Plecto Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Plecto offers a great solution that works very well for us. They keep implementing new features, the employees are responsive and always ready to help out. I am very happy we chose this provider :)

Ringe kundeoplevelse. Produktet er udemærket. Ikke det bedste på markedet, men okay. Min oplevelse er baseret på den service man får som kunde. Man skal betale for ét år ad gangen, og opsige 3 måneder... Se mer

Plecto er super til at give overblik over data på tværs af vores mange datakilder. Alt fra salg, support, finans. Vi får det fulde overblik super nemt, og rapporterne det genererer er helt perfekt til... Se mer

Er yderst utilfreds med deres måde at binde en Først et tilbud og nej tak i prøveperioden Men da de mener vi er opfattet af deres “ opsigelse betingelser” trække de nu det føste beløb som vi ta... Se mer

1. Programvaruföretag
  2. Databashantering

🚀 Plecto is a real-time KPI dashboard present in over 75 countries, using gamification and coaching to boost performance. With 150+ integrations and unlimited dashboards, it transforms data into a motivating, actionable experience for every employee. 👉 Book your expert demo to drive results today.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Absolut perfekt Kundeservice!

Absolut perfekt Kundeservice!
Sidder som Marketingsansvarlig og diverse supports er en stor del af min hverdag. Og den support som plecto yder er helt usammenlignelig. De er altid løsningsorienterede og gør virkelig alt for at kunne hjælpe til forskel for mange andre!
Systemet er også godt, nogle features mangler men det gør der altid og med den fart de har på går det jo nok kun en vej

12 juli 2019

Fantastisk system

Fantastisk system. Vi er enormt glade for at have impementeret Plecto her hos Pricesaver.
Det er både godt for medarbejderne så de kan følge med i, hvordan de performer og for ledelsen, så vi kan se hvordan afdelingerne klarer sig.
Meget brugbart Værktøj!!

3 oktober 2018
Logotyp för Plecto

Svar från Plecto

Tusind tak for den gode anmeldelse :)

Fantastisk service

Fantastisk service! Det er nemt og hurtigt at få hjælp, 5 stjerner herfra.

5 september 2017
Logotyp för Plecto

Svar från Plecto

Hej Jakob!

Det er vi rigtigt glade for at høre! :-)

Mvh
Kristian