Pokefamily Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 45 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

42 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prismatic pre-order

Prismatic pre-order netjes verwerkt.
Voor de prijs zoals aangegeven tijdens de pre-order.

Vriendelijk
Mooie winkel
Mooie producten voor een mooie prijs

Wat een geweldig bedrijf

Wat een geweldig bedrijf, nemen de tijd om je oprecht te helpen, goede prijzen en top medewerkers! En altijd leuke streams met prachtige energie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele lieve mensen en hebben me alles…

Hele lieve mensen en hebben me alles goed uitgelegd
Het online rip en ship via TikTok gaat ook super en leuk om te doen!
Vaak in de winkel geweest!! Zelfs in de oude winkel ❤️ Vincent je bent en topper! En de rest natuurlijk ook

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn vanuit limburg helemaal naar…

Wij zijn vanuit limburg helemaal naar utrecht toe gereden om eens een kijkje te gaan nemen na alle tiktok filmpjes en ondanks dat het ze het heel druk hadden met alles te tellen ivm het nieuwe jaar maakte ze toch tijd vrij voor onze kinderen en zijn we als een echte koning behandeld. Wij komen zeker terug top winkel met top personeel

3 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De onderstaande reviews slaan helemaal…

De onderstaande reviews slaan helemaal nergens op. Tijd geleden een aankoop bij jullie gedaan, wat helemaal goed is verlopen. Mensen hieronder die jullie kapot willen maken, sporen niet, zijn zielige mensen en hebben niks te doen. Stelletje kleuters.

23 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mensen die een negatieve reactie geven…

Mensen die een negatieve reactie geven over bijv pre orders maar helemaal geen pre orders gedaan hebben triest….
Top winkel heeft met iedereen het beste voor en prijzen zijn top geen overdreven prijzen…
Mensen geloof niet alle negatieve reacties en oordeel zelf!

Top bedrijf !

Top bedrijf !! Service waar je u tegen kan zeggen. Nooit te moeilijk en altijd bereid om je te helpen. Complimenten voor alle personeel die de tijd nemen om je uit te leggen wat wat is.

Toppers ga zo door !!!!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pre order van Prismatic weken van te…

Pre order van Prismatic weken van te voren gedaan bij pokescamily, uiteindelijk te horen kregen dat ik maar 1 etb krijg 😔 ondertussen pronken met 200+ etbs op TikTok. Als je 200+ etbs achterhoud om vervolgens, je klanten die weken van te voren besteld hebben, maar 1 etb p.p. te geven dan ben je wel triest (en nee ik heb geen 20 etbs besteld).

Top winkel

Geen idee wat er is met al die pre-orders, Maar nog nooit eerder problemen gehad met pokefamily altijd netjes me hits in toploader. Snelle levering, En aardige mensen in de livestream. Niks op aan te merken.
-Matsoe

Pre order oplichting

In nov. een preorder plaatsen die vlak voor release word geannuleerd. altijd slim om mensen die 3-5x wekelijks bestellen op te lichten voor paar 10tjes extra. Zie ik vervolgens op tiktok doodleuk reclame gemaakt worden met 1000 etb’s. Voor mij nooit meer

17 januari 2025

Teleurstellende ervaring met Prismatic Evolutions ETB’s

Ik wil graag mijn ervaring met Pokefamily delen, want ik ben echt teleurgesteld in hoe ze met hun klanten omgaan. Ik had de Prismatic Evolutions Elite Trainer Boxes (ETB’s) ruim op tijd bij hen gepre-orderd voor een normale prijs. Ik had een hele case van 10 boxen besteld, maar kort voor de release kreeg ik ineens een bericht dat mijn bestelling grotendeels was geannuleerd. In plaats van de 10 ETB’s kreeg ik er maar 1, zonder duidelijke uitleg waarom.

In eerste instantie baalde ik hier enorm van, maar wat het nog erger maakt, is dat ik kort daarna op hun social media zag dat ze nog steeds een flinke voorraad hadden. Ze verkochten dezelfde ETB’s gewoon door, maar dan voor een veel hogere prijs. Het lijkt er dus sterk op dat ze expres bijna alle pre-orders hebben geannuleerd, zodat ze de boxen duurder konden verkopen en extra winst konden maken. Dit voelt gewoon als pure oplichting.

Ik heb contact opgenomen met hun klantenservice, maar daar kreeg ik alleen standaard antwoorden zoals “problemen met de leverancier.” Dat klopt gewoon niet als je ziet dat ze op Instagram en hun website nog steeds volop voorraad aanbieden. Er werd ook totaal geen oplossing geboden. Het enige wat ik kon doen, was opnieuw bestellen voor een veel hogere prijs. Echt schandalig.

En ik ben niet de enige die dit heeft meegemaakt. Op internet lees ik steeds meer verhalen van mensen die precies hetzelfde is overkomen. Dit laat wel zien dat het geen foutje is, maar een bewuste actie van Pokefamily om meer geld te verdienen over de rug van eerlijke verzamelaars.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare winkel voor Pokémon-producten, zou ik Pokefamily echt overslaan. Ze lijken alleen maar geïnteresseerd in snel geld verdienen en geven niks om hun klanten. Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets en zou anderen aanraden om naar een eerlijke winkel te gaan die wel goed met zijn klanten omgaat.

Pre order schande

Ik heb een lange tijd voor de release van pokemon prismatic evolutions een pre order besteld en betaald. Uit de email van pokefamily wordt het volgende aangegeven. “ Wegens een probleem bij The Pokémon Company hebben wij de melding gekregen dat wij nauwelijks Pokémon Prismatic Evolutions ontvangen op de release datum of direct erna.”

Na nog geen paar dagen later krijg Ik een nieuwe email met dat ze toch goed nieuws hebben en dat ze maximaal 1 per persoon kunnen leveren.

Nu is er een filmpje voorbij gekomen dat de meneer van pokefamily gewoon 100+ ETB heeft staan in zijn winkel.

Bron: tiktok kanaal pokefamily

Teleurstelling

Wanneer je iets verkoopt geven ze je heel weinig voor maar verkopen doen ze duurder dan normaal. Overigens heb ik een case 151 besteld die “dicht en geseald” moet blijven omdat ik graag wil bewaren. Aangekomen in de winkel zie ik dat alles eruit gehaald is uit de case. Mevrouw geeft aan dat dit is de manier hoe zij het doen.

Voor mij geen pokefamily meer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke fysieke en TT poke shop.

Doe vaker mee in de live, en heb er altijd leuk contact met de chat en de streamer. Heb 2 151 booster cases gekocht en nog veel los.
Alleen maar positief en mijn complimenten aan de eigenaren van hoe leuk het is.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.