Power.no - Sandnes Omdömen 37

4,1

Vågsgata 33, 4306 Sandnes, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var innom for å kjøpe ei smartklokke til kona siden det var 15% rabatt også på tilbudsvarer. Måtte riktignok kjøpe 2 varer for å få rabatten (ekspeditøren minte om at det kunne være en liten filletin... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt gikk som smurt ved kjøp av ny laptop, men at den forrige ga opp etter ett år var litt drøyt. Batteriet gikk i null nesten øyeblikkelig etter etter full opplading. Fikk den gamle med da jeg hentet... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg kjøpte Sennheiser headsett, som jeg er kjempefornøyd med. Er ikke fornøyd med måten salget foregikk på. Den jeg prøvde kostet 2490kr, når min kone skulle betale, så kostet den 3990kr, selgeren syn... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Vågsgata 33, 4306, Sandnes, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

Bra

37 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alt gikk som planlagt

Alt gikk som planlagt. To kjekke gutter kom og leverte i henhold til avtalen

6 mars 2026

Hei Oddmund,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at leveringen gikk helt etter planen og at våre leveringsfolk gjorde en god jobb. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Dårlig service

Betalte 899kr for å få alt overført fra gammel til ny tlf. Venter 1 1/2 for å få dette gjort. Når jeg kommer hjem er bare halvparten overført og det ender med at jeg betaler 899 for å gjøre jobben selv. Dårlig service!

4 mars 2026

Hei Marit,

Tusen takk for at du gir oss en tilbakemelding.
Beklager virkelig for opplevelsen du beskriver.
Når du betaler for hjelp til å overføre alt fra gammel til ny telefon, skal jobben gjøres ordentlig – ikke halvveis, og slett ikke slik at du må bruke tid hjemme på å gjøre resten selv.

Jeg har ordnet med en kompensasjon til deg for dette som er sendt på en egen mail.
Håper dette hjelper med å rette litt på inntrykket ditt og ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🤩

Hyggelig ansatt

Hyggelig ansatt, filte meg velkommen.

27 februari 2026

Hei Benjamin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde vår ansatt som hyggelig og at du følte deg velkommen i butikken. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne erfaringen med oss.

God og rask service 👍

27 februari 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god og rask service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Fikk god og rask hjelp.

24 februari 2026

Hei Pål,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god og rask hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Supert kundeservice😀

20 februari 2026

Hei Rita,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse på 5 stjerner! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde supert kundeservice hos oss i Sandnes.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Tilbakemeldinger som din motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Takk for at du valgte POWER, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

19.02.26Dårlig,først var eg hos èin som var så…

Dårlig,først var eg hos èin som var så av visene,da gikk eh til èin dg vet er ok

20 februari 2026

Hei Kjetil,

Veldig trist å høre at opplevelsen din hos oss ikke sto til forventning denne gang, det beklager vi for. Du er selvfølgelig velkommen inn til oss igjen, og henvis gjerne til denne omtalen, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre. 😊

Uansett så setter vi pris på at du velger å ta deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, dette hjelper oss videre i vår utvikling.

Ønsker deg en god dag videre!🌟

Linn

Produktet passet ikke

Produktet passet ikke, på power.no står det at denne vispen skal passe til Kenwood Major, men det gjør den ikke. På eska vispen lå i står det at den passer til Chef XL og ikke noe om Major, altså må Power oppdatere sin informasjon snarest.

17 februari 2026

Hei Oddvar.

Takk så mye for at du legger igjen din tilbakemelding til oss her.
Jeg beklager så mye for at vispen du kjøpte som del her ikke passet til din kjøkkenmaskin og at du fikk feil info her.
Gjerne kom innom oss, da du selvfølgelig kan få returnert det feile produktet og vi kan bistå med å finne riktig!
På grunn av feil informasjon fra oss så har vi i tillegg kompensert deg som du vil få tilsendt på mail.

Ønsker deg en fin dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk raskt hjelp fra betjening, rask utlevering av vare fra lager
Anbefales

14 februari 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og god hjelp fra betjeningen vår, og at utleveringen fra lageret gikk så smidig. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele din gode opplevelse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt er godt Men vente tiden var lang…

Alt er godt Men vente tiden var lang uten noe og sitte på

10 februari 2026

Hei Manfred,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at alt gikk bra med ordren din. Vi forstår at ventetiden føltes lang, og det kan være frustrerende å vente uten å ha noe å gjøre mens du venter. Vi setter pris på tålmodigheten din og er glade for at du til slutt fikk det du bestilte. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre opplevelsen for alle våre kunder.

God vegleiing og service

God vegleiing og service. Rask og effektiv ekspedering.

3 februari 2026

Hei Odd,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde god veiledning og service, samt rask og effektiv ekspeditering hos oss i Sandnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kundeservice og ingen ventetid.

31 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei Robert,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde super kundeservice og ingen ventetid hos oss. Vi jobber hardt for å gi alle våre kunder den beste opplevelsen, og det er deilig å vite at vi traff blink med deg.

Din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere topp service hver eneste dag!

God service og fagkunnskap

God service og fagkunnskap

29 januari 2026

Hei Arnt

Wow, 5 av 5. 🤩

Så gøy å se at du er fornøyd med ditt besøk hos oss. Jeg håper du hadde et trivelig besøk. 😄

Velkommen tilbake og ha en kjempefin dag. ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service , ingen vente tid , trivelige folk .

25 januari 2026

God dag Einar,

5 av 5 stjerner. 🤩 Tusen takk. ♥️

Jeg håper du er kjempegodt fornøyd og at alt er på plass. 🤗

Ønsker deg en superfin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Helps

Got good helps for finding the things what I need.

23 januari 2026

Hi Sameera,

Thank you so much for your feedback!

Great to hear that you got good help finding exactly what you needed 🤩

Thank you for choosing POWER and welcome back 🙌

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.