POWER.se - Malmö Omdömen 2 080

TrustScore 4 av 5

4,0

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

+ Lagersaldot stämde Gick snabbt och smidigt att hitta och köpa - Rörig sektion (mus/tangentbord) med hylletiketter som antingen saknades eller hörde till annan vara, kunde tex inte se vad prod... Se mer

Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något m... Se mer

Den första säljaren var ointresserad och kändes dömande (har rollator å är 66 år) Dock tränar jag på gym tre dagar i v, å behövde ett par hörlurar. Säljare nr 2 var TOPPEN. Hjälpsam, visade olika lura... Se mer

Personalen mycket hjälpsamma och kundbemötandet är toppen. Rekomenderar stark. Jag hade glömt bort kvitton för en produkt och gic för att returnera varan efter några timmar då den har inte passat till... Se mer

1. Nr. 6 av de 7 bästa företagen i Elektronikföretag

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

En positiv upplevelse som kund

Från början till slut som präglades av tjänstvillighet och omtanke om kunden

1 maj 2026

Hej Bra överhuvudtaget,

Tack för de fina orden.

Det gläder oss att höra att hela upplevelsen präglades av tjänstvillighet och omtanke om kunden.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Snabbt & lätt

Snabbt & lätt. Förbokat så bara att hämta.

2 maj 2026

Hej fröken Olsen,

Tack för den fina återkopplingen!

Vad roligt att höra att det gick snabbt och smidigt, och att upphämtningen fungerade så enkelt som tänkt.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Riktigt pinsam upplevelse med ert…

Riktigt pinsam upplevelse med ert butiksbiträde//Säljare.Han avvisade det jag kom för att köpa på ett brutalt sätt fördömde han Samsung Tv:n jag ändå köpte.//Jag har aldrig varit i närheten av något mer korkat.

3 maj 2026

Hej Lulzim,

Det här är långt ifrån den upplevelse som ska möta dig i varuhuset.

Bemötandet du beskriver är inte okej, särskilt när du redan visste vilken TV du ville köpa.

Om du vill att ärendet ska kunna följas upp vidare, använd gärna vårt [kontaktformulär](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/) och bifoga så mycket information som möjligt, till exempel datum, ungefärlig tid och vad som sades i butiken.

Bra liten maskin

Bra liten maskin, passar bra för mig om man vill ha en liten kopp starkt kaffe 🤗

1 maj 2026

Hej Eva,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att maskinen passar bra och levererar en liten, stark kopp kaffe precis som önskat.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra service när det äntligen dök upp…

Bra service när det äntligen dök upp personal vilket tyvärr tog tid.

2 maj 2026

Hej Jörn,

Tack för omdömet.

Det är glädjande att servicen upplevdes som bra, även om väntetiden innan personal blev tillgänglig drog ner helhetsintrycket.

Den typen av återkoppling är värdefull och tas med vidare.

Pozitiv

Bra produkt

30 april 2026

Hej Mithat,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med produkten.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Det var bra

Ingen komment

29 april 2026

Hej Haroon,

Tack för omdömet! Kul att höra att upplevelsen var bra.

Är inte nöjd med mitt köp alls

Är inte nöjd med mitt köp alls

28 april 2026

Hej Vahide,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd alls med ditt köp hos oss, vi vill ju att alla kunder ska bli glada.

Vi tar detta på allvar och ser över vad som kan förbättras. Hoppas vi får chansen att göra det bättre nästa gång.

🩷tak

Take Jag är nöjd med upplevelsen

27 april 2026

Hej Amir,

Tack för de fina orden. Vad roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen och besöket i Malmö.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Bra mottagande man behövde inte be om…

Bra mottagande man behövde inte be om hjälp de kom snällt o frågade

29 april 2026

Hej Ulf,

Tack för de fina orden om besöket i Malmöbutiken. Det är väldigt roligt att höra att hjälpen kom snabbt och på ett trevligt sätt.

