Power.no - Voss Omdömen 30

4,4

Brynamoen 8, 5705 Voss, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flinke ansatte jobber hos Power og det finnes gode varer til bedre priser enn i Elkjøp. Jeg ønsket å kjøpe en TV på lavere pris, men etter samtale med en flink ansatt som jobbet i Power Voss, jeg val... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dere er flinke på å opplyse om gode tilbud. Enkel nettside å finne frem på. God kundeservice når det trengs. Og gode produkter som jeg er veldig fornøyd med! Power er og blir min hoved butikk!

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

Promotion box for Power.no - Voss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,4

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hyggeleg betjening og god hjelp👍😊

13 maj 2026

Hei Kjellaug,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i varehuset.

Veldi hyggeleg betjening

Veldi hyggeleg betjening, fekk god hjelp

14 maj 2026

Hei Kjellaug,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse hos POWER Voss.

Hei ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at utleveringen gikk kjapt og smidig. Det setter vi stor pris på.

Hyggeleg

Hyggeleg, flink og hjelpsom mann!

5 maj 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Voss opplevdes som hyggelig, hjelpsomt og godt ivaretatt.

Raskt og godt levert.

2 maj 2026

Hei Sverre,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det gikk raskt og godt med leveringen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Møtte straks ein som spurde om me trong…

Møtte straks ein som spurde om me trong hjelp. Og det gjorde me. Etter å ha fått frå ein særs hyggeleg kar, betalte me og køyrde fornøgde heimatt.

1 maj 2026

Hei Agnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at dere fikk rask og hyggelig hjelp, og at dere dro fornøyde hjem.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topp sevice og hjelpsomme på Power avd…

Topp sevice og hjelpsomme på Power avd Voss.

26 april 2026

Hei Idunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Voss var så god, og at hjelpen i butikken traff godt.

Hadde bestilt på nett

Hadde bestilt på , enkelt å hente

21 april 2026

Hei bruker,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så bra å høre at det var enkelt å bestille på nett og hente varen i butikk.

Det setter vi pris på å høre.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betjening var veldig behjelpelig og…

Betjening var veldig behjelpelig og serviceorientert. Derimot har Power et litt tungt å dårlig system for reklamasjonsrett og erstatning. Kunne vært slik at det kunne tas på plassen, når operatøren heller ikke fikk det til, så at det var feil i boksen.

5 april 2026

Hei Nils,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at betjeningen i Voss var behjelpelig og serviceorientert.

Når det gjelder reklamasjonsrett og erstatning, forstår jeg at du opplevde utfordringer med systemet vårt. Hvis du har mottatt et defekt produkt eller noe som ikke fungerer som det skal, kan du ta det med til en hvilken som helst POWER-butikk for retur eller bytte. For mindre varer er dette vanligvis den raskeste løsningen.

Siden du nevner at det var feil i boksen og at operatøren ikke fikk det til å fungere, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre med denne spesifikke saken.

Hei HANS,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du ble godt mottatt av vår hyggelige betjening i Voss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Kjempe god service

Kjempe god service, veldig hyggelig mann

30 mars 2026

Hei Gunn,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk kjempe god service og møtte en veldig hyggelig medarbeider i Voss. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har vært kunde hos power for lange…

Jeg har vært kunde hos power for lange lange siden,men aldri suffer som nå. Dette var veldig veldig dårlig service. Hadde bestilt en Tv og betalt over 17000kr skule komme på fredag.20.03.26 men aldri komt og ingen melding ingen mail for 23.03 kl12 etter eg har ringt til kunde service. Men kunde devicesn og var dårlig service eg prøvde å snakke med en mann,han kan ikke blir kunde service for å hjelpe folk uhøflig og høres ut sur . Men i dag er det 23 eg hadde bestilt 18 .03 og skulle få den 20. .03 har skrudd ned den gamle teven eg trudde skulle få den på Tiden . skulle aldri trudd på power. Men nå vil eg avbestille den teven og få pengene igjen på konto. Mvh Afework B

17 mars 2026

Hei Afework

Takk for at du deler opplevelsen din!
Vi beklager på det sterkeste både forsinkelsen, manglende informasjon underveis og måten du opplevde kontakten med kundeservice på.
Slik skal det ikke være å handle hos oss 😔

Ser at varen er blitt levert nå og jeg forstår godt at i og med at den ble så forsinket så ble det en ulempe for deg.
Jeg har derfor lagt inn en kompensasjon på din MyPOWER bruker som jeg håper kan bistå med å rette opp på inntrykket ditt.
Du skal ha fått en egen mail med info 😊

Ønsker deg en fin dag! 👋

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Hei KHALED,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at dere er fornøyde med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres.

Velkommen tilbake til oss når som helst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fekk god hjelp for det eg skulle

Fekk god hjelp for det eg skulle, så takk

13 mars 2026

Hei AUD,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos oss. Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

10 mars 2026

Hei Georg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Voss⚡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dere er flinke på å opplyse om gode…

2 mars 2026

Hei Veronica,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er så fornøyd med både nettsiden vår, kundeservicen og produktene du har kjøpt. Vi setter stor pris på at du velger POWER som din hovedbutikk.

Takk igjen for at du deler din positive opplevelse med oss!

Enorm egeninnsats

Gjekk inn, fant det eg skulle ha, betalte. Ekstremt fornøyd med egen innsats! Mannen i kassa sa hei og summen som skulle betales... Var trolig i butikken i hele 1 minutt. Har brukt lenger tid på denne anmeldelsen enn sjølve handlinga!

4 mars 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du hadde en så effektiv og smidig handleopplevelse i butikken vår i Voss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen, selv om det tok lenger tid enn selve handlingen!

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som gjør dagen vår bedre. Vi er glade for at du fant det du trengte raskt og at betjeningen var profesjonell.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ørjan Gregersen er en fantastisk…

Ørjan Gregersen er en fantastisk hjelpsom og hyggelig, som virkelig hjelper sine kunder.

27 februari 2026

Hei Unnen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Ørjan har gitt deg så god service og virkelig hjulpet deg som kunde. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ei dårleg saloppleving

Eg er god kunde og har kjøpt mange og dyre varer i Power Voss butikken. Då eg pøvde å kommunisera ein rimeleg rabatt/ avslag vart det blankt avvist.
Denne mellom fleire negative salsopplevingar på Power Voss gjer at eg ikkje vil nytta denne butikken i framtida.

9 februari 2026

Hei Oddmund,

Trist å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss, det er jo ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle det når de er innom oss for å handle og jeg beklager for dette.

Dersom du ønsker å dele mer detaljer om hva som har skjedd, så ta gjerne kontakt med meg direkte via review@power.no, så kan jeg se litt nærmere på det sammen med deg. Legg gjerne ved denne omtalen din, samt kontaktinformasjon. 😊

Ønsker deg en fin dag videre!🌟

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Besjedent vareutvalg av kombiskap

Etterhvert god forklaring på hvorledes varen skulle tilpasses.
Forventet likevel at utvalget var lite representativt i utstilling, tilsent reklamering hadde et mye bredere utvalg

5 februari 2026

Hei Terje,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du fikk god forklaring på hvordan varen skulle tilpasses. Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer med oss.

Vi forstår at du hadde forventninger om et bredere utvalg av kombiskap i utstillingen basert på reklamen du mottok. Dette er verdifull tilbakemelding for oss.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.