POWER.se - Umeå Omdömen

1 618
TrustScore 4.5 av 5

Marknadsgatan 5D, 904 22 Umeå, Teg, SE

Vi skulle köpa en Router & av den fanns bara denna i kartong kvar & ingen uppackad. Säljaren öppnade kartongen för att vi skulle få se & vi sa att "Är det DEN vi tror så köper vi den" & det var rätt... Se mer

Köpa tv var lätt toppenservice. Köpte glaskanna till min mockamaster bryggare, bråttom fel kanna. Tillbaka i butik för att byta men rätt modell på kanna hade ni inte. Hänvisade till nätet att bestä... Se mer

Var ute efter en blender, fick fantastiskt bemötande, rätt produkt för mitt behov samt frågor om fler behov som ledde till ytterligare behovs köp som jag annars fortsatt skjuta på framtiden. Har nu oc... Se mer

1. Nr. 6 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 16 av de 25 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Umeå

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(1 618)

16 388 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oseriöst

Oseriöst, vi skulle få vår tv utbytt pga reklamation men dom kunde inte erbjuda någonting. Antingen skulle vi få en mindre tv eller en större men behöva betala mellanskillnaden. Dom sa också att VI kunde köra upp till Luleå för att det fanns en tv där och det var för dyrt för dom att frakta den till Umeå. Fick ringa och maila huvudkontoret flera gånger fram och tillbaka för att tillslut bli erbjudna en både ljud och bildmässigt mycket sämre tv ändå. Efter mycket om och men fick vi en tv som var någorlunda nära det vi hade men det ska absolut inte behövas att kunder ska måste klaga och diskutera för att få rätt.

17 september 2026

Hej Filippa,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är verkligen inte så vi vill att en reklamation ska hanteras, och jag förstår väl att det har varit frustrerande att behöva driva frågan fram och tillbaka flera gånger för att få en lösning som känns rimlig.

Vi har skickat vidare din feedback internt till berörd butik för att granska både hur reklamationen hanterades och kommunikationen kring utbytesprocessen. Det är inte meningen att du som kund ska behöva klaga och förhandla för att få rätt, och vi tar detta på allvar.

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Mycket bra mottagande

Mycket bra mottagande. Butikssäljare som visade lyhördhet, god service och var lösningsorienterad.

19 september 2026

Hej Christina,

Vad roligt att höra om din upplevelse i vår butik i Umeå! Det låter som du fick riktigt bra hjälp av en engagerad säljare som verkligen lyssnade och hittade rätt lösning åt dig. Det är precis den typ av service vi strävar efter att erbjuda.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Toppen

Snabb och bra service!

19 september 2026

Hej Åsa,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du upplevde både snabb och bra service hos oss i Umeå. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man besöker en av våra butiker. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan dag.

Bra bemötande fick det jag ville ha

Bra bemötande fick det jag ville ha

Hej Karl,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du fick ett bra bemötande och hittade det du letade efter hos oss i Umeå. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Det var okej!

Hej Karin,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är alltid uppskattat att höra hur det har gått. Vi hoppas att du får stor glädje av ditt köp och att allt fungerar som det ska. Om det skulle dyka upp några frågor framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Produkten som jag köpte var skadad

Produkten som jag köpte var skadad. Fick ett erbjudande som var sämre än den jag köpt. Säljaren hade inte koll på det. Försökte sälja annat märke. Insåg sina misstag. Räddade köpet genom att erbjuda annan vara men inte alls med samma reducerade pris som skadade. Glömde sedan bort att återkoppla. Fick påminna. Köpte då trots allt den erbjudna produkten men har bara fått faktura ännu ingen leverans.

Men säljaren var mycket trevlig

Hej Ulf,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det låter som att du har varit med om en frustrerande situation med en skadad produkt och att kommunikationen inte fungerade som den borde. Det är positivt att höra att säljaren var trevlig, men jag förstår att det inte väger upp hela upplevelsen.

När det gäller att du har fått faktura men ännu ingen leverans, rekommenderar jag att du loggar in på ditt MyPOWER-konto och kontrollerar orderstatusen under fliken "Köp". Där kan du se om ordern är försenad eller om den har delats upp i flera leveranser. Kontrollera även din e-post och SMS efter eventuella uppdateringar om leveransen.

