smakelijk wil blijven eten. Maak je dagelijkse voeding eenvoudig, voedzaam en lekker – zonder toegevoegde rommel.
Kontaktuppgifter
Unterlindau 28, 60323, Frankfurt am Main, Tyskland
- info@prepmymeal.nl
- prepmymeal.nl
Har besvarat 27 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De maaltijden zijn zeer smaakvol en snel klaar
De maaltijden zijn zeer smaakvol, snel klaar, prima portie en zeer gezond.. Nadat een bezorger de maaltijden beneden in de hal had gezet zonder aan te bellen en alles was ontdooid heeft Prepmymeal dit direct geweldig opgepikt en nieuwe maaltijden laten bezorgen. Zeer fijne communicatie en klantvriendelijk..
Goede voeding met veel proteines maar…
Goede voeding met veel proteines maar levertijd niet super snel
Top service en echt lekkere maaltijden!
Als ik meer sterren zou kunnen geven dan had ik dat zeker gedaan!
Wat een top service biedt Prep My Meal. De maaltijden zijn geweldig en daarom bestellen wij steeds weer opnieuw. Helaas was er laatst een probleem met onze bestelling via UPS en dat heeft Prep My Meal boven onze verwachtingen uit opgelost en afgehandeld. Super snelle reactie per mail en heel klantvriendelijk. Wij zijn echt heel erg goed geholpen en blij met onze maaltijden. Echte aanrader!
Abbonnement voordat je er erg in hebt..
Zonder duidelijke communicatie ineens aan een abbonnement vast. Na cancellen wordt er toch nog geld afgeschreven.

Svar från Prepmymeal.nl
Mega blij met deze maaltijden
Mega blij met deze maaltijden. Goed van smaak, gezond en eiwitrijk. Zelfs met een gluten- en lactoseallergie goed te bestellen. Daarnaast super blij met de goede service en het meedenkend personeel! Aanrader!
Eten is oke
Eten is oke, maar klantenservice… 17 van de 18 maaltijden ontvangen, daar een email over gestuurd, kosten van 1 maaltijd retour gehad en nog geen week later een correctie en toch weer afgeschreven?? Niet te vertrouwen deze zaak, ik bestel er nooit meer!
Vreselijk slecht
Vreselijk slecht, 1x volledog ontdooid bezorgd, 2x niet bezorgd op afgesproken datum, en 1x zelfs vanuit prepmymeal de levering eigenhandig 1 week verzet zonder bericht naar mij als klant!!! NIET BIJ BESTELLEN!!!
Ik heb Prepmymeal geproefd
Ik heb Prepmymeal geproefd en ben erg tevreden. De gerechten zijn mooi geportioneerd, vol van smaak en de kwaliteit heeft mij positief verrast. Er is bovendien veel variatie in het aanbod. Als sporter vind ik het voedzaam, lekker én praktisch. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn mening prima.
Beste
Tja wat moet ik zeggen voor mij ook 5 sterren
Het was gewoon lekker maaltijd super merk ook mijn lichaam
Alleen jammer dat alleen woensdag bezorging is
Doe anders een briefje in de brievenbus
Levering kan alleen op woensdag en er kan geen tijdvak gekozen worden, dat maakt het voor de doelgroep 'werkende mensen die alleen wonen' best onhandig. Maar goed, UPS gaf aan te komen tussen 12u15 en 16u15. De bezorger stond om 17u30 voor de deur, maar toen zat ik net in de auto omdat ik weg moest. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling is geleverd in mijn woonplaats. De vraag is waar.
Gisteravond en vanmorgen gemaild, maar geen gehoor. Geen idee dus hoe de maaltijden zijn, maar zolang UPS de bezorging doet, of dus eigenlijk juist niet, pas ik.
De klantenservice heb ik uiteindelijk de volgende middag gesproken en zij waren wel erg behulpzaam en vriendelijk, beter zoeken ze een andere partij om te bezorgen. Dan probeer ik het opnieuw.
Perfect voor eenpersoonshuishoudens
Snel geleverd, goede kwaliteit, gezond en snel op tafel. Perfect voor alleenstaande sportieve mensen.
Makkelijk
Makkelijk, geen afwas, geen inkopen.
Smaak is wel wat minder dus extra kruiden toevoegen is een aanrader. Helaas is 1 portie te weinig voor mij. Ze hadden net wat groter moeten zijn.
Ik vind de promoties op de socials leuk…
Ik vind de promoties op de socials leuk en aantrekkelijk en de website zeer duidelijk en gebruikers vriendelijk. Bestellen gaat simpel en leveringen verlopen zoals verwacht. Kwaliteit en de porties van de maaltijden zijn conform verwachtingen en de smaken zijn top, zelfs vaak verrassend. PrepmyMeal is een aanrader voor velen.
Het was heerlijk en makkelijk
Het was heerlijk en makkelijk. Super voedzaam en de levering die misging door fout adres door apple pay super correct hersteld .
De maaltijden zijn lekker en voedzaam
De maaltijden zijn lekker en voedzaam. Helaas was mijn bestelling ontdooit aangekomen vanwege de warmte. Gelijk reactie en kreeg nieuwe toegestuurd, goede services
Geweldige klantenservice!
Vijf sterren mede door collega’s Ikhlaas en Jonathan die mij een vervangende levering hebben aangeboden nadat UPS het e.e.a. heeft verzuimd te bewerkstelligen bij de eerste. De maaltijden moeten nog geproefd worden uiteraard maar dat zal op basis van andere reviews zeker niet fout gaan.
Dikke pluim voor de klantenservice! Ze mogen mij nu al als wederkerende klant beschouwen.
Topmaaltijden en topservice
Maaltijden zijn van goede kwaliteit, lekker en voedzaam. Ik volg een proteïnerijk dieet en hoef niet meer na te denken qua hoeveelheden; een grote luxe.
Ik had laatst een incident met 1 van de boxen die geleverd werd. Er was vermoedelijk iets misgelopen in het transport, want doos beschadigd en maaltijden ontdooid. Box was dus niet meer te gebruiken. Jonathan en z'n team van de Nederlandstalige customer support stonden me direct bij en ik hoefde geen moment te wachten op m'n refund. Zo hoort het gewoon.
De smaak is echt zoveel beter dan…
De smaak is echt zoveel beter dan supermarkt maaltijden en veel minder snel weer trek in avond snacks :)
Om de verpakking te openen is wel wat handigheid vereist maar dit zal te maken hebben omdat het met de post verstuurd wordt en je wilt wel dat het niet gaat lekken.
Ik heb inmiddels 10 soorten geprobeerd…
Ik heb inmiddels 10 soorten geprobeerd maar tot verbazing waren deze alle erg lekker.
Complimenten.
En op de weegschaal merkbaar
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.