Min order (click and collect) behandlades snabbt men när jag kom för att hämta hade man plockat fram fel modelm av varan. Som tur var såg jag detta och kunde få rätt. Dessutom var det trafikkaos i... Se mer
Suveränt bemötande i butiken (Länna). Bra och sakkunnig hjälp när man ska köpa en så tråkig produkt som en diskmaskin :) Bemötande och kunskap är i detta läge helt avgörande för att vi ska fatta beslu... Se mer
Vi träffade en otroligt kunnig, trevlig och positiv säljare som verkligen visade vad bra service till kund innebär. Vi var på Power i Länna och köpte en diskmaskin. Vi diskuterade vattenlarm eller i... Se mer
Fick ett mycket bra bemötande i länna butiken än hos övriga konkurrenter till er. Den kvinnliga försäljaren hade (har) hög kompetens inom vitvaror och jag fick en bra redogörelse hur vitvaru br... Se mer
Truckvägen 2, 142 53, Skogås, Stockholms län, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Snabb o bra service både via telefon och även på plats i butiken.
Super nöjd :)

Svar från POWER.se - Länna
Trevlig personal berättade det jag ville veta ock fick svar på mina frågor mycke trevlig man som hjälpte mig

Snabbt o smidigt från beställning till upphämtning inom 30min 👍
Kunnig personal på plats i butiken.

Svar från POWER.se - Länna
Ni tog hand om kunden och ledde mig ill bra beslut.hjälpte även till med förägning av tömningsslangen. Allt blev br - mycket nöjd.

Svar från POWER.se - Länna
Nöjd med varan jag köpt. Snyggt utséende, hoppas på att det ger mig glädje framöver.

Svar från POWER.se - Länna
Personalen tog bra hand om oss och fick snabb service

Svar från POWER.se - Länna
Har köpt en golvtvätt. Första trasig som jag bytte. Andra också trasig, ingen av dem fick upp värmen. Märke Point hydroswift.

Svar från POWER.se - Länna
Skrikigt personalen emellan, mer intresserade av varandra än av oss kunder. För många unga säljare som har dålig jargong.

Svar från POWER.se - Länna
Dessutom var det trafikkaos i hela Länna handelsplats (ej Powers fel) vilket sammantaget med felplockningen gjorde att mitt ärende på ca 5-10 min tog ca 50 min istället.

Svar från POWER.se - Länna
Fick hjälp att hitta rätt produkt för mitt behov. Kunnig och trevlig säljare!

Svar från POWER.se - Länna
Säljare sa att jag skulle få digitalt kvitto - tyvärr tittade jag inte när jag var i butiken.
Upptäckte nu att jag inte fått något.