Ik heb artframe besteld met eigen afbeelding, kleur was in eerste instantie niet goed, toen hebben ze speciaal voor mij nieuw doek gemaakt! Top service en hele prettige communicatie
Det här tycker kunderna
Ik was al lange tijd op zoek naar een bedrijf dat de kleuren van aangeleverde afbeeldingen exact kan reproduceren. Dat doet dit bedrijf uitstekend! De kleuren komen perfect overeen met het origine... Se mer
We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk pr... Se mer
Petrashomestyle is een mooie site met veel keuze in prachtige schilderijen. Ze reageert snel op vragen en is behulpzaam in het maken van de juiste keuze.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Aanwinst in ons huis
Omdat ik nogal besluiteloos kan zijn koos ik voor een frame met wisseldoek. De Photoshop-service maakte het keuzeproces helpend, je krijgt gelijk een goed beeld van hoe het op je muur hangt. De kwaliteit is goed en de service heel netjes. Enorm blij met de aanwinst in onze woning!

Prachtige canvas!
Prachtige canvas!
Fijne contact, snelle verzending en de bestelde producten prachtig!

Svar från Pracht aan je muur
Super fijne communicatie en snelle…
Super fijne communicatie en snelle levering! Blij mee!

Prachtig mooi schilderij
Prachtig mooi schilderij ontvangen op plexiglas. Mooie kwaliteit en snel en goed verzonden. Erg blij met de service!

Top schilderij!
Gisteren ons schilderij ontvangen. Helaas was deze tijdens het transport beschadigd geraakt. Meteen contact opgenomen en vandaag al een nieuwe mogen ontvangen. Super blij met het schilderij, top kwaliteit! En een geweldig goede service. Echt een aanrader!

Schilderij op plexiglas prachtig
Schilderij besteld op plexiglas vintage flowers. In één woord prachtig!! Super blij mee. Kwaliteit is heel goed en het luxe ophangsysteem zorgt ervoor dat het schilderij zweeft. service super en ook snel geleverd.

Svar från Pracht aan je muur
Super blij met ons schilderij
Super blij met ons schilderij! De kwaliteit is top en de levering was heel snel! Ik kreeg ook snel antwoord op de vragen die ik had 👍🏼

Mooi schilderij
Mooi schilderij, snelle levering en top service bij vragen.

Super!
Wij zijn heel blij met onze schilderijen! Wij hebben 3 eigen ontwerpen met luxe lijst besteld. Met mooie foto’s van onze bruiloft. De schilderijen werden super snel geleverd en de service was heel goed! Wij zijn super tevreden!

Erg goed
Nooit verwacht dat de kwaliteit van een textielframe schilderij zo goed zou zijn! We zijn erg blij met de schilderijen van onze reisfoto's. Eindelijk hangt er kunst met een (voor ons) betekenis aan de muur.

Blij met het schilderij ‘Balance’
We hebben het schilderij ‘Balance’ van @Petrashomestyle in huis. Super blij mee! Het past helemaal in ons interieur en de kwaliteit is top. Mooi ophangsysteem ook.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.