Sådana upplevelser betyder mycket, och det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Det hade varit skönare att få en…

Det hade varit skönare att få en ouppackad vara när man betalar 8000!

26 april 2026

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme. En uppackad vara för det priset är helt fel, det ska vara fabriksny och oöppnad när du betalar så mycket. Vi förstår besvikelsen.

Din röst hjälper oss bli bättre. Vi lovar skärpning!

Felix på POWER! ⚡️

Trevlig personal som verkligen ger god…

Trevlig personal som verkligen ger god service.

28 april 2026

Hej Eva,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen upplevdes som riktigt bra. Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas stort.

Trevlig och kompetent säljare

Trevlig och kompetent säljare, svarade på alla frågor , det gick snabbt i kassan också

24 april 2026

Hej C.S.,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som både trevligt och smidigt, och att all hjälp på plats fungerade så bra.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Beställde för avhämtning av ett par…

Beställde för avhämtning av ett par airpod max 2. Väldigt rörigt vid disken. Enligt sms skulle varan ligga klar men det var en miss. Jag skulle utnyttja ett tillgodoräknande som jag hade men det var svårt för handläggaren. Så det som skulle vara ett snabbt click and collect blev tvärtom.

24 april 2026

Hej Kent,

Tack så mycket för ditt omdöme. Click and collect ska vara supersmidigt, inte kaotiskt med order som inte är klar och tillgodoproblem.

Vi förstår irritationen och ska jobba med bättre förberedelser och rutiner. Hoppas du gillar hörlurarna ändå!

Felix på POWER! ⚡️

Vi fick hjälp och råd av professionell…

Vi fick hjälp och råd av professionell medarbetare Camilla

23 april 2026

Hej Berit,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att ni fick professionell hjälp och goda råd i Malmö.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen och betyder mycket.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra service

22 april 2026

Hej Johan,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med servicen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Hyfsade priser och jättebra service!

Hyfsade priser och jättebra service!

22 april 2026

Hej Clas,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att både priserna och servicen levde upp till förväntningarna.

+/-/

Lagersaldot stämde
Gick snabbt och smidigt att hitta och köpa

Rörig sektion (mus/tangentbord) med hylletiketter som antingen saknades eller hörde till annan vara, kunde tex inte se vad produkten jag skulle ha kostade, men hade kikat upp det online innan. Annars hade det inte blivit ett köp.
Oengagerad personal, fick knappt ett hej eller ögonkontakt ens i kassan. Absolut inte otrevligt bemött, men inte heller så man känner sig sedd som kund.

21 april 2026

Hej Filip,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt positivt att lagersaldot stämde och att det gick snabbt och smidigt att hitta och genomföra köpet.

Det du beskriver om den röriga sektionen och otydliga hylletiketterna låter samtidigt som något som påverkar upplevelsen i varuhuset tydligt.

Bemötandet i kassan ska också kännas mer närvarande än så här, även när allt i övrigt fungerar.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Jag beställde en Sony SRS-XV800 från er…

Jag beställde en Sony SRS-XV800 från er butik, eftersom den inte fanns någon annanstans. Det stod att den fanns i Malmö, men jag var tvungen att köra 300 kilometer enkel resa. Jag åkte dit, jag tog ledigt från jobbet, och när jag väl kom fram, så sa personalen att den fanns inte. De sa att det var ett fel, trots att jag hade betalat och fått en bekräftelse. Det förstörde hela dagen, jag bråkade med min fru, och det var en enorm besvikelse. Jag tycker inte alls att det här är seriöst, och jag är väldigt missnöjd.

21 april 2026

Hej Viktor,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att köra långt, ta ledigt från jobbet och sedan få besked på plats att varan ändå inte fanns tillgänglig. Det är inte alls den upplevelse vi vill ge våra kunder.

När en order är bekräftad ska den självklart hanteras korrekt, och vi beklagar djupt att det blev ett sådant fel här. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över både lagerstatus, rutiner och kommunikation för att undvika att något liknande händer igen.

Tack för att du berättar så öppet om hur det påverkade dig.