Var svært fornøyd med ekspeditør, men opplevde en ubehagelighet da jeg kom til kassen og skulle betale. Her fikk jeg uten å grunn fortalt hvilke mobilabonnement jeg hadde og lest opp post for post o... Se mer
Företaget har svarat
Jeg fant fort produktet da jeg visste hva jeg ville kjøpe- Easy peasy... Jeg kjøpte også 5 nye børstehoder til min 11-år gamle !!!! Braun. Kryss på halsen. Denne latterlig billige elektriske tannbø... Se mer
Strandgt. 55-57, 5004, Bergen, Norge

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
uten å grunn fortalt hvilke mobilabonnement jeg hadde og lest opp post for post og etter dette kom det til slutt et tilbud om et konkurrerende selskap. Alt skulle være bedre!
Dette har ingenting med handel av en føhner og krøllbørste.

Svar från Power.no - Sentrum
Hjem og pakket opp varen og etter lading var øretelefoner i funksjon. God handel med gode produkter!

Svar från Power.no - Sentrum
I have had a very good experience shopping at POWER. They offer good-quality products at affordable and competitive prices, with a wide range of products to choose from. I also appreciate that the products are well presented and the shopping experience is easy and convenient.
Overall, I am very satisfied with POWER and will definitely continue to shop there. I highly recommend them to anyone looking for good products at reasonable prices.

Svar från Power.no - Sentrum
Bestillte klikk og hent. Fikk bekreftelse på at vare var klar for henting. Kommer, og må likevel stå å vente i 10 min på at ekspeditøren skal lete etter varen fra butikken. Så den var ikke klar. Dette har skjedd hver gang jeg har brukt klikk og hent, dog første gang jeg må stå å vente såpass lenge

Svar från Power.no - Sentrum
Jeg fant fort produktet da jeg visste hva jeg ville kjøpe- Easy peasy...
Jeg kjøpte også 5 nye børstehoder til min 11-år gamle !!!! Braun. Kryss på halsen. Denne latterlig billige elektriske tannbørsten har holdt ut i 11-laaange år.
I mitt hode burde jeg få en ny , gratis av Braun. Dèt hadde vært en fin gest og goodwill fra Braun , noe jeg aldri hadde glemt. Men meget fornøyd med butikk og service. Hyggelig betjening og jeg kan absolutt anbefale Power , Gågaten i vakre Bergen. :-) :-) :-)

Svar från Power.no - Sentrum
Selgeren hadde god kunnskap, vært i faget lenge. Hadde god produktkunnskap, med ett glimt i øyet. Man følte seg ivaretatt, og ikke lurt på pris, da man fikk gode produkter, og en god rabatt. Fantastisk når man er litt sent ute og trenger varene til fredag, at man da kan stikke innom på en mandag, og du får alt du trenger til ett kjøkken så kjapt!

Svar från Power.no - Sentrum
The shop Teller was not nice guy plus he lacking lots of information about the product. Overall was poor service.

Svar från Power.no - Sentrum
Jeg ble møtt av to vennlige og flinke medarbeidere på Support hos Power i Strandgaten. En blid og flink butikkmedarbeider hjalp meg til å velge en ny pc som jeg er fornøyd med.

Svar från Power.no - Sentrum
The sealer must be more professional… when they sale the last product without box and machine cafes it was fixit bad …home I should make my self…. The products it’s the best… I buy many things from the shop power included “chef Matteo” caffe machine . Thanks for existing Power.

Svar från Power.no - Sentrum
Koplisert sak, og fikk profesjonell hjelp.
Meget løsningsorientert og positiv innstilling.

Svar från Power.no - Sentrum
Fikk god service og tips på bruk av produktet jeg kjøpte😊

Svar från Power.no - Sentrum
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.