Vi hoppas att din leverans kommer fram snart och att du får njuta av din nya produkt.

Hi Jan-Olov,

Tack för det fantastiska betyget och de fina orden! Det gör oss otroligt glada att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Umeå. Vi hoppas att få se dig igen snart.

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra, från till installation 👍

Hej Wilma,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss att allt fungerade bra från början till installation. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Omtänksamhet

Trevlig och kunnig personal. Personalen från andra avdelningar var hjälpsamma och hämtade vagn till min tumlare.

Hej Conny,

Tack för din trevliga recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det gläder oss att höra att personalen var trevlig, kunnig och hjälpsam, särskilt när det gällde att hämta vagn till din tumlare. Det är precis den typ av omtänksamhet vi strävar efter att erbjuda. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till butiken i Umeå framöver.

Bra service

Bra utbud och priser

Hej kund,

Tack för en fantastisk recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både servicen och vårt breda utbud till bra priser i vår Umeå-butik. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Lätt att hitta den sökta produkten och…

Lätt att hitta den sökta produkten och fint och korrekt bemötande vid kassan.

Hej Eric,

Vad roligt att höra att du hittade vad du sökte och fick ett bra bemötande i vår butik i Umeå! Det gör oss glada att veta att upplevelsen var positiv från start till mål. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Personen som visade oss var mycket…

Personen som visade oss var mycket tillmötes gående, trevlig
Och bra priser.

Hej Karl-Gustav,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Umeå. Att få bra service till bra priser är precis vad vi strävar efter, och det är alltid upplyftande att höra när det faller väl ut. Välkommen åter!

Bra!

Trevlig butik

Hej Robin,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att du hade en trevlig upplevelse i vår butik i Umeå. Vi brinner för att ge bra service och det är fantastiskt att höra att det märks. Välkommen åter!

Dåligt bemötande

Står i kassan och ska betala mina inköp. Bad om att kassörskan skulle dra av mitt innestående bonus. Hon började prata om rabatter och kollar i datorn. Fattade sen att hon försökte få mig att byta teleoperatör trots att jag bara skulle betala mina varor. Fräckt påhopp som jag inte ville ens prata om. Dessutom struntade hon i mitt bonus som ligger kvar där vilket jag upptäckte då jag kom hem.

Hej Leila,

Det är tråkigt att höra att du fick en sådan upplevelse i vår butik i Umeå. Vi förstår att det är frustrerande när du bara vill betala för dina varor och använda din bonus, och i stället känner dig bemött med påhopp om att byta teleoperatör. Så här ska det inte vara hos oss.

Din feedback har nu skickats vidare till butiken i Umeå så att de kan granska vad som hände i kassan och arbeta med bemötandet framöver. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att visa hur det egentligen ska vara hos POWER 🧡

Vänliga hälsningar POW, POWERs AI-assistent

Bra bemötande och fick snabbt hjälp

Bra bemötande och fick snabbt hjälp

Hej Anneli,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gläder oss verkligen att du upplevde ett bra bemötande och fick snabb hjälp hos oss i Umeå. Det är precis så vi vill att det ska kännas att besöka POWER. Välkommen åter!

Hej Georg,

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du fick hjälp med utbärningen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att sätta betyg på din upplevelse.

BÄSTA SERVICEN!!

BÄSTA SERVICEN!!! Fort snabbt effektivt!!

Hej Marie,

Vilket fantastiskt betyg att få! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde servicen som både snabb och effektiv. Det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att erbjuda. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Tumme upp

Tumme upp!!

Hej Ak,

Tack för de tummar upp! Det gör oss riktigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss i Umeå. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Umeå⚡

Väldigt hjälpsamma!

Hej Nikolai,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Umeå! Det betyder mycket för oss att du upplevde vår personal som hjälpsam. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Umeå en annan gång.

Fantastisk!

Jag fick bra el sparkcykel och den funkar väldigt bra och är i bra skick

18 september 2026

Hej FLORIE,

Vad roligt att höra att du är nöjd med din elsparkcykel och att den fungerar så bra! Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Det betyder mycket att veta att allt levererades i bra skick och att du kommer väl till nytta med din nya produkt. Vi hoppas att du får många fina turer framöver!