PoepieDoepie Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zo leuke cute en schattige spulletjes. Mooie kwaliteit. Met liefde ingepakt en de schattige extra’s wat een belevenis. Contact fantastisch spontane reactie ze denkt mee. Mail en incoontje on... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helemaal fantastisch! Snel verzonden, prachtig ingepakt, feestje in een doosje! En zo veel producten voor een hele redelijke prijs!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het pakketje werd vlot verzonden. Er is veel aandacht van de verzenders geweest voor de bestelling want alles was gezellig ingepakt en zorgvuldig in de doos gestopt, ook met leuke extraatjes. Het zag... Se mer

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Skrivet av företaget

Webshop met de aller poepigste speelgoed en spulletjes in kawaii style.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

834 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super

Super leuke spulletjes weer.een feestje om de dozen uit te pakken.en alles zo leuk verpakt!

8 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zo leuke cute en schattige spulletjes

Contact fantastisch spontane reactie ze denkt mee. Mail en incoontje onderin de webshop voor vragenEn persoonlijke wensen wordt naar geluisterd maar ze doet het ook echt!!
Verzenden mega snel en zo leuk ingepakt.
Gewoon klaar om iemand te verassen.
Vindt alles gewoon fantastisch aan deze webshop/winkel.
Scoops zijn ook geweldig had zonder tik tok gedaan.
Echt een verwennerij!!!
Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
Tot de volgende bestelling.
Voor jong en oud echt je krijgt een happy blij blij gevoel big smile!!!
❤️❤️❤️❤️

7 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Persoonlijk, Snel, Eerlijk en leuk!

Ik heb vooraf contact gehad met Poepie Doepie mbt het plaatsen van een bestelling en wat de inhoud ongeveer is. Het betreft Mystery Scoops van een oude en een nieuwe collectie. Aangezien de ontvanger bepaalde dingen niet leuk vind netjes gevraagd wat ze adviseren, en ze gaven eerlijk aan dat de oude collectie prijstechnisch dan een beter idee was. Dus ipv het duurste willen verkopen, zijn ze eerlijk als de goedkope optie passender is! Chapeau!

De bestelling was onwijs snel verzonden, goed ingepakt aangekomen, mét zelfs extraatjes! En de beloofde 'tiktok scoop video' kwam ook een halve dag later.

Echt super, ze zijn heel persoonlijk, snel en vooral eerlijk, daar houd ik van!!

30 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

FIJNE EERSTE ERVARING

k heb een bestelling geplaatst bij PoepieDoepie en was positief verrast door hoe netjes alles was ingepakt. De items zagen er leuk uit en kwamen overeen met wat ik op hun pagina had gezien. Er zaten ook een paar kleine extraatjes bij, wat ik niet had verwacht maar wel waardeerde.

De bestelling kwam snel binnen en het voelde alsof er echt aandacht aan was besteed. Voor mij was dit een fijne ervaring en ik zou hier gerust nog eens bestellen.

16 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.