Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos PMU Line. Undervisningen var professionel, grundig og nem at følge, og man følte sig tryg gennem hele forløbet. Der var altid tid til spørgsmål, og man kunne... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har de seneste 6 måneder været kursist ved Pmu-line, og det er jeg meget glad for. Aleksandra er et enormt rart menneske og dygtig til sit arbejde. Hun får min varmeste anbefaling.
Jeg har taget alle mine uddannelser hos pmu-Line og jeg har været så glad for det! Der har aldrig været nogle problemer og Alexandra er altid super søde til at hjælpe eller besvarer spørgsmål 😊
Gode og seriøse uddannelser, med verdens dygtigste lærer (Aleksandra K.). Har taget alle mine uddannelser ved hende i Vejle og har lært så meget, så jeg altid har følt mig klar til at stå på egne be... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Juelsmindevej 57, 7120, Vejle, Danmark
- +4571741108
- ak@pmu-line.com, pk@pmu-line.com
- pmu-line.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Elsker alt ved dette sted ❤️
Kan ANBEFALE Aleksandra Kjæersfeldt
Jeg er indehaver af Crystal Beauty skønhedsklinik Frederikssund og køber ind hos PMU line Aleksandra Kjæersfeldt. Ligeledes har jeg deltaget i flere kursus'er
Alt ind for permanent, singellash lash og browlift.
Altid sød og imodkommende ❤️🥰
Kan kun sige godt om både kursus på stedet og som leverandør af PMU og andre skønheds artikler. Altid top varer og hurtig levering.
Som kursus deltager har jeg kun modtaget proffessionel og super skøn og forståeligt undervisning. Efterfølgende står Aleksandra altid til rådighed såfremt man har spørgsmål eller mangler vejledning. PMU line er et meget proffessionelt sted. Kan kun anbefales.
Rigtig god service og er altid klar på…
Rigtig god service og er altid klar på at besvare spørgsmål, jeg elsker alle deres produkter og det gør mine kunder også, kun god anbefaling herfra
PMU Line
Super tilfreds med permanent makeup kursus.Det kan anbefaledes 👍
Kan ANBEFALE Aleksandra Kjæersfeldt
Jeg er indehaver af Chika Beauty skønhedsklinik Horsens og køber ind hos PMU line Aleksandra Kjæersfeldt. Ligeledes har jeg deltaget i flere kursus'er

Svar från Pmu Line
Det har været en stor fornøjelse at…
Det har været en stor fornøjelse at deltage i kurser hos Aleksandra. Jeg har oplevet stor grundighed , hygiejne i højsæde, og ikke mindst høj faglig viden inden for anvendte produkter. Samtidig deler Aleksandra gerne ud erfaringer , det har været en stor fornøjelse at deltage i Microblading kursus, jeg vender tilbage for at lære mere, det er helt sikkert
Jeg brugte lang tid på at researche…
Jeg brugte lang tid på at researche hvor jeg skulle uddanne mig indenfor, Meso non-invasiv og Invassiv, samt Lash & Brow Stylist og jeg har været så imponeret med PMU-Line at jeg også har valgt at tage den lægeeksaminerede kosmetolog uddannelse, samt microblading bryn hos dem også. PMU-Line er helt igennem professionelt, akkrediteret og med et højt fagligt niveau og som kursist får man den bedst mulige både teoretiske og faglige indføring i faget. Jeg kan varmt anbefale PMU-Line.
Danmarks bedste
Super tilfreds
Jeg har altid været glad som samarbejdspartner til pmu-Line. Altid hurtig levering og god kontakt når jeg skal bruge noget. Mine kursister er altid lige så velkomne hos dem som hos mig. Og vigtigst af alt leverer de altid produkter i høj og god kvalitet :) hvilket er super vigtigt for mig som uddanner
Amazing products & great courses
I have done Lash Lift, Brow Lamination course & Eyelash Extension courses (Single & Russian Volume) through Pmu Line.
The education, course structure and products are amazing. Alexandra & Louise are wonderful experienced trainers from which I have learned a lot. They focus on precision, right methodology and always give a right direction during the course.
I have myself used the products on my clients- ByBexter and DanishLash. They are great products with beautiful results.
I would highly recommend the courses from Pmu-line and the products that they provide.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefale pmu Line
Alexandra er dygtig og kompetent og meget hjælpsom.
Har lige gennemført lash lift
Har lige gennemført lash lift, brow lift, single eyelash extensions kursus, hos jer 😍 tusind tak for et supert forløb, god og brugbar undervisning, tak for super støtte og feedback undervejs. Kommer helt sikkert tilbage til flere kurser senere 😍👏
Aleksandra er dygtig, engageret og professionel!
Jeg har de seneste 8 måneder modtaget grundig og professionel oplæring af Aleksandra. Aleksandra er dygtig, engageret og professionel, hun har en stor tålmodighed og hendes tilgang til både kursister og modeller er mild og smilende. Jeg har haft mange spørgsmål i processen og Aleksandra har altid kommet med kompetente og brugbare svar. Jeg vil varmt anbefale PMU-Line til alle der vil noget indenfor skønhedsbranchen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.