Företaget har svarat
Den fineste butik med de skønneste ting. Derudover bare god service og betjening 😍 kan kun anbefale at stikke hovedet ind når man er i Ebeltoft!
Företaget har svarat
Ponyklubben er en lille, kurateret designbutik i Ebeltoft med fokus på unikke fund til hjemmet. Butikken er kun 20 m², men rummer et nøje udvalgt sortiment af kunst, designobjekter og særlige ting, som man ikke møder overalt. Vi udvælger alt med stor omhu og lægger vægt på produkter med personlighed, håndværk og en historie bag. Hos Ponyklubben finder du både små kunstneriske objekter, skulpturer, plakater og design til boligen, der kan skabe karakter i indretningen. Vi elsker ting, der vækker nysgerrighed og glæde, og som kan blive en del af hjemmet i mange år. For os handler Ponyklubben ikke om store mængder, men om gode valg. Vi arbejder med brands og kunstnere, hvor æstetik, kvalitet og ofte også social bæredygtighed spiller en rolle. Mange af vores produkter er håndlavede eller produceret i mindre serier, hvilket gør dem ekstra særlige. Vi driver Ponyklubben med en personlig tilgang, både i butikken og online. Når du handler hos os, støtter du en lille, uafhængig butik, hvor der bliver lagt tid og omtanke i hvert eneste produkt, der finder vej til hylderne. Hvis du leder efter noget, der ikke ligner alt det andre har, så er Ponyklubben måske lige stedet
Adelgade 68, 8400, Ebeltoft, Danmark
Kvalitetsvarer.
Hurtig handel.
Sikker og forsvarlig indpakning og forsendelse

Svar från Ponyklubben
Den skønneste lille butik der har fine og finurlige ting og jeg finder altid noget som jeg har lyst til at tage med hjem😊

Svar från Ponyklubben
Ponyklubben er Aladdins hule med smukke, sjove, skøre, skønne ting til hjemmet. Uanset om man skal have en lille anderledes gave, en smuk skulptur eller et billede til væggen, er det ikke mainstream men unikke ting, man finder i den lille hyggelige butik.

Min absolutte yndlingsbutik 🙏
Jeg har gennem årene købt billeder/kunstprint, lamper, knage, tæpper og andre ting. Enkelt gange har jeg også handlet i deres webshop og tingene er altid kommet frem i fin stand og altid med hurtig ekspedition 🙏

Svar från Ponyklubben
En fin lille butik med nogle spændende varer og meget venligt personale. Kommer gerne igen.

Svar från Ponyklubben
Fantastisk butik, som er mere end bare en butik, men mere et skattekammer af smukke og særlig udvalgte ting til hjemmet, som man bare MÅ eje! God personlig betjening, hvor det er tydeligt at indehaveren er dybt dedikeret til at hver lille ting har sin helt egen ret og plads i “klubben” og er nøje valgt med hjertet. Altid en super oplevelse og så ligger butikken i skønne Ebeltoft, som har så meget at byde på.

Svar från Ponyklubben
Ponyklubben er ingen klub - men den hyggeligste, lille cool og hypede butik, der har de skønneste ting til hjemmet - dekorative, sjove, skæve men hele vejen igennnem fantastiske items, man kun bli’r glad af at ha’ i sit hjem. Besøg dem og skønne Ebeltoft - ellers snyder du dig selv ☺️

Svar från Ponyklubben
Dejlig ælling i naturmaterialer. Stort udvalg. Hurtig ekspedition.

Svar från Ponyklubben
Hurtig levering og nogenlunde vare (flettet due, der virker lidt løs i det).

Svar från Ponyklubben
Super god og hurtig kundeservice samt levering af varerne.
Havde en varer der var gået i stykker under fragten, fik svar på min reklamation med det samme og de tilbød en ny. Så 5 stjerner fra mig kan klart anbefale at handle der

Svar från Ponyklubben
Virkelig god web shop altid med en fin lille hilsen og genstandene er altid forsvarligt indpakket og sendes nærmest lige når man har bestilt

Svar från Ponyklubben
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.