Positief Wonen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Korte lijntjes en heel snel met reageren. Veel uitgelegd over het product maar vooral ook de voordelen en nadelen. Tijdens het bezoek uitgebreid de tijd genomen om alle vragen die we hadden te bea... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Devon is bij ons thuis geweest en heeft alles goed uitgelegd en denkt in alles mee. Door prive omstandigheden konden wij nog geen bestelling bij Devon plaatsen. Als wij gaan verduurzamen zullen we ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Devon bracht bij binnenkomst een positieve sfeer met zich mee. Het begon met een gezellig babbeltje, waarna hij de diepte met me in dook om de specifieke zaken over het huis te achterhalen. Dat wat ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The company is professional, they provide clear advise on what measures could be taken and at what cost. And in our case, and there were some issues, they also helped us and checked carefully what we... Se mer

Företagsinformation

1. Energiutrustning och -lösningar

Skrivet av företaget

Positief Wonen! Helpt jou je woning te verduurzamen. Dat doen we door je te adviseren in de totaaloplossing die het best past bij jouw wensen en budget. Besluit je echt werk te gaan maken van de verduurzaming van jouw woning? Dan helpen we je ook graag met de realisatie!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

61 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de dienstverlening van Positief Wonen.

Vanaf het eerste contact had ik een prettig gevoel. Er werd vriendelijk gecommuniceerd, afspraken werden nagekomen en de adviseur had duidelijk veel kennis van zaken.

Alles werd rustig en helder uitgelegd, waardoor het hele proces soepel verliep. Ook de prijs-kwaliteitverhouding vond ik uitstekend.

Ik ben erg tevreden over de professionele en betrouwbare dienstverlening en kan Positief Wonen dan ook van harte aanbevelen.

2 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn bedrijf dat goed contact onderhoudt

Vanaf het moment dat ze langs zijn geweest tot aan het einde is er goed en veelvuldig contact geweest.
Gegeven advies kwam eerlijk over en je wordt voor een groot deel ontzorgd door hun.
Wij zijn tevreden met hun hulp en wat er bij ons is geïnstalleerd

14 juli 2026

Svar från Positief Wonen

Bedankt voor de fantastische review! Fijn dat jullie tevreden zijn over het contact, het advies en de installatie. Heel graag gedaan en veel plezier met het eindresultaat!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Medewerkers waren aardig en gezellig

Medewerkers waren aardig en gezellig. De metingen etc. waren gebeurt zonder last. Ging als vanzelf.

13 juli 2026

Svar från Positief Wonen

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat onze medewerkers je zo goed en plezierig hebben kunnen helpen, en dat alles vlekkeloos is verlopen.

Proactief

Hebben snel gereageert en ook moeite gedaan om benodigde info bij de VVE te verkrijgen om zodoende het beste resultaat te behalen m.b.t. het energie label.

13 juli 2026

Svar från Positief Wonen

Dank! Fijn dat we u van dienst hebben kunnen zijn om het beste resultaat te behalen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er is goed werk geleverd en…

Er is goed werk geleverd en professioneel gehandeld. Het energielabel heb ik snel ontvangen.

25 juni 2026

Svar från Positief Wonen

Fijn dat wij u snel en professioneel van dienst hebben kunnen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een professionele adviesorganisatie met 'n bijzonder persoonlijke 'touch'!

Direct persoonlijke aandacht voor de specifieke wensen en verwachtingen van de klant; geen enkel moment de indruk dat het 'standaard' was, maar uitermate gericht op de 'klantgerichte'situatie!

23 juni 2026

Svar från Positief Wonen

Hartelijk dank voor deze review! Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke aandacht zo heeft ervaren.

zorgvuldig en uitgebreid gedaan en mijn

zorgvuldig en uitgebreid gedaan en mijn
tussentijdse vraagjes vakkundig beantwoord.
m.a.w.: professioneel

19 juni 2026

Svar från Positief Wonen

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat het zorgvuldige werk en de tussentijdse ondersteuning hebben bijgedragen aan een professionele ervaring. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Energielabel en advies verduurzaming appartement

Prettige en snelle communicatie van afspraak tot uitgeven van het energielabel. Bjorge heeft mij zeer goed en kundig geholpen samen met zijn collega's om een energielabel af te geven. Goed uitgelegd advies op welke punten verbetering te behalen valt qua verduurzaming en wat de kosten hiervan zijn plus resultaat in verbetering van het energielabel.

3 juni 2026

Svar från Positief Wonen

Bedankt voor de compimenten! Snelheid, helderheid en een goed advies zijn precies waar we voor gaan. Fijn dat dit ook uw ervaring is.

Mooi resultaat

Mooi resultaat

28 maj 2026

Svar från Positief Wonen

Dank! Fijn dat u tevreden bent! Daar doen we het voor.

blij met energielabel

snelle reactie, professionele benadering en een positieve uitkomst

28 maj 2026

Svar från Positief Wonen

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat onze snelle reactie en professionele aanpak zijn bevallen. En natuurlijk extra mooi dat het heeft geleid tot een positieve uitkomst voor het energielabel.

Groet,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden een positieve ervaring met…

We hadden een positieve ervaring met Devon van Positief wonen.
Prettig in het contact, gaf goede adviezen en kwam zijn afspraken na.
Met zijn adviezen konden wij verder!

2 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Positief Wonen

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij hechten veel waarden aan een prettig contact en betrouwbare adviezen. Goed om te lezen dat dit heeft bijgedragen aan een mooi resultaat voor u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betrokken advies met een prachtig resultaat

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Positief Wonen. Het contact met Bjorge verliep vanaf het eerste moment erg prettig en er werd snel gehandeld. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en oplossingen, waardoor het uiteindelijke resultaat zelfs beter is geworden dan ik vooraf had verwacht. Het laat echt zien dat investeren in Positief Wonen zich absoluut terugbetaalt. Ik zou Positief Wonen zonder twijfel aanbevelen.

1 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Positief Wonen

Dank je wel voor deze mooie woorden! Fijn dat het contact met Bjorge zo soepel is verlopen en dat we snel tot een resultaat kunnen komen. Dat is precies waar we het voor doen. Jouw compliment dat investeren in Positief Wonen zich terugbetaalt, nemen we met trots in ontvangst!

Groet,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.