Ik ging op zoek naar een simpele bureaustoel… en eindigde met het gevoel dat mijn hele kantoor een make-over nodig had. Portaal Check heeft echt alles: van stoelen die comfortabeler zitten dan... Se mer
Företaget har svarat
ik had op korte termijn cartridges nodig voor mijn laserprinter van HP . tijdens het zeer vriendelijke telefoongesprek kreeg ik te horen dat er diverse opties waren , waar ik uit kon kiezen . dit gaf... Se mer
Företaget har svarat
Door mijn onbekendheid met infraroodpanelen heb ik enkele malen om advies gevraagd. Die kwam snel, onderbouwd en zonder problemen. Steeds heel vriendelijk. Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik... Se mer
Företaget har svarat
We hebben met Portaalcheck de leverancier gevonden die echt luistert naar de klant en er alles aan doet om je te ontzorgen. We hadden specifieke wensen waar PortaalCheck voor openstond en heeft kunnen... Se mer
Företaget har svarat
Creëer een prettige werkomgeving met Portaal Check! Wij begrijpen dat een goede werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid van jouw werknemers. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, ergonomisch kantoormeubilair, klimaatbeheersing en ziektepreventie producten. Van printpapier en inktcartridges tot aan bureau’s en bureaustoelen. Wij bieden ook oplossingen voor klimaatbeheersing, zoals infraroodverwarming, airco’s en ventilatoren. Daarnaast hebben wij diverse ziektepreventie artikelen in ons assortiment, zoals luchtreinigers en co2 meters. Wij begrijpen dat niet alle kantoorartikelen even spannend zijn, maar wel noodzakelijk zijn voor een goed functionerend kantoor. Daarom bieden wij ook de beste deals voor deze ‘saaie’ kantoorartikelen. Bestellen bij ons is gemakkelijk en snel, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuzes, bel ons dan gerust op +31 (0)75 647 57 47. Bij Portaal Check hoef je niet door een keuzemenu heen te navigeren. Je krijgt direct persoonlijk contact met een van onze medewerkers die je graag verder helpen. Ervaar het zelf en bel ons vandaag nog!
Veerdijk 40 H, 1531 MS, Wormer, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. Ik werd zelfs gebeld of het product naar wens is!!

Svar från Portaal Check
Goed meegedacht over een oplossing nadat bleek dat het geleverde product niet voldeed aan de verwachting. Uiteindelijk andere bureaustoel geleverd waar we helemaal tevreden over zijn.

Svar från Portaal Check
Duidelijke product omschrijving, scherpe prijzen en snelle levering. Communicatie verloopt vlot, geen "duizend in een dozijn" callcenter-gedoe maar rechtstreeks contact met inhoudelijk advies.

Svar från Portaal Check
it was okay. friendly and helpful. still some details to be handled better, such as track and tracing, otherwise okay.

Svar från Portaal Check
Snelle en duidelijke communicatie.
Mooie en vooral goed zittende bureaustoel voor een fijne prijs.

Svar från Portaal Check
Snelle levering en degelijk apparaat. Goede uitleg op website leverancier. Meegeleverde handleiding is wat summier. Heb de grenswaarden van de verschillende waarden moeten opzoeken op internet.

Svar från Portaal Check
Levering gaat vlot, maar dat kunnen er meer. De persoonlijke begeleiding wanneer er iets niet goed gaat, vond ik bij jullie echter top. Dat maakt een bedrijf onderscheidend in de markt.

Svar från Portaal Check
De levering heeft wat tijd gekost, maar het contact erna was prima en klantgericht. Het product voldoet aan de claims die worden gemaakt.

Svar från Portaal Check
snelle levering en goede service. Ik ben erg blij met het infraroodpanel.

Svar från Portaal Check
duidelijke site, snelle afhandeling en snelle levering. Het geleverde product werkte niet goed en het is snel en efficient opgelost. Heel snel omgeruild en een retour geregeld. Top!

Svar från Portaal Check
Prettig contact vooraf aan de aankoop. Vervolgens duidelijke communicatie over de levering en deze is ook snel geleverd. Heel blij met de bureaustoel!

Svar från Portaal Check
Supersnelle levering van een prima product. Gewoon top geregeld.

Svar från Portaal Check
Ik heb mijn werkplek-panelen al in gebruik en bevallen goed. De grootste moet nog aan het plafond gemonteerd, worden. Daar kan ik nog geen oordeel over geven, anders had ik misschien de 5e ster ook gegeven.

Svar från Portaal Check
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.