Power.no - Askim Omdömen

Trøgstadveien 4, 1830 Askim, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg spurte om jeg ikke hadde en oppsparte bonus som kunne trekkes fra på dette kjøpet ,da fikk jeg beskjed om at det var for sent produktet va allerede registrert ,så det fikk jeg bare ha tilgode ved... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fant vare på outlet som var i min lokale butikk. Bestilte (booket varen) og hentet den neste dag. Veldig glad i at jeg kan hjelpe min lokale butikk med å være i live ved å bestille på nett, og hel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var på Power Askim for å handle en del produkter og fikk god hjelp av flinke folk på alle avdelingene jeg var innom. I og med at jeg handlet for en god del kr, fikk jeg også en veldig god deal med g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Handlet med en grei kar i butikken Litt utfordring for transportør å finne ett crew på 4 personer for å levere skapet opp 52 trappetrinn og gjennom eneboligen.Litt problemer med å finne huset da Goo... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Trøgstadveien 4, 1830, Askim, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askim

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Utmärkt

195 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 898 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig hyggelig og hjelpsom ansatt.

Bra pris og hyggelige og hjelpsomme ansatte.

1 augusti 2026

Hei Syed,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Askim, og at du møtte hjelpsomme ansatte og fant en bra pris.

Bra service

Digger folka som jobber der.

1 augusti 2026

Hei Daniel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askim, og at servicen traff så godt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flott butikk med super service.

Flott butikk med super service.

31 juli 2026

Hei Jeanette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askim, og at servicen sto til forventningene.

Raskt og greit

23 juli 2026

Hei Hilde,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask og grei.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bare positive erfaringer med…

Jeg har bare positive erfaringer med Power, ikke mer å si om den saken!

25 juli 2026

Hei Johanna,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du bare har positive erfaringer med POWER.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service som alltid😊

22 juli 2026

Hei Jeanette,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service hos POWER Askim.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, fikk hjelp fort 🙂

14 juli 2026

Hei Lene,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp hos POWER Askim.

De er hyggelig

De er hyggelig

12 juli 2026

Hei Ahmed,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at opplevelsen var så god, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Bra 👍

Rask og god service

12 juli 2026

Hei Siv Lillefjære Andersen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Askim.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Bra inntrykk

Ble møtt med et smil og spørsmål om hjelp. Viste tydelig interesse for hva jeg ønsket. God kunnskap om det jeg spurte om. Et velkommen tilbake er alltid hyggelig

11 juli 2026

Hei Kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en så god opplevelse i Askim, med god hjelp, tydelig interesse og kunnskapsrike råd.

Ekstra fint er det også at besøket føltes imøtekommende fra start til slutt. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er super fornøyd med power askim alt…

Er super fornøyd med power askim alt blide og hyggelig betjening

10 juli 2026

Hei Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med opplevelsen hos POWER Askim, og at du møtte blid og hyggelig betjening.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk god hjelp av en hyggelig ung mann

Fikk god hjelp av en hyggelig ung mann. Hjalp meg med alternativer til varen jeg ønsket som var utsolgt. Fikk- hjelp, god servise.

9 juli 2026

Hei KRISTIN KOLBEKK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Askim, og at du fikk gode alternativer da varen du ønsket var utsolgt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askim⚡

Nydelig kundeservice!!

Nydelig kundeservice!!! Fikk bra hjelp

5 juli 2026

Hei Alex,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så fin opplevelse hos POWER Askim.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

God service

Alltid god service og blide folk på jobb.

26 juni 2026

Hei Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service og møter blide folk hos POWER Askim. Slike ord setter vi stor pris på.

Tusen takk

Fin service, de er vennlige.

2 juli 2026

Hei Sylwester,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du fikk fin service og ble møtt på en vennlig måte i Askim.

Top god service

Hei Rewan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Askim.

blide personer bak disken

god og ekstra hjelp utover det etterspurte

1 juli 2026

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du møtte blide personer bak disken og fikk god hjelp, også utover det du spurte om.

Veldig flink selger Jostein Sørlie

Hei Ivar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Askim, og at servicen gjorde inntrykk.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Askim⚡

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ikke bli møtt av personalet da du…

Ikke bli møtt av personalet da du kommer inn i butikken fordi det ikke er nok personalet. Lange køer for å få hjelp især ved data/telefoner. 45 min i kø for å få kjøpt en tlf.
Veldig hjelpsomme og hyggelig når det ble vår tur.

Hei Mette,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du fikk hyggelig og god hjelp da det først ble deres tur, selv om ventetiden ble altfor lang og starten i butikken ikke var som ønsket.

Vi setter pris på at du peker på både det som fungerte og det som ikke gjorde det. Tilbakemeldinger som dette er viktige for å forbedre opplevelsen i varehuset.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Raskt ekspedert via klick og hent

Raskt ekspedert via klick og hent, og behjelpelige ansatte i butikk. Litt tungrodd å gå til kassen for å få en ordrebekreftelse som skulle tas med til avdelingen lyd og bilde for så å sende meg tilbake til kassen for å betale. Behjelpelig med lettvint utlevering av tung vare

Hei Anne-Sofie,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at klikk og hent gikk raskt, og at du fikk god hjelp i butikken, særlig ved utlevering av en tung vare.

Samtidig er det nyttig å høre at betalingsflyten opplevdes litt tungrodd. Slike tilbakemeldinger setter vi pris på, fordi de viser hvor vi kan gjøre handelen enklere og mer smidig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.