Power.no - Vestkanten Omdömen

Loddefjordvn. 2, 5881 Loddefjord, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med. Betjeningen er alltid hyggelige og hjelpsomme. Utvalget av produktene er gode og pris kan være bob ...bob .... Jeg ha... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Først besøket kjøpte jeg en liten høyttaler. Hadde bursdag gave på 14kr, da jeg kom hjem ser jeg at det kun er trekt -13kr. Små penger men prinsippet. Andre besøket den dagen ville jeg kjøpe meg e... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Loddefjordvn. 2, 5881, Loddefjord, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestkanten

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Utmärkt

160 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 167 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hei Gerd,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde selgeren vår som veldig serviceinnstilt. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være hos oss i POWER Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bardzo pomocny personel

Bardzo pomocny personel

25 augusti 2026

Cześć Bartosz,

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen og fem stjerner! Det gleder oss enormt å høre at personalet på POWER Vestkanten var så hjelpsomme og ga deg en god opplevelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Hyggelig og dyktig kunde behandler

Hyggelig og dyktig kunde behandler

23 augusti 2026

Hei Mariann,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Vestkanten. Hyggelig og dyktig betjening er noe vi verdsetter høyt, og det er herlig å se at dette kom til uttrykk under ditt besøk. Vi håper du kommer innom igjen snart!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig hjelpsom og dyktig…

Utrolig hjelpsom og dyktig butikkmedarbeider som ga oss fantastisk god hjelp. Veldig kunnskapsrik om de forskjellige merkene og vi ble anbefalt en kombi vask/ tørk maskin som vi er helt sikker på at vi kommer til og få mye glede av i fremtiden

21 augusti 2026

Hei Gerry,

Så utrolig gøy å høre om opplevelsen din i butikken vår på Vestkanten! Det er akkurat slike opplevelser vi streber etter, og det gjør oss stolte å høre at du fikk så god hjelp og veiledning til å finne riktig maskin. En kombi vask- og tørkemaskin er et fantastisk valg, og vi håper den vil gi deg mye glede i mange år fremover. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Måtte bytte et produkt jeg kjøpte feil…

Måtte bytte et produkt jeg kjøpte feil og fikk et annet, til samme pris, det var jeg veldig fornøyd med, god service også

12 augusti 2026

Hei Kenneth,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk byttet produktet uten problemer og at du er fornøyd med servicen! Det er akkurat slik vi vil at det skal fungere når man ombestemmer seg. Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Utmerket service

Utmerket service

18 augusti 2026

Hei Gudrun,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart.

Hei Torbjørn,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og hyggelig personer

God service og hyggelig personer. Alltid hyggelig å handle på POWER Vestkanten.

11 augusti 2026

Hei Trond,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid opplever god service og hyggelige medarbeidere hos oss i Vestkanten. Slike ord varmer virkelig, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken mange ganger igjen!

Hei Liv,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en av våre medarbeidere i butikken! Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker at alle skal ha hos oss. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Varen var klar

Varen var klar, mannen var hjelpsom og hyggelig.

16 augusti 2026

Hei Tor-Rune,

Takk for en strålende anmeldelse! Det er fantastisk å høre at varen var klar og at du fikk god og hyggelig hjelp i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike tilbakemeldinger gjør dagen vår!

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Imøtekommen

Imøtekommen, kunnskapsrik

15 augusti 2026

Hei Helge,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde møtet med oss som imøtekomment og at du fant personalet kunnskapsrikt. Det er akkurat slik vi ønsker at hver besøk skal føle seg tatt imot hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få glede av å se deg igjen hos POWER Vestkanten.

Hyggelig opplevelse i butikken

Ble raskt ekspedert av en hyggelig og flink medarbeider som fant varen som jeg skulle ha med en gang.

8 augusti 2026

Hei Frode,

Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Vestkanten! Det å bli raskt og vennlig ekspedert er akkurat det vi streber etter, og det gjør ekstra glad å høre at medarbeideren hjalp deg med å finne varen du trengte med en gang. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kjempegod service derfor handler jeg…

Kjempegod service derfor handler jeg alltid på power

12 augusti 2026

Hei Bjarte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever kjempegod service, og at det gjør at du velger å handle hos POWER igjen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Vestkanten⚡

Go service

Ble møt med god service på handle turen og fikk go hjelp🙂.

5 augusti 2026

Hei Fredrik,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du ble møtt med god service og fikk god hjelp på Vestkanten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg får alltid god hjelp når det er noe…på

Jeg får alltid god hjelp når det er noe jeg skal kjøpe eller har problemer med.
Jeg har vært kunde hos Power Vestkanten i Loddefjord i mange år
⭐⭐⭐⭐⭐

5 augusti 2026

Hei HEIDI,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du alltid får god hjelp hos POWER Vestkanten, og at både service, utvalg og oppfølging har gitt deg gode opplevelser over tid.

Vi setter stor pris på at du har handlet hos oss i mange år, og at du tok deg tid til å dele dette.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk kjempe god hjelp av en dame med…

Fikk kjempe god hjelp av en dame med Smartklokken. Hun viste sin Garmin klokke og forklarte. Hun var kjempeflink.

Hei Jarle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp med smartklokken, og at veiledningen var både nyttig og tydelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din fra Vestkanten.

Ekspeditøren var helt super

Ekspeditøren var helt super og hjalp skikkelig med det jeg ønsket

Hei Laila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en så positiv opplevelse hos POWER Vestkanten.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som alltid hyggelig å komme innom Power…

Som alltid hyggelig å komme innom Power Vestkanten. Vennlig og hjelpsom betjening😃😃

Hei lennart,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever POWER Vestkanten som et trivelig sted å komme innom, og at betjeningen er vennlig og hjelpsom.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Super service på Power Vestkanten

Jeg handler mye på power Vestkanten og får alltid god service. Jeg er spesielt veldig fornøyd med karene som jobber med tver. Trivelige og kunnskapsrike. Veldig smilende ansatte i kassen. Virker også som en kjekk plass å jobbe. Det er også trygt å handle her. Anbefales.

Hei Alexander,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service hos POWER Vestkanten, og at både fagkunnskap, trivsel og trygghet i butikken skiller seg positivt ut.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og anbefalingen din betyr mye.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og utvalg og ansattes…

Service og utvalg og ansattes erfaringer med produkter

1 augusti 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at både service, utvalg og de ansattes produktkunnskap ga en god opplevelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.