Power.no - Hokksund Omdömen

Sundemoen Næringspark, 3300 Hokksund, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fikk en god opplevelse hos power og en veldig dyktig ansatt, som guidet oss gjennom produktene vi ønsket å kjøpe. Så vi endte opp med et kjøp av vaskemaskin og tørketrommel . Vi handlet hos powe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fått kjempegod hjelp av alle som jobber der🙏👏👏👏Vi har hatt problemer med dårlig nettverk fra Next Gen Tel,de ordnet opp og hjalp oss med bedre nettverk og fikk løsningene til å fungere. Likeledes... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Underbemannet. For mange kunder i forhold t betjening. Fikk ikke utrettet mitt ærend. Å kjøpe ny telefon tar tid, og den tiden hadde betjeningen ikke. Dessverre!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tross mange kunder denne lørdagen blir du sett og ønsket velkommen. Vi fikk som alltid gode råd som vi har tillit til. Vi opplever gutta i Hokksund som faglige dyktige og alltid på tilbudsiden når det... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Sundemoen Næringspark, 3300, Hokksund, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hokksund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Utmärkt

97 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 032 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den beste Power-butikken jeg har…

Den beste Power-butikken jeg har besøkt. Så hjelpsomme og imøtekommende!

Dette er ikke min nærmeste butikk, men jeg kommer helt klart til å dra tilbake hit for å handle. Jeg har aldri opplevd så god service i en elektronikkforretning før

3 februari 2026

Hei Mille,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår Hokksund-butikk. Det er utrolig hyggelig å høre at teamet vårt var så hjelpsomme og imøtekommende, og at servicen overgikk forventningene dine.

Vi er stolte av å ha ansatte som virkelig bryr seg om kundene våre og går den ekstra milen for å gi den beste opplevelsen. Det betyr mye for oss at du vil komme tilbake, selv om det ikke er din nærmeste butikk!

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestandig veldig hyggelig og hjelpsomme betjeninger.

29 januari 2026

Hei Åse,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du har opplevd så god service hos oss. Vi er stolte av teamet vårt som alltid gjør sitt beste for å være hyggelige og hjelpsomme. Din positive opplevelse betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hokksund⚡

Profesjonell og ekspeditt

Profesjonell og ekspeditt ! Behagelig ekspeditør !!

27 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei Karl,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde profesjonell og ekspeditt service hos oss i Hokksund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Her får du den hjelpen som trengs, av veldig hyggelig betjening. Som kan det produktet du er interessert i og kjøper.

Her får du den hjelpen som trengs, av veldig hyggelig betjening. Som kan det produktet du er interessert i og evt. kjøper.

24 januari 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du fikk den hjelpen du trengte av vår hyggelige betjening. Vi er stolte av teamet vårt som virkelig kan produktene sine og hjelper kundene med å finne det de leter etter.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste service i distriktet.

Flott service og veiledning til riktig produkt for mitt behov.

26 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei Jan Ove,

Så gøy å se at du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. Tusen takk for den kjempefine rangeringen. 😄

Hjertelig velkommen tilbake er du. ✨

Ønsker deg ei fin dag. 😊

Fremifra betjening og kjøpsssistanse

Fremifra betjening og kjøpsssistanse, svært fornøyd

25 januari 2026

Hei Arne

Så koselig at du tar deg tiden. 😄 Takk for en fantastisk rangering. 🤗

Jeg håper du har fått i havn det du trengte og at du er godt fornøyd. Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😊

Linn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Her er det alltid god hjelp å få.

Her er det alltid god hjelp å få.
Og de har god kunnskap om produktene.

22 januari 2026

God dag Eva

Jeg ser du er kjempefornøyd etter ditt besøk hos oss. Og tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din vurdering, det setter jeg stor pris på. ❤️

Ønsker deg en kjempefin dag. Velkommen tilbake til oss er du. 😊

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening. Rask handel da jeg visste hva jeg skulle ha.

20 januari 2026

Hei Kåre Olaf

Så hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en rangering, det setter jeg stor pris på! 😄

Ønsker deg en fin dag! 😎 Hjertelig velkommen tilbake er du.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.