Paketet skulle sändas till min sommaradress vilket jag fått bekräftat att leverantören. Blev tyvärr inte så utan gick till hemadress vilket kan innebära att paketet kan komma att återsändas om jag in... Se mer
Plusdeal
Skulle ha gett fler stjärnor om leveransen gått snabbare. Jag gjorde beställningen för över tre veckor sedan (och även betalade) men jag har ännu inte fått varan. Jag ser att försändelsen skickades f... Se mer
Jag fick två försändelser varav den ena var klockren. Leverans i brevlådan. Nummer två var tyvärr inte bra. Jag hade beställt ett par badbyxor och något snille hade skickat med galjen vilket resultera... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
+Deal är ett digitalt shoppinguniversum som varje vecka har nya kvalitetsprodukter och exklusiva upplevelser till riktigt bra priser. Du som är SAS EuroBonus-medlem tjänar alltid EuroBonus Extrapoäng när du handlar på +Deal.
Andra tittade också på
Efter några veckor så så fick jag det…
Efter några veckor så så fick jag det jag beställde, efter att jag kontaktat leverantören i Holland. Som tur var så skickade jag en kopia till Plusdeal där det visade sig att varan redan fanns i Plusdeals lager. Vad hade hänt om jag inte kontaktat företaget? suttit här till jul å väntat. Fick i varjefall ett trevligt mottagande när jag ringde å det löste sig till slut.
Många bra erbjudanden som vore ännu…
Många bra erbjudanden som vore ännu bättre om man kunde betala med EB-poäng
Snabbt o enkelt
Bedrövligt
Bedrövligt. Fått andra solglasögon än dom jag beställt och betalat.
Ingen leverans efter 2 veckor
Ingen leverans efter 2 veckor. När jag frågade efter leveransen, fick jag fel av en påstötning till ett Holländsk fraktbolag som lovade att skicka varorna. Har inte fått något ännu, men det har bara gått några dagar
Alldeles för lång leveranstid
Alldeles för lång leveranstid, beställt 11/9 fortfarande ingen leverans 2/10
Har efter tre veckor inte fått…
Har efter tre veckor inte fått beställningen. Den skullle komma inom 14 dagar

Väntade i 14 dagar utan att varan kom
Väntade i 14 dagar utan att varan kom. Hoppas få pengarna i retur nu.
Aldrig mer Plusdeal

Grejerna skickas tydligen från England
Grejerna skickas tydligen från England? Inget som uppgavs innan beställning. Jag har dessutom väntat mer än 14 dagar och ännu inte fått varan trots att det stod att det skulle ta max 14 d.

Beställt en vara den 9 september
Beställt en vara den 9 september, idag är det den 30 september.... ännu har ingen vara dykt upp! Trots påminnelse, uruselt.

För sen leverans
För sen leverans. ingen information om att paketet var på väg. När det väl kom var en av två beställda produkter trasigt. Här finns en stor förbättringspotential

Inte bra
Inte bra, jag beställde och betalade min vara 9 september detta skulle levereras inom 7-10 dagar och produkten har ännu inte kommit, nu är det den 30 september, jag har skrivit till kundtjänst som ställde frågan vidare till leverantören som inte svarat, jag har skickat ett nytt mejl till kundtjänst som jag ännu inte fått svar på. Det verkar just nu som att jag betalt 1700kr för en matberedare som jag inte kommer få. Dåligt!!

Lång leveranstid
Lång leveranstid, tre veckor, hade missat hela leveransen om jag inte själv kontaktat fraktleverantören.
Reklamation på grund av sen leverans
Reklamation på grund av sen leverans, behandlades snabbt och
effektivt
Kunde varit 5
Enda anledningen till att inte ge 5 stjärnor är väl att man inte levererar direkt utan man ska vänta tills dealen är stängt - förstår inte riktigt varför. Är dock inget problem.
Felaktig produktbeskrivning
Felaktig produktbeskrivning och strulig, sen leverans.
Gör det den ska
Bruksanvisningen var minimal och gav inte mycket ledning. Fick testa många gånger innan jag fick trådlös laddning. Fungerar bra nu. Både micro-USB och USB-C för laddning är ett plus.
Har fortfarande inte fått min vara
Har fortfarande inte fått min vara. Beställde en klocka och fick ett damur som hade samma namn som herruret jag beställde. Har returnerat damuret och fortfarande inte fått någon avisering om att rätt ur är på väg.