God kundebehandling! Men de tre som stod i kassen da jeg kom, var ikke umiddelbart klar til å ekspedere. Men hun som tok utfordringen med å ekspedere meg, gjorde en god jobb!
Företaget har svarat
God kundebehandling hos Power. Jeg kjøpte en ny PC-skjerm på nett, men fikk dessverre levert en skjerm der emballasjen var åpnet og produktet tydelig hadde vært brukt. Jeg tok kontakt med Power, og d... Se mer
Enebakkveien 300, 1188, Oslo, Norge

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi fikk ikke god service på resepsjonen , men fikk veldig god service fra hvor vi skal hente Robot støvsuger.

God kundebehandling!
Men hun som tok utfordringen med å ekspedere meg, gjorde en god jobb!

Svar från Power.no - Skullerud
Det var bra opplevelse å besøke butikken og jeg er førnøyd.

Svar från Power.no - Skullerud
Veldig god saksbehandler på support denne gangen.
Fikk rask hjelp og ønsket utfall i saken.

Svar från Power.no - Skullerud
Fikk god hjelp når jeg kjøpte re-power IPhone og når jeg skulle få den «opp å gå». Takk. 🙏

Svar från Power.no - Skullerud
Hei! Jeg kjøpte en POINT komfyr/platetopp hos dere i går. Jeg vil gjerne takke selgeren for all hjelpen og den gode servicen. Produktet er også av veldig god kvalitet, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Tusen takk for hjelpen! 😊

Svar från Power.no - Skullerud
Har nå i løpet av kort tid kjøpt stekeovn, støvsuger og vaskemaskin hos Power Skullerud.
Alle enhetene av Tanja, som er hyggelig og imøtekommende uten å være helt "bilselger".
Hun har god kunnskap om produktene, lytter til dine behov og finner et produkt som dekker dem, uten å foreslå noe med 100 ekstra funksjoner som koster 5000 mer.
Det siste kjøpet var vaskemaskin og den ville vi ha levert. Avventet derfor denne anmeldelsen til vi hadde fått maskinen.
(Vi kjøpte en fryseboks på Power Alnabru for ca. et år siden og skjønte da at levering kan være fryktelig vanskelig og at man på Alnabru har vedtatt å kutte ut all service når det oppstår problemer).
Men her var kommunikasjonen før levering og leveringen helt som det skal være. Power Skullerud er vår nye favoritt!

Svar från Power.no - Skullerud
God og fornuftig kunde behandler som kunne sitt fag og så hva jeg ville ha.

Svar från Power.no - Skullerud
Sto i kø i 7-8 minutter bak en annen kunde. Samtidig var det 3-4 andre bak kassen som sto og surra og prata sammen. Da vedkommende foran meg var ferdig, gikk jeg fram, og da kom det også en annen kunde bak meg som fikk hjelp av de som sto og surra. Så om de hadde vært litt mer oppmerksomme og ikke "logga av" 15 minutter før butikken stenger så hadde kundene også blitt fornøyd

Svar från Power.no - Skullerud
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.