De uitkomst rond mijn Kerstster euphorbia Plant week niet af van wat bij het afronden was toegezegd, en dat voorkomt discussie achteraf. Toch bleef het proces zo onpersoonlijk en weinig overtuigend da... Se mer
Det här tycker kunderna
De bezorging ging goed, ik had mijn eerste bosje brievenbusbloemen inderdaad binnen 24 uur in huis. Netjes verpakt, het was een feestje om het open te maken. De bos was zorgvuldig samengesteld u... Se mer
Aan de reviews te zien ben ik niet de enige met slechte ervaring! Plukboeket van 45 euro was besteld, leek absoluut niet op de bestelde versie, was mega oud en binnen twee dagen dood. Direct klacht i... Se mer
De gekozen variant klopt gewoon, dat is fijn. Seizoensbloemen, lokaal geteeld en in een pakket door de brievenbus, niks door elkaar. Wel niet heel veel bloemen voor vijftien euro. Maar vers en zonder... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!
Kontaktuppgifter
Prunus 42, 1424 LD, De Kwakel, Nederländerna
- support@pluukz.nl
- pluukz.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Teleurstellende onopgeloste zaak
Teleurstellend! Bloemen te laat bezorgd niet het gewenste resultaat zoals op website en na 4 dagen dood.
GEEN CONTACT!!!!!
Ik heb nu een paar weken gewacht om deze review te schrijven.
Heb ze 4 mails naar support@pluukz.... gestuurd en een app bericht gedaan, hier had ik antwoord op dat ze snel contact zouden opnemen. Kan wachten tot ik een ons weeg!
Zwaar teleurgesteld in deze zending en afhandeling in stilzwijgen.
Top pluukz ,bedankt voor niks
Kapotte bloemen en slechte service
Bos tulpen ontvangen in ZEER slechte staat. Kapotte bladeren en gekneusde bloemen. Ook zaten er stengels bij zonder knop.. Mail gestuurd met foto’s erbij, maar er word beweerd dat de bloemen om en om verpakt zouden zitten wat de losse stengels zou moeten verklaren terwijl dit duidelijk niet het geval is.. Over de beschadigde en slechte staat van de bloemen gaan ze niet op in. Ze komen niet met een gepaste oplossing of überhaupt met een oplossing. Vreselijke ervaring. Bestel hier niet!
Beschimmelde stelen en kapotte bladeren
Brievenbus tulpen bij mijn ouders als verassing laten bezorgen, waren beschimmeld en de bladeren kapot.
Klacht ingediend foto s gemaild geen oplossing geboden?
Betreurenswaardig dit
GEEN tulpen en wel bezorgd????Rara hoe kan dat.
Helaas moet je ster geven. Geen bloemen ontvangen. Vervoerder gemaild: contact opnemen met pluukz. Afschuiven dus. Pluukz reageert niet op mail/ telefoon. Naar mijn geld kan ik fluiten en naar mijn bloemen ook
Reageert niet per telefoon, standaard bericht van ja we zijn te druk. 4x per dag op 3 dagen hetzelfde verhaal.
Stuurt pakket niet, of wordt neit afgeleverd.
Het boeket voldeed helemaal niet aan…
Het boeket voldeed helemaal niet aan wat er op de site stond. De meeste bloemen hingen slap en waren absoluut niet vers. En er zaten een heleboel takken in, die niets met veld bloemen te maken hadden. Erg teleurstellend. Ga zeker nooit meer bij pluukz bestellen
Balen balen…
Tjee had ik maar eerder de review gelezen dan had ik niet besteld..... zit de hele tijd te wachten maar nog niks geleverd. Ook geprobeerd te bellen en email verzonden. Maar geen reacties. Baal hier enorm van.
Alsnog opgelost dus dat wil ik ook effe mededelen
Doos wel stuk en voor het bedrag valt me het bloemstuk tegen er vielen al knoppen af.
Dus mijn score veranderd niet hierdoor.
Kan helaas niet 0 sterren kiezen
Kan helaas niet 0 sterren kiezen. Of -5 sterren geven. Bloemen zijn niet bezorgd. Op mijn 1e mail direct antwoord dat ze wel bezorgd zijn. "Bij de buren misschien of ergens in de omgeving op een veilig plek". Niet dus. Daarna 9 mails gestuurd, geen reactie. Via de telefoon krijg ik ook niemand te spreken. Heb mijn geld teruggevraagd, geen reactie. Ze spammen me wel om een review te plaatsen. Bij deze. Wat knaken armer maar een ervaring rijker. NOOIT meer Bij Pluukz bestellen. Een dikke vette NUL.
