Paketet skulle sändas till min sommaradress vilket jag fått bekräftat att leverantören. Blev tyvärr inte så utan gick till hemadress vilket kan innebära att paketet kan komma att återsändas om jag in... Se mer
Plusdeal
Skulle ha gett fler stjärnor om leveransen gått snabbare. Jag gjorde beställningen för över tre veckor sedan (och även betalade) men jag har ännu inte fått varan. Jag ser att försändelsen skickades f... Se mer
Efter några veckor så så fick jag det jag beställde, efter att jag kontaktat leverantören i Holland. Som tur var så skickade jag en kopia till Plusdeal där det visade sig att varan redan fanns i Plusd... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
+Deal är ett digitalt shoppinguniversum som varje vecka har nya kvalitetsprodukter och exklusiva upplevelser till riktigt bra priser. Du som är SAS EuroBonus-medlem tjänar alltid EuroBonus Extrapoäng när du handlar på +Deal.
Andra tittade också på
Så synd att leverans nr 2 floppade
Jag fick två försändelser varav den ena var klockren. Leverans i brevlådan. Nummer två var tyvärr inte bra. Jag hade beställt ett par badbyxor och något snille hade skickat med galjen vilket resulterade att jag fick åka till ett utlämningsställen dryga 2 mil bort enkel väg istället för leverans i brevlådan.
Allt kom i tid
Allt kom i tid, jag var mycket nöjd med kundtjänsten. De löste omedelbart problemet med säljaren som hanterade ett klagomål på ett sätt och vänligt.

Svar från Plusdeal
Kvaliteten på varorna har varit låg och…
Kvaliteten på varorna har varit låg och dessutom har det varit krångel med transportskador.
Fick inte den beställda färgen på…
Fick inte den beställda färgen på earphones!
Kvaliteten var inte heller god
Köp dessa skjortor. Du kommer inte ångra dig.
Prisvärda jättesnygga skjortor som jag verkligen vill rekommendera andra att köpa. Missa inte detta tillfälle!

Svar från Plusdeal
iPad-fodralet hade mycket dålig…
iPad-fodralet hade mycket dålig passning och iPaden ramlar ur fodralet ideligen. Klart missnöjd med produkten
Fick aldrig varan skickat till mig.
Fick aldrig varan skickat till mig.
Betalade början på juli, överklagade men inget händer.
Kommer aldrig mer beställa via den internet sida
LED LAMPOR som lyser på nätter
Kontaktade under juli månad flera gånger dels via mail som per telefon.
Det undersöktes, har haft förklaringar att det är semester tider men kommer att skickas så snart sim möjligt.
Varor kom aldrig.
Ringde i går den 9/8 och krävde pengar tillbaka.
Fick besked att pengar kommer att skickad snarast möjligt.
Hela den beställningen och kundtjänst som inte tar detta på alvar har gjort att jag aldrig kommer handla från Plusdeal och inte kommer att rek. till mina vänner och bekanta
Att köpa saker går bra
Att köpa saker går bra, men att få återbetalning efter reklamation är riktigt segt.
Osedvanligt lång leveranstid för en…
Osedvanligt lång leveranstid för en näthandel.
Kvaliten på produkten otillfredställande, håller inte alls vad som utlovats i beskrivningen.
Bra utbud till bra priser.
snabba leveranser men måttligt bra priser!
Kvalitetsvaror men har inte alltid de bästa priserna har jag märkt när jah googlar. Fast leveranserna av varorna är mycket snabba och pålitliga!
Snabb och pålitlig leverans och varan…
Snabb och pålitlig leverans och varan stämde till 100% mot beskrivningen.

Svar från Plusdeal
Kvalitetssaker och snabb leverans.
Kvalitetssaker och snabb leverans.
Man kan lita på att det man köper är noga utvalt och håller vad det lovar:)

Dåligt uppdaterad hemsida
Dåligt uppdaterad hemsida. Varor ser ut att finnas men visar sig vara slut när du ska betala. Tog lång tid innan varorna skickades.
Lätt att handla - halvdan kvalitet på produkten
Köpeprocessen fungerade fint, men produkten motsvarade inte mina förväntningar. Köpte ett par trådlösa bluetooth-snäckor. Visade sig att de blinkar i skarpt blått vid användning - hade önskat att detta infernaliska blinkade framgått i produktbeskrivningen - då hade jag inte köpt dem. Uppkopplingen är även buggig, snäckorna tappar ofta kontakten med mobilen, trots att de är knappt 50cm i från varandra. Kommer att reklamera dem om inte uppkopplingsproblemen ger med sig.
Det var mycket omständligt att skicka…
Det var mycket omständligt att skicka tillbaka produkten jag inte var nöjd med. Dessutom kostade det mycket, SEK 225, och produkten kostade SEK 369. Jag hade också svårt att förstå informationen på danska, som jag fick när jag bad om information hur man returnerade varan. Jag hade aldrig beställt produkten om jag fått relevant information om detta när jag beställde den.
Snabbt och bra ända hem till postlådan