Det här tycker kunderna
picked this up in final year, mostly for the application-form questions since that's where I kept losing marks. what helped was seeing a strong "why commercial law" answer next to a vague one. reworke... Se mer
I was not planning to write anything, but the kettle clicked off and I ended up testing the casino more than expected. my debit-card withdrawal line stayed visible from pending through to paid. Then I... Se mer
Nie spodziewałam się nic po darmowych spinach z niedzieli, a wyszło z nich 140 zł, naprawdę fajnie. Akurat czekałam na kuriera i kręciłam tylko po to, żeby zabić czas. Zostało na saldzie do wypłaty!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem płatności BLIK, przejrzystych warunków i wygodnej obsługi na urządzeniach mobilnych.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
uploaded proof of address Friday night
uploaded proof of address Friday night, profile showed verified later.
przed zamknięciem karty obrót x30 było…
przed zamknięciem karty obrót x30 było widoczne przed aktywacją bonusu w kasynie
pierwsza wypłata
pierwsza wypłata, 300 zł, dotarła bez zbędnych pytań, nie wiem jeszcze czy limit dzienny jest stały.
wróciłam do formularza rejestracji
wróciłam do formularza rejestracji, a po odświeżeniu nic nie wyczyściło formularza.
Bonus conditions screen carries a date
Bonus conditions screen carries a date, updated once, and they emailed. Okay
otworzyłem ticket #2850 o bonus w…
otworzyłem ticket #2850 o bonus w niedzielę wieczorem; dostałem konkretną godzinę aktualizacji można było iść dalej
otworzyłem ostatnio grane po kolacji…
otworzyłem ostatnio grane po kolacji przed kolacją; karty gier nie przeskakiwały.
limit dzienny sprawdzony w poniedzialek…
limit dzienny sprawdzony w poniedzialek rano. aha, saldo tez sie zgadza dokladnie co do grosza.
nowy w kasynie online
nowy w kasynie online, więc zacząłem od 1000 zł przez Paysafecard. Rejestracja nie pytała o nic dziwnego, weryfikacja przyszła dopiero przy wypłacie. Dowód wgrany, w jakieś pięć godzin zatwierdzony. Moje 35 zł przyszło następnego dnia roboczego przelewem. Jak na pierwszy raz bardziej poukładane niż się bałem.
Konkretny plus
Konkretny plus: zobaczyłem przypomnienie sesji; sumy się zgadzały bez gonienia supportu
wysłałam screen do supportu przed…
wysłałam screen do supportu przed zamknięciem strony; następny status był opisany jasno.
pisałam o saldzie
pisałam o saldzie, potem o bonusie, Wojtek sprawnie ogarnął to na czacie.
honest terms from the start
Same connection
Same connection, same laptop, same slots... eight months with no crashes.
Gates of Olympus froze once on hotel…
Gates of Olympus froze once on hotel Wi-Fi, then reopened at the same round. Balance looked right, so I kept playing for a few minutes.
Sunday 10:53 p.m
Sunday 10:53 p.m. while cold pizza break: cashier minimum showed before submit; no support needed; better than expected SOLID.
mała rzecz
mała rzecz, ale testowałam time-out z telefonu; kolejna wpłata została odrzucona
sprawdziłam historię rundy na mały…
sprawdziłam historię rundy na mały ekran przed zamknięciem strony; ulubione zostało do wieczora, bez pośpiechu reakcja była szybka przed zamknięciem laptopa
Deposit limit confirmation was shown on…
Deposit limit confirmation was shown on screen and by email. I like having both because I forget what I set half the time.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.