100% positief
Voor het eerste een boeket, Floral Romance, besteld bij Pluukz. Beetje huiverig na een paar mindere ervaringen bij de concurrentie; die boeketten waren qua hoeveelheid bloemen totaal niet overeenkomstig met foto’s op de website. Maar Pluukz heeft mij in alle opzichten positief verrast: wel iets anders qua kleuren dan de foto maar prachtige volle bos die overeenkomt met de foto en mijn verwachting voor deze prijs. De ontvanger was er dolblij mee. Dat Pluukz ook nog biologisch en duurzaam is en de lokale telers steunt is in mijn ogen een hele grote plus! Dankjewel Pluukz en ga zo door!
Ik kan geen contact krijgen met dit…
Ik kan geen contact krijgen met dit bedrijf nadat een bezorging niet gelukt is. Ik had een duur boeket biologische bloemen besteld en dacht daar goed aan te doen. Mijn idealisme is duur afgestraft. Een onvindbaar boeket dat zgn bezorgd zou zijn. Contact met het ziekenhuis is ook lastig. Zij laten mij een kwartier in de wacht staan en schepen mij dan nog af. Dure gesprekken voor mij want ik woon in t buitenland. Had ik maar eerst de reviews geraadpleegd. Ik heb 50 euro weggegooid door in zee te gaan met Pluuk en mijn vriendin in ‘t ziekenhuis heeft geen troostvolle bloemen naast haar.
Het geleverde product komt niet overeen…
Het geleverde product komt niet overeen met de websitefoto’s qua kleur, samenstelling, volume en kwaliteit. In plaats van een volle, kleurrijke bos ontving ik een kleine bos met weinig kleur en meerdere gebroken takken.
Na contact met de klantenservice ontving ik geen inhoudelijke oplossing. Mijn review op de website is zelfs verwijderd. Erg teleurstellend gezien de betaalde prijs.
Op 13 februari brievenbus boeket…
Op 13 februari brievenbus boeket besteld, het is nu 17 februari en de bloemen zijn nog steeds niet geleverd. Geen reactie op mail en telefonisch niet te bereiken. Ik bestel hier nooit meer iets.
Niet doen
Niet doen! Als je een "grote" bos besteld krijg je een paar miezerige takjes.
Bovendien is het kaartje met persoonlijke boodschap, waar je voor moet betalen, er niet bijgeleverd.
Spijt, spijt spijt
Oplichters
Oplichters. Mijn bloemen niet ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar of bestaat niet
Probleem goed opgelost
Mijn eerste bestelling werd maar niet bezorgd. Na contact met de klantenservice bleek dat er iets niet goed was en werd er een nieuw bosje bloemen bezorgd.
Fijn dat het goed werd opgepikt.
Slecht
Slecht. Het pakket is met geweld in de brievenbus gepropt zonder aan te bellen. Het stak deels naar buiten en had zo eenvoudig gestolen kunnen worden. Mijn valentijn moest het met grote moeite van buitenaf lostrekken — onnodige stress. De doos is beschadigd en de bloemen in de doos zijn kapot aangekomen. Waardeloze bezorging. Absoluut afraden.
Wordt niet geleverd
Op maandag besteld, volgende dag zouden de tulpen geleverd worden.
Op vrijdag nog steeds niets.
Na een paar keer mailen eindelijk reactie. Zou toch geleverd worden op vrijdag.
Helemaal niets geleverd.
1 ster nog teveel.
Heb mijn geld terug gevraagd maar geen reactie.
Niet bestellen!
Zeer slecht
Zeer slecht, bollen gekregen die ver over de uitsterste plantdatum waren. Bericht over gestuurd maar nooit een reactie op gekregen. Absolute afrader.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, en ik lees zojuist dat ik niet de enige ben. Boeket besteld, dat nooit geleverd is. Na meerdere malen mailen en bellen nog steeds geen contact kunnen leggen met het bedrijf of reactie ontvangen.
Je merkt dat dit met liefde wordt
Je merkt dat dit met liefde wordt gedaan. Frisse bloemen en snelle levering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.