Mon expérience personnelle...site arnaque...9€ au second mois...aucuns succès movie ou série quelconque. Que des séries B et principalement en anglais ... pas de reversements d'argent après visionn... Se mer
Didn't sign up to this co panic trying to get in touch do not respond to emails
These people stole my money! They somehow found the details of my account And They exported a quite considerable amount of money without my permission or without having made a purchase. I will go to... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
playperks lets you play games, music, books, movies and software directly in your browser or download on your phone, computer and tablet
alguien sabe como dar de baja me…
alguoen sabe como dar de baja me sacaron dinero y ni si qiera se de q ya q no compre nad
Utilizan esta página para robar el…
Utilizan esta página para robar el dinero de la cuentas. Qué les pasa? Devuelvan el dinero que abusivamente me sacaron de mi cuenta. Nunca les he comprado nada
You have been reported to my bank and…
You have been reported to my bank and their fraud investigation has begun also the RCMP have been notified. Also I have posted on social media about your scam. So the jig is up you thieves. Get a real job and a life.
Me cobraron de algo que no use…
Me cobraron de algo que no use 17.50dolares hacen que una se suscriba con mentiras que horror así que devuelvan el dinero
Es de lo peor me han cobrado,2'95 y…
Es de lo peor me han cobrado,2'95 y 29,95 con mi tarjeta ,que tiene clave ,y sin yo haberlo permitido ,no tienen vergüenza ,los voy a denunciar
No se suscriban
Esta página me saca dinero en mi tarjeta alguien sabe como dejar la subscripción!!??
J'ai arrêté de jouer cet jeu qui
J'ai arrêté de jouer cet jeu qui m'ont prélevé une sommes de 36 mil pesos sur mon compte bancaire c'est une arnaque rendez moi mon argent
Truffa non ho comprato nulla e mi hanno…
Truffa non ho comprato nulla e mi hanno fregato 59.50 euro andrò a denunciare la truffa ai carabinieri
Mon expérience personnelle...site…arnaque
... pas de reversements d'argent après visionnage et surtout des débits non autorisée sur le compte bancaire.
Pour ma part ecarte compte bloqué en cas de fraude.
Tambien he sido victima de estafa por…
También he sido victima de estafa por parte de este sitio web al cual no he comprado nada y me han cobrado $36.335.-
Yo no les compre nada!!! ¿Alguien sabe como se puede hacer algo al respecto para que me devuelvan mi dinero?
Scammers
You have been taking money from my account without permission, that is theft, larceny. I want you to return every dollar you have taken or I will go to the ACCC. Cancel whatever you used to get access to my account NOW.
you are a bunch of thieves
you are a bunch of thieves, i hope you are arrested and put away for ever.
refund my money, and go to hell.
Arnaque
il s'agit a priori d'une arnaque. Ne fournissez pas vos données bancaires
Que pasa aqui ma robado casi 20 euro…
Que pasa aqui ma robado casi 20 euro sin combrar nada que es un robo tecnologico vamos a dunociar lo.
Ladri
Ridatemi i soldi indietro ladri ma kome vi permettete di prendere i soldi dalla mia scheda vi denuncio nn o ne Anke acquistato niente e cancellate i miei dati della carta altrimenti vi farò passare dei guai bruttissimi
Vi farò una dennuncia che ve la…
Vi farò una dennuncia che ve la ricprderete per tutta la vita. Mi avete rubato soldi sulla carta e vi troverò ovunque sarete. E vi farò passare dei guai enormi. Lavoro per il tribunale di Salerno. Da stasera parte dennuncia dai carabinieri.
Have deducted from my Bank Account
Have deducted from my Bank Account - no service provided
Sito truffaldino
Sito truffaldino. Non da quel che promette. ATTENZIONE non inviate MAI i dati della vs carta anche se prepagata. Io, stupidamente l'ho fatto e ho dovuto bloccare la carta e richiederne una nuova.
You have been taking money out of my!
You have been taking money out of my account without me knowing anything. I never signed up with you. I need tlyou to give me back my money please. You have been taking $39.99 twin a month for 2months. Thank You Very Much! NOW PUT MY MONEY BACK IN MY ACCOUNT! DLK
Io NN HO NEMMENO ACQUISTATO DA QUESTO…
Io NN HO NEMMENO ACQUISTATO DA QUESTO SITO... CERCAVO UN SITO CHE MI FORNISSE NUMERI TELEFONICI... STUPIDAMENTE, AVENDOLO TROVATO HO INSERITO ALCUNI MIEI DATI DELLA CARTA, RIPETO, UN SITO FORNISCE NUMERI TELEFONO ESTERI! Comunque alla fine quando ho visto che dovevo pagare anche li.... ho cancellato tutto MA I DATI RIMANGONO IN MEMORIA E VENGONO CLONATI!!! COSI DA QUESTO SITO MI SONO VISTA ADDEBITARE 86 euroooo. RAGAZZI NO METTETE MAI DATI DELL CARTA SUI SOCIAL O.SITI. MAI!