Å handle på power narvik er litt som å skyte i blinde. Enkelte ganger har du lyst å rope ut i frustrasjon, mens andre ganger går du ut derfra med ett tilfreds smil. Det er synd at det er så stor... Se mer
Företaget har svarat
Hyggelig. Informativ på muligheter for forsikring osv. Sjekket om jeg ved kjøp kunne få rabattert pris på kjøpet basert på abonnement jeg har. Fikk av den grunn 500 kr rabatt på kjøpet. Veldig bra, al... Se mer
Företaget har svarat
Det er andre gang på kort tid at jeg besøker og handler hos power. Det er utrolig dyktige ansatte som gir meg god veiledning og kan komme med gode rabatter når jeg handler mye! Absolutt å anbefale 👍�... Se mer
Företaget har svarat
Jeg synes at det var raskt behandlet når jeg bestilte klikk og hent på en pult og stol. De som var i kassen var snill og i godt humør, veldig hjelpsom.
Bolagsgata 20, 8514, Narvik, Norge

Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fikk ny LapTop da den forrige ikke kunne repareres.

Svar från Power.no - Narvik
Skulle kjøpe en AirTag ved PowerPoint Narvik. Ble oversolgt av selger som absolutt skulle selge telefonabonnement og deretter sier han oppdager at mailadressen er lekket og vil selge en sikkerhets pakke. En svært ubehagelig opplevelse på en ordinær handel. Ingen info om produktet jeg kom for å kjøpe

Svar från Power.no - Narvik
bestilte via click og collect, det va greit, sto jeg kunne hente pakken men den var ikke gjort klar så ett lite minus for det, ellers var alt bra

Svar från Power.no - Narvik
Rask levering, og service i butikken i Narvik.
Fortsett slik, så går dette her veldig bra.

Svar från Power.no - Narvik
Meget blid, hyggelig, og hjelpsom dame i kassen. Fant det jeg skulle ha, på et øyeblikk.

Svar från Power.no - Narvik
Kjøpe en støvsuger til outlet pris,fikk meling at den
var klar til henting,noe den ikke var,betjeningen var usikker hvor den var.Dessuten manglet det 4 av 6
tilbehør +deksel over batteri.Dette var ikke nevnt
noen plasser at det var åpenbare mangler.
hadde kjørt ca 60 km for å kjøpe den,derfor ble det
handel.Hadde jeg visst dette ville det i blitt noe kjøp.
Skuffet over en sånn opplevelse fra Power

Svar från Power.no - Narvik
Fikk hjelp med en gang jeg kom inn i butikken. Selgeren har brukt tid til å finne produkt jeg lettet etter.

Alltid hyggelig å gå derfra. Fantastisk kundebetjening. Aldri noe negativt. 👍👍👍

Svar från Power.no - Narvik
Ekspeditøren gjorde en god jobb med å lytte til hva jeg ville ha og ga gode tilbakemeldinger.

Svar från Power.no - Narvik
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.