Plusdeal
Skulle ha gett fler stjärnor om leveransen gått snabbare. Jag gjorde beställningen för över tre veckor sedan (och även betalade) men jag har ännu inte fått varan. Jag ser att försändelsen skickades f... Se mer
Efter några veckor så så fick jag det jag beställde, efter att jag kontaktat leverantören i Holland. Som tur var så skickade jag en kopia till Plusdeal där det visade sig att varan redan fanns i Plusd... Se mer
Jag fick två försändelser varav den ena var klockren. Leverans i brevlådan. Nummer två var tyvärr inte bra. Jag hade beställt ett par badbyxor och något snille hade skickat med galjen vilket resultera... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
+Deal är ett digitalt shoppinguniversum som varje vecka har nya kvalitetsprodukter och exklusiva upplevelser till riktigt bra priser. Du som är SAS EuroBonus-medlem tjänar alltid EuroBonus Extrapoäng när du handlar på +Deal.
Andra tittade också på
Beställningen har inte levererats efter…
Beställningen har inte levererats efter tre veckor, och meddelande om leveransförseningen kom inte förrän jag hörde av mig. Kasst.

Svar från Plusdeal
Jag beställde min vara den 31 juli men…
Jag beställde min vara den 31 juli men har ännu idag inte fått den. Förvisso var det leverans först efter kampanjslut men pengarna drogs samma dag man lade beställningen och jag kan därför inte se någon som helst anledning att lägga en beställning via denna tjänst trots feta rabatt erbjudande som sannolikt kan hittas på andra sidor dessutom.

Svar från Plusdeal
Solcellslamporna laddades i fullt…
Solcellslamporna laddades i fullt solsken men lyste bara 5-6 tim efter mörkrets inbrott.
inget att tilläga!
Dyrt att returnera när varorna inte…
Dyrt att returnera när varorna inte levde upp till förväntningarna
Leverans
Jag beställde sänglinne i början på augusti och dessa har ännu ej levererats. För lång leveranstid.
På Plusfeals hemsida visades en…
På Plusfeals hemsida visades en Birkenstock sandal med smal vidd. Jag gick ett par med normal vidd. Tråkigt!
Helt OK
Bra produkt, men något försenad leverans p g a någon miss hos säljaren.
Efter tre veckor har jag inte fått…
Efter tre veckor har jag inte fått produkterna och inget besked om leverans.

Beställde hörlurar(trådlösa)
Beställde hörlurar(trådlösa)
De var bara en lite i förpackningen!
Beställde nya de var isönder!
Kundservicen var väldigt behjälplig!
Efter 3 je försöket fick jag ett par lurar!!!
Ibland kan leveranstiden vara lite…
Ibland kan leveranstiden vara lite längre än normalt. Dock framgår den beräknade leveranstiden tydligt och det lyckas man leva uppt till.
Paketet skulle sändas till min…
Paketet skulle sändas till min sommaradress vilket jag fått bekräftat att leverantören. Blev tyvärr inte så utan gick till hemadress vilket kan innebära att paketet kan komma att återsändas om jag inte hinner återvända dit.
För övrigt blev jag väl behandlad av leverantören även som det blev fel.
Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid. Väldigt dålig kvalité på de trådlösa hörlurarna. Dåligt ljud, dålig detaljkvalité, dålig passform o.s.v. Endast en röd led för att visa laddningen, man vet inte när "asken" är fulladdad.
Jag har beställt trådlösa hörlurar som…
Jag har beställt trådlösa hörlurar som kom snabbt men svårt att förstå manualen. Varför skall det vara 2 hörlurar när det bara är en som fungerar. Att parkoppla fungerar tydligen inte trots hjälp från företaget. Hörlurarna gick dessutom sönder under den pågående hjälpen från leverantören
Jag beställde också en icecross som skulle levereras inom 10 dagar kom efter ca 1 månad och svaret var att varan förkommit. även där en dålig manual fick googla innan lösningen kunde begripas.i övrigt fina saker men frakt , leverans och manualer borde förbättras. Icecrossen var ju meningen att användas under sommaren men kom sista dagen på ledigheten
Gunilla
Upplevde inte att produkterna var helt…
Upplevde inte att produkterna var helt som de beskrevs
Produkten jag köpte uppfyller inte förväntningarna
Hörlurarna jag köpte uppfyller inte förväntningarna, dålig kvalitet, alla utlovade funktioner finns inte. De hörlurar som levererades är inte brusreducerande, knapphändiga instruktioner mestadels med asiatiska tecken.
Det tog aningens för lång tid med…
Det tog aningens för lång tid med leveransen
Har köpt flera inredningsdetaljer sv…
Har köpt flera inredningsdetaljer av god kvalitet. Ibland har leveransen varit väldigt snabb, ibland har den tagit mer än 10 arbetsdagar.
Saker beställdes och utlovat lev 10…
Saker beställdes och utlovat lev 10 dagar , ingen lev och ingen info om när vi får dem . Efter vi kontaktade lev fick vi info om att saker fanns inte på lager, bla bla bla ...etc