Polaclub Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Företagsinformation

1. Fotobutik

Skrivet av företaget

Polaclub — український магазин моментальної та плівкової фотографії. Продаємо Polaroid, Instax і 35mm плівку та камери. Працюємо офіційно, тримаємо актуальні ціни, відправляємо щодня «Новою поштою». Даємо чесні поради по вибору камер і плівки, тестуємо партії перед продажем. Підтримуємо українську фотоспільноту та працюємо тільки по Україні.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(12)

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Highly recommended

I bought a camera here ~4 years ago, and it's still working well.

When I have any questions, the team responds rapidly and consults me on any given topic about their products (different cassettes, differences between the cameras, etc).

What I really enjoyed was the number of options available for you to buy - cameras, accessories, different film and so on

14 maj 2026

Дуже задоволена сервісом

Замовляла на компанію спершу одноразові камери, згодом касети до полароїда.
Дуже задоволена сервісом.
Дуже швидка доставка, зручний і зрозумілий сайт, де гарно і чітко розписано, для яких цілей, який товар підійде.

28 juli 2026

Класний магазин камер

Замовляю не один раз, усім задоволений!Все приходить вчасно, служба підтримки вирішує питання швидко і якісно, і товар дуже класний!

23 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Замовляла подрузі подарунок — вона була…

Замовляла подрузі подарунок — вона була дуже задоволена.

Била голову, що б подарувати на день народження, згадала, що підписана на полаклаб, замовила камеру та касети, і вже на наступний день вони відправили замовлення. Ще й поклали милі листівки та стікери всередину. Буду замовляти ще і накопичувати собі бонуси. Тіп-топ

2 oktober 2025

Чудовий магазин

Неодноразово замовляв собі плівку саме у Polaclub. Дуже великий асортимент товару, мають різновиди касет та плівок, буквально, на всі випадки життя. А користуватись сайтом, одна насолода, за допомогою категорій можна знайти саме те, що потрібно, а якщо маю сумніви, чи мені це підійде, кожен товар має опис та характеристику.

Також окремо хочу виділити шкидкість доставки, та оперативність команди, яка завжди на зв'язку та допоможе у вирішенні будь-яких питань.

28 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Чудовий сервіс і приємний досвід!

Замовляю тут вже не вперше, і щоразу все на висоті. Сайт працює швидко, легко знайти потрібний товар, описів достатньо, щоб одразу зрозуміти, що береш.

Посилки приходять оперативно й завжди акуратно зібрані. Дуже подобається ставлення команди — відчувається щирість, увага до деталей і бажання допомогти. Такий сервіс реально викликає довіру й залишає тільки позитивні враження. Рекомендую від душі!)

27 november 2025

Гарний магазин

Гарний магазин, приємне обслуговування та дуже швидка доставка. Створив замовлення на сайті зранку п'ятниці, а отримав вже в суботу вечором. Також круті наліпочки мають до пакування)

25 november 2025

Улюблений магазин

Це той рідкісний магазин, про який хочеться говорити всім знайомим. У них настільки топовий асортимент, що інколи здається, ніби вони читають мої думки. Особливо вражають їхні унікальні власні товари, яких я не бачив більше ніде. Я в абсолютному захваті від їхніх сумое, таке відчуття, що їх створювали справжні генії дизайну. Вони стильні, функціональні, продумані до дрібниць.

Замовляю в PolaClub дуже часто, і щоразу дивує неймовірно швидка доставка. Реально, посилка приходить вже наступного дня, це якась магія, яку дуже хочеться бачити й в інших магазинах. Але, на жаль (чи на щастя), polaclub такі одні.

Окремо хочу відзначити регулярні знижки та систему лояльності. Я вже назбирав стільки балів, що скоро зможу робити замовлення практично безкоштовно

Щиро рекомендую їх усім, хто любить стиль, якість і швидкий сервіс.

25 oktober 2025

Сайт дуже зручний

Сайт дуже зручний, інтуїтивно поділений на категорії, у ньому дуже легко орієнтуватися. Великий вибір товару, багато інформації як і про товар так і додаткової цікавої інформації, відчувається, що це не просто магазин а ціле комʼюніті.

27 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.