Företaget har svarat
Draagbare thermische printer gekocht, A4 wit/oranje, fijne stevige opbergtas (én een stoffen) erbij en behoorlijk wat thermisch papier. Snel ontvangen. Tot nu toe alleen ervaring met printen via Bluet... Se mer
Företaget har svarat
Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... Se mer
Företaget har svarat
Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooi product, goede prijs, snelle verzending en hele snelle reactie bij vragen!! Top

Svar från Poraenco
Het product was dat wat wij er van verwachten en de levering snel en correct

Svar från Poraenco
Het product is vlot te bestellen. Alleen de levering duurde veel langer. Er werd ook niet gecommuniceerd waarom . Ik moest zelf contact opnemen tot 2x toe. Daarna werd het wel geleverd.
Product valt erg donker uit. Is bijna niet te zien overdag, hoe laat het is.h

Svar från Poraenco
De klok is prachtig. De bezorging liet op zich wachten, ze waren het vergeten. Maar op mijn mail kreeg ik keurig antwoord.

Svar från Poraenco
Mooie en duidelijke klok. Ik had contact opgenomen met een vraag. Keurig en snel beantwoord! Ik ben zeer tevreden.

Svar från Poraenco
Snelle levering en goede service. Ik had een vraag over mijn order. Het contact was makkelijk en kreeg snel en netjes een antwoord.

Svar från Poraenco
Het is een mega leuk product met snelle service. Niets op aan te merken.

Svar från Poraenco
Het was een geschenk en werd op tijd geleverd die beloofd was.

Svar från Poraenco
We hebben fotolijst van 15cm, mooi formaat. Helder beeld. Snel geleverd.
Wel 1 kanttekening... Er wordt geadverteerd met houten frame maar zij hebben geen hout in de collectie!
Wij wilden graag (en bestelde ook) houten frame, maar is hard plastic.
Daarom 1 ster minder
Hen gemaild maar ze hebben geen hout, houtlook... Ook dat is het niet.
Snoer is ook iets aan de korte kant, voor ons geen probleem.
Desalniettemin erg tevreden met de lijst. Deze is prima
Zoekt u hout, dan verder zoeken.
Fijne, snelle communicatie
Mooi beeld
Makkelijk te installeren.
Werkt met frameo app, prima

Svar från Poraenco
Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens anders gekocht. Aan de bestelde klok mankeerde verder niets. Was goed verpakt en werkt perfect.

Svar från Poraenco
Voor moederdag een klok besteld, we moeten er zelf achter aan bellen waar de klok blijft en dan nu wel een e mail ,niet te geloven

Svar från Poraenco
Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd, dagdeel en datum met verschillende kleuren licht. Dus alles goed zichtbaar in het donker. Klok kan via interface veranderd worden van analoogtijd naar digitaaltijd. Er zit een afstandsbediening bij, alhoewel ik mij afvraag hoe iemand die echt dement is, kan onthouden hoe deze te gebruiken. Gebruik van afstandsbediening is echter ook niet noodzakelijk als alles goed is ingesteld. Indien wenselijk kunnen alarmen voor bv. medicatie inname worden ingesteld.

Svar från Poraenco
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.