Företaget har svarat
Fik vare sent, problemer med en leverance, det som var problemet har jeg stadigvekk ikke fået. Ikke ret godt
Företaget har svarat
Powerlift Nation er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på alt innen trening. Vi tilbyr et bredt utvalg av treningsutstyr, kosttilskudd og treningsklær, tilpasset både nybegynnere og erfarne atleter. Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter som hjelper deg å nå dine treningsmål.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestilte 29.05, varen ble sendt først 11.06, altså 8 virkedager etter bestilling.
Har aldri opplevd en så fantastisk kundeservice ☺️🌼dem er helt fantastiske👍🏻fikk levering i postkassen samme dag som jeg bestilte,dem bryr seg om kundene og gjør ekstra bra innsats kommer til å handle ifra her igjen! Anbefaler på det sterkeste😇
"I purchased Vitargo Grape electrolytes from Powerlift Nation. The service is at a basic level, there is no live chat on the website, which is a downside. Another major downside is the advertising. The company does not develop its social networks, which affects the customer base and trust. The company has only two good, genuine videos on Instagram, where it is clear what the product is and that the company provides real products. My big advice: develop your networks, show your face, and talk about the product with your own face, not just by posting photos. Since you are a young company, you need to build trust with customers. Another downside: before ordering this product, I searched for it on Google and saw a very good, even excellent name for the company. I went to the website but then left to check other companies selling the same product. Later, when I decided to return, I could barely find the company in Google ads. I don't know why it disappeared, but that also impacts visibility and trust. Positives: The designer or whoever worked on this website did a great job. The website’s name and design are really good. Everything is well thought out and looks professional. However, advertising needs to be more thoughtful, as it directly affects trust. Instead of just posting photos, you should make videos, talk about the product, and explain what it’s for. Because maybe a person doesn’t need the product, but they buy it anyway. Since you are a young company, I believe you should go the extra mile for your customers, such as offering free consultations to help them figure out whether or not they really need the product. Reach out to the customer and help them decide if the product is worth buying."
service: 3.5⭐️⭐️⭐️
website: 4⭐️⭐️⭐️⭐️
Website Name: 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
trust:2.5 ⭐️⭐️
Kundeservice er veldig bra, alt funker, og kort leveringstid.
Kjempe fornøyd! Det var lett å legge inn ordren og varene kom fort etter bestilling akkuratt slik som forventet. Veldig fornøyd med produktene som var av ypperste-kvalitet!
Powerlift Nation leverer på alle punkter. De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsrike produkter til gode priser. Bestillingen gikk knirkefritt, og leveringstiden var imponerende rask. Produktene levde opp til forventningene, og kundeservicen var både hjelpsom og profesjonell. Handler gjerne her igjen, og anbefaler butikken videre til andre treningsentusiaster! 🥰

Svar från Powerlift Nation
Jeg ønsker å dele noen ord om min erfaring med Powerlift Nation – ikke for å motsi andres opplevelser, men for å belyse hvor annerledes min egen har vært, og for å løfte frem det jeg opplevde som genuint godt og profesjonelt kundearbeid.
Jeg bestilte nylig kosttilskudd, og allerede fra første stund opplevde jeg kommunikasjonen med Powerlift Nation som både tydelig, rask og imøtekommende. Jeg opplevde ikke noen overraskelser – heller tvert imot: Produktet levde opp til det som var forventet, og mer til.
Jeg satte stor pris på at kundeservice tok seg tid til å informere, forklare og ikke minst passe på at jeg fikk svar på alle spørsmålene mine.
Dessuten fikk jeg inntrykk av at de virkelig ønsker å bli bedre. Vi hadde en kort og hyggelig dialog der jeg opplevde forståelse og interesse for innspill. Det betyr mye.
Jeg vet at ikke alle opplevelser er like, og at frustrasjon kan oppstå i møte med ting som ikke går som planlagt. Men for min del har Powerlift Nation vist at de tar kundene sine på alvor – også når det krever å lytte, justere og forklare.
Så, tusen takk til dere – for gode produkter, rask levering, og ikke minst for måten dere møter mennesker på. Jeg handler gjerne her igjen, og jeg anbefaler dere videre til andre som ønsker kvalitet – både i produkter og kundebehandling.

Svar från Powerlift Nation
Superfornøyd! 😀 Jeg har handlet fra Powerlift Nation ved flere anledninger, og har seriøst ingenting negativt å si om butikken. Her blir du møtt av en kundeservice som tar deg og dine henvendelser på alvor, strekker seg langt for å oppfylle ønsker ved bestillingene dine. Masse å velge mellom og kjempebra innhold i produktene! Veldig bra leveringstid og er utrolig fornøyd med produktene!

Svar från Powerlift Nation
Fantastisk service og produkter, anbefales på det sterkeste🙏🏻

Svar från Powerlift Nation
Godt utvalg og rask levering. Veldig behjelpelig kundeservice og. Anbefales.

Svar från Powerlift Nation
Rask levering og gode priser. Kan absolutt anbefales🙂

Svar från Powerlift Nation
Stort utvalg av masse bra produkter. Alt man trenger på en plass, bra greier.
Kjempegreier! Godt utvalg av kvalitetsbrands, oversiktlig nettside og konkurransedyktige priser🔥 Deilig med ny aktør på banen, stå på!🤝

Svar från Powerlift Nation
Det manglet en vare i sendingen, men det ble ordnet med en gang jeg tok kontakt Så jeg fikk en positiv opplevelse av nettbutikken.

Svar från Powerlift Nation
Ved første leveranse fikk jeg ikke alle varene mine, da var jeg redd jeg hadde blitt lurt. Dermed sendte jeg en mail og ga beskjed og fikk raskt svar. Dagen etterpå ble ny pakke med manglende varer sendt + en ekstra overraskelse som jeg ble fornøyd med. Alt i alt god service, og ryddet fint opp feil.

Svar från Powerlift Nation
Solid nettbutikk for oss som lever for trening! De har alt av kosttilskudd og treningstøy i bra kvalitet, og prisene er spot on. Bestilte proteinpulver og straps herfra, og alt kom raskt uten noe tull. Skikkelig fornøyd, og kommer til å handle her igjen. Anbefales!

5/5
Oversiktlig nettside med bra utvalg!
Rask forsendelse og sporing kom dagen etter at ordren var gjennomført.
Jeg for min del kjøpte 2stk gasp t-skjorter, topp kvalitet!
Kommer til å handle igjen!

Svar från Powerlift Nation
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.