Bra kampanjetilbud, og flink ung mann med kunnskap om produktene. Men noe stressende adferd, var mest opptatt av å bli ferdig med ekspederingen så han kunne fortsette praten med ei berte som kom på be... Se mer
Företaget har svarat
Rask levering fra sentrallager på klikk & hent, men det tar unødvendig mye tid i kassen pga. lange ordrenummer på SMS som skal tastes inn, hva med QR kode på «min side»? Hadde også kjøpt klikk og hent... Se mer
Företaget har svarat
Butikken fremstår som ryddig, og de ansatte er imøtekommende. Prisene ligger omtrent på samme nivå som andre butikker. Outlet-varene, som ofte er returnerte produkter eller har andre årsaker til rabat... Se mer
Nesbruveien 33, 1396, Billingstad, Norge

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg var veldig fornøyd med alt Flinke folk som jobbet der

Svar från Power.no - Slependen
Hyggelig og dyktige folk som hjalp meg få kjøpt det jeg ville

Svar från Power.no - Slependen
Her er det elendig kunde service,de fleste har ikke kunnskap om det de selger,de alle har ikke kunskap i kundebehandling .Butikken er stort sett under bemannet både nede og oppe.Har vært der ofte den siste tiden,fredag kjøpte å betalte samsung telefon skulle få den lørdag i dag er det onsdag før påske har ennu ikke hørt noe.Den enest grind for at jeg hadler der at jeg var dum nok til å kjøpe en 3 års service avtale i fjord høst.Fra da til nå har jeg kjøpt og betalt 1 laptop,1 skriver,en I pad og en telefon ,den er ikke lever ennå.Så dum kan man være!

Svar från Power.no - Slependen
Meget hyggelig og hjelpsom betjening på Power Slependen. Viste meg bilder av produktene jeg så etter og ga meg flere valgmuligheter. Hadde en hyghelig kjøpsopplevelse og fikk meget bra oppfølging i kassa av Erik.

Svar från Power.no - Slependen
Produktet jeg kjøpte er jeg fornøyd med.
Jeg er derimot ikke fornøyd med selgeren.
Han var irriterende pågående for å få meg til å endre telefonoperatør noe som jeg ikke ville. Han ga seg nesten ikke, gang på gang spurte han de samme spørsmålene om hvorfor….
Jeg ble så irritert over hans opptreden at jeg faktisk vurderte å kansellere kjøpet.
Support gav meg veldig god service som vanlig. Tolmodige og vennlige.

Svar från Power.no - Slependen
Retur av varer til Power fungerer fantastisk enkelt og fint. Bedre kan det ikke gjøres!

Kjøpte ny mobiltelefon i går torsdag ca kl. 12.45
Overføring av data fra gammel til ny telefon skulle ta 2 timer. Hørte ingen ting.
Var innom i går kveld ca 18.30 uten at de kunne si noe om ferdigstillelsen.
Nå er det fredag kl. 10.30
Det har gått omtrent 20 timer og jeg har ikke hørt et ord fra Power.

Svar från Power.no - Slependen
Grei handel, flinke til å opplyse om ting.
Ulempen var at det solgte meg et tastatur til 4700,- som ikke passet iPaden. Ble retur.

Svar från Power.no - Slependen
Ikke så veldig engasjert kundebehandler
Kan se ut som om powerpoint for kjøpet ikke ble registrert. Hvis så er både systemet til Power og kundebehandler langt under pari og elkjøp blir da mer attraktiv

Svar från Power.no - Slependen
God service, men veldig rotete butikk. Dårlig skiltet inni og utenfor butikken.

Svar från Power.no - Slependen
Ble møtt av blide ansatte med en gang jeg kom in døren😊ble vist telefonen jeg kom for å kjøpe og vedkommende virket som hun kunne noe om tema. Fikk tilbud om andre ting jeg trengte til telefonen

Svar från Power.no - Slependen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.