POWER.dk - Tilst Omdömen 2 744

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

24 april 2024

Hej

Stor tak for din anmeldelse og for de herlige stjerner!

I POWER har vi netop stor fokus på at give vores kunder en god handelsoplevelse, hvorfor det er en fornøjelse for os at læse, at det lykkes! 😃😃

Du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at fortsat leve op til alle dine 5-stjernede forventninger ved dit næste POWERbesøg! 🤞🧡

De bedste hilsner
Zaneb /POWER

Hej Mark

Tak for besøget, anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

De bedste hilsner Emil/POWER

6 december 2023

Svar från POWER.dk - Tilst

Tusind tak for de funklende stjerner! 🌟

Jeg er utroligt glad for at læse din positive anmeldelse 🙌 Det betyder meget for mig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os i POWER 🤩

Jeg vil gerne takke dig igen for at have valgt POWER, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores fysiske butikker 🤗

De allerbedste POWER hilsner,
Oliver/POWER😆️

Visa omdömen på alla språk. (2 744 omdömen)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.