Power.no - Årnes Omdömen 76

4,7

Nedre Hagavei 15, 2150 Årnes, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Blid betjening. Var der dagen før for å kjøpe noen spesielle batterier, 3 stk. De hadde bare 2, men det var bestilt til neste dag. Varene hadde kommet da jeg var der midt på dagen neste dag, men det t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ble lovet support. Etter noen dager ringte Glenn. Jeg var hjemme og han kom etter 5 minutter. Har hatt et problem med IP adressen etter en oppdatering av printeren. Glenn hjalp til med å redigere po... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg måtte bytte et defekt headset som jeg kjøpte for nesten ett år siden, og det var helt uproblematisk og hyggelig. Jeg har handlet her flere ganger, både store og små ting, og jeg vil si at Powe... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Blid trivelig betjening. Og ikke minst, de har gode fagkunnskap! Vi kommer igjen!

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

• Nedre Hagavei 15, 2150, Årnes, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Årnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,7

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Imponerede service fra Power Årnes.

Glenn hjalp til med å redigere portnavn og adresser på min fargeprinter.
Nå fungere alt,, Jeg er imponert over servicen ha ga meg.

17 maj 2026

Blid trivelig betjening

14 maj 2026

Hei Finn,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at du opplevde blid og trivelig betjening, og at fagkunnskapen satt som den skulle. Dere er hjertelig velkommen tilbake! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Hei Inger-Lise Brustad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundebehandlingen hos POWER Årnes.

14 maj 2026

Hei Ann Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Årnes.

Bra service

Bra service, rask levering og holdt det dem lovet.

10 maj 2026

Hei Aud,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde bra service, rask levering og at alt ble holdt som lovet.

Hei Bjørn,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Årnes power butikk har veldig bra…

Årnes power butikk har veldig bra service.Jeg er fornøyd med servicen sin.
Mvh Daymara

10 maj 2026

Hei Daymara,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med servicen i POWER Årnes. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk hjep med en gang til å finne det…blekk til skriver

Fikk hjep med en gang til å finne det jeg spurte etter.

9 maj 2026

Hei ARVID,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og fant riktig blekk til skriveren.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Sven-Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen med personalet på Årnes var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg måtte bytte et defekt headset som…

Jeg har handlet her flere ganger, både store og små ting, og jeg vil si at Power på Årnes er et meget hyggelig sted å handle. De er utrolig serviceinnstilt:)

7 maj 2026

Hei Siri,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at byttet av headset gikk så enkelt og at opplevelsen i varehuset var så god. Ekstra fint er det at du trekker frem både servicen og den gode stemningen.

Vi setter stor pris på at du handler hos POWER Årnes, både til små og store kjøp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betjening tar raskt kontakt.

Betjening tar raskt kontakt.

7 maj 2026

Hei kunde,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask kontakt og en god opplevelse.

God og rask veiledning!

6 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei May,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask veiledning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Werner,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at det alltid er hyggelig å handle på POWER Årnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alltid blide og vennlige medarbeidere…

Alltid blide og vennlige medarbeidere med full innsats for å hjelpe deg. Liten ventetid.

29 april 2026

Hei Bård,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var preget av blide og hjelpsomme medarbeidere, med liten ventetid.

Vi setter stor pris på at dette blir lagt merke til, og deler gjerne rosen videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundebehandleren vi hadde var veldig…

Kundebehandleren vi hadde var veldig hjempsom blid og hyggelig. Han hadde god kunnskap til kjøleskap, som vi kjøpte.

27 april 2026

Hei Lise,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og veiledning ved kjøp av kjøleskap. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Hei Jonny,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god kundebehandling.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at leveringen var så rask og at opplevelsen var helt super.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent service som vanlig hos Power…

Excellent service som vanlig hos Power Årnes.

18 april 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos POWER Årnes, og at servicen leverte som vanlig.

Hyggelig og hjelpsom betjening

10 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei arnfinn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss på Årnes. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Årnes⚡

Imøtekommende og hyggelige…

Imøtekommende og hyggelige kundepersonale. Og at jeg fikk varen levert på døren samme dag.

14 april 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde personalet vårt som imøtekommende og hyggelige. Vi er også glade for at du fikk varen levert på døren samme dag som du ønsket.

Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Takk for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Årnes⚡

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.