KĂžbte en popcornmaskine hosâŠ
KĂžbte en popcornmaskine hos popcornmaskiner.dk til arbejdet, og den er et kĂŠmpe hit! Super nem bestilling, hurtig levering og virkelig god service. Maskinen virker perfekt.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jeg skulle igennem min arbejdsgiver bestille popcornmaskine og tilbehÞr til denne. Bestilling var helt ukompliceret, de bad om de nÞdvendige oplysninger, da vi skulle betale gennem ean-nr. og da de havde fÄet dem gik bestillingen helt af sig selv og produktet ankom fÄ dage efter det var bestilt. Da faktura kom og der var en uoverensstemmelse med prisen, skrev jeg og hurtigt fik jeg svar tilbage at en ny faktura og kreditnota pÄ den oprindelige faktura var sendt. deriblandt modtog vi ogsÄ en opgraderet version af popcornmaskinen uden at skulle betale ekstra. Super god service og meget venlige ansatte, som ogsÄ har humor over skrift. Kan kun anbefales.
Rigtig dejlig maskine jeg har fÄet mig i gave. Rigtig lÊkker popcorn maskine til en fredagsaften hvor man er lidt lÊkkersulten.
Rigtig god popcorn maskine og god kvalitet.
Virkelig nem at bruge for nĂŠsten alle aldre. Vil jeg klart anbefale.
Har kĂžbt en popcornmaskine.. hurtig levering .. og den laver vildt gode popcorn
KĂžbte en popcornmaskine, hurtig levering flot kvalitetsmaskine. KĂžber gerne her igen.
Vi bestilte en popcorn maskine som skulle bruges til vores konfirmation. Vi fik den 3 dage efter bestilling og den virker perfekt og var et festligt indslag i konfirmationen. Gode sprĂžde popcorn til alle, nem at betjene og rense efter brug.
Bestemt et sted jeg anbefaler til andre.
Fik min maskine til tiden. Super service. Helt sikkert et sted jeg handler igen.
KĂžbte popcornmaskine. Fik den leveret fĂžr tid og alt fungerede super perfekt.
Bruger helt klart firmaet til fremtidige kĂžb.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.