Företaget har svarat
Besøket i butikken var greit, men den jeg ble betjent av kunne ikke produktet jeg skulle kjøpe, (varmeovn) . Vedkommende hadde heller ikke kontroll på om det var på lager , selv om det lå på gulvet i... Se mer
Företaget har svarat
Traff på en hyggelig fyr. Skulle ha en steamer, han presset ikke på meg en vare som jeg heller «måtte» ha. Slik som på Elkjøp. Må begynne å bruke Power oftere. Fikk god hjelp.
Bårnakkveien 1, 9406, Harstad, Norge

Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hyggelig og hjelpsom betjening.
Gode tips.

Svar från Power.no - Harstad
God kundeservice!! Løst saken på et blunk👍😊. Handler bare her!!!

Svar från Power.no - Harstad
Jeg er svært fornøyd med kjøpet mitt! Hele opplevelsen hos Power var både enkel og hyggelig fra start til slutt. Produktet leverer virkelig på styrke og kapasitet, akkurat som forventet og kanskje enda litt bedre.
Det er tydelig at kvaliteten er i fokus
Kundeservicen var også helt topp.
Jeg fikk god veiledning, og de ansatte var både imøtekommende og kunnskapsrike, noe som gjorde det lett å ta riktig valg
Alt i alt en veldig god handleopplevelse som gir meg full tillit til hvor jeg kommer til å kjøpe elektronikk og hvitevarer fremover. Ingen tvil jeg handler gjerne her igjen!

Svar från Power.no - Harstad
Traff en hyggelig og kunnskapsrik selger som heter Mohammed. Dette er første gang på mange år jeg har fått sånn go hjelp på Power! Han kunne svare på alle mine spørsmål (uten å få meg til å føle meg dum) og tilbydde diverse "tilbehør" uten å være for pågående (så han der var
kjempego på mersalg).

Svar från Power.no - Harstad
Hyggelig betjening og gode råd. Fikk all de hjelp vi trengte

God service og bra utvalg,hyggelig betjening. Tar dessverre ikke AMEX

Svar från Power.no - Harstad
God hjelp flott service fine mennesker som er der for deg.

Svar från Power.no - Harstad
Fikk raskt hjelp, men synes ekspeditøren virket litt usikker.
Dårlig service når en må betale for å få hjelp

Svar från Power.no - Harstad
Hyggelig butikkmedarbeider ,hadde den aktuelle varen som ble etterspurt.

Svar från Power.no - Harstad
Gikk greit, bra kampanje som passet tidspunktet.
Varene kom når de skulle.

Veldig god service.
Fikkordner det eg trengte.
Dama på Power Suport Harstad, ho er kjempeflink, fantastisk god service.
Ho skulle hatt en stor bukett roser.

Svar från Power.no - Harstad
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.