PlanteCenter Fyn Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk firma - mine varmeste anbefalinger. Vi har netop kÞbt et lille supplement til vores eksisterende bÞgehÊk pÄ 180 cm. PlanteCenter Fyn leverede den perfekte lÞsning direkte til d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk service og god vejledning via telefon. Vi bestilte 150 barrods hÊkkeplanter. Alle var med et stort og kraftigt rodnet og ikke én eneste plante, var under det mindste mÄl. NÄr vi skal sÊt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super god oplevelse at kÞbe planter hos PlanteCenter Fyn. Stig har vÊret enormt hjÊlpsom undervejs og har rÄdgivet om jordforhold, plantevalg og beplantning. Planterne var endnu ikke pÄ lager ved... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Hos Plantecenter Fyn er service og kvalitet vigtigt. Du fÄr sunde planter med grokraft til rimelige priser. Pris og kvalitet hÊnger altid sammen. Der er altid gode rÄd og vejledning fra gartn... Se mer

Företagsinformation

2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk firma.

Fantastisk firma - mine varmeste anbefalinger.

Vi har netop kÞbt et lille supplement til vores eksisterende bÞgehÊk pÄ 180 cm. PlanteCenter Fyn leverede den perfekte lÞsning direkte til dÞren - en tÊt og flot hÊk i hÞj kvalitet. Dejligt ikke selv at skulle transportere planterne/hÊkken med jord hjem i egen bil. HÊkken var lige til at sÊtte i jorden fix og fÊrdig - ekstremt nemt.

Da vi havde plantet hÊkken, blev vi i tvivl, om vi havde gjort det rigtigt mht. sÊkken som sad omkring rÞdderne. Jeg kontaktede PlanteCenter Fyn pÄ mail, og fik svar med det samme. De sendte samme dag en gartner ud for at checke, om vi havde gjort det rigtigt. Dette til trods for, at vores ordre pÄ 3 meter hÊk var ganske beskeden, og at vi ligeledes selv skulle plante den.

Det er service i hþjeste potens. Det kunne mange firmaer lére meget af. Vi takker mange gange. Vi kommer aldrig til at handle andre steder, hvis vi skal have “grþnt” til huset eller sommerhuset.

Mine varmeste anbefalinger - et meget trygt sted at handle kvalitet.

Niels MĂžller

20 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk service og god vejledning

Fantastisk service og god vejledning via telefon. Vi bestilte 150 barrods hĂŠkkeplanter.
Alle var med et stort og kraftigt rodnet og ikke én eneste plante, var under det mindste mÄl. NÄr vi skal sÊtte resten af vores hÊk, kÞber vi helt sikkert planterne hos Stig igen.
Vi kan varmt anbefale Plantecenter Fyn

16 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Helt igennem fantastisk service.

Helt igennem fantastisk service. ❀❀❀
Bestilte tirsdag, vidste at jeg var sent ude da jeg skulle bruge frĂžene til mors dag sĂžndag.
Men allerede torsdag lÄ de i min postkasse.
Sikke en service, jeg er meget glad for at allerede at have dem klar til gaven
Tusind tak for mega hurtigt og mega god service. đŸ€©

8 maj 2025

Jeg anbefaler gerne PlanteCenter Fyn

Overskuelig hjemmeside med god information om de forskellige sorter. Rimelige priser og hurtig levering af fire flotte frugttrÊer. Det ene trÊ havde dog fÄet en skade under transporten. Men efter henvendelse til firmaet - fik jeg med det samme tilbudt et nyt trÊ. Det har vÊret en stor fornÞjelse at handle hos jer.

2 april 2025

Hej Birgitte
Tak for de fine stjerner, de giver glĂŠde.

jeg hÄber at I bliver glade for jeres nye trÊer.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Storartet service. Og hurtig.

Nogle af de i maj bestilte bĂžgebarrodsplanter klarede den ikke, men Stig/Havecenter Fyn, arrangerede hurtigt erstatninger uden beregning. Fornem og hurtig service.

16 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

God service og rigtigt flotte planter

Rigtig god service pÄ telefonen.
Hurtig ekspedition af ordren, hvor planterne var fremme pÄ 2 dage.
Vi kĂžbte bunddĂŠkke og der kom nogle rigtigt flotte planter, som var pakket godt ind til transporten.
Vi kommer til at handle her igen ⭐

19 juli 2024

Hej Kenneth
Tak for de pĂŠne ord, og stjernerne.
Det er dejligt at du er glad for dine nye planter.

God fornþjelse i haven. 🌿

Stig Pedersen

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En kontakt, man bliver glad i lÄget af :)

En sÊrdeles god oplevelse, at sÞge rÄd her! Selvom jeg ikke blev kunde (fordi det var udenfor sÊson), sÄ fik jeg utrolig god og omhyggelig service og mange gode rÄd. Tusind tak for det!

7 april 2024

Hej Hedda
Mange tak for dine venlige ord.
Jeg hÄber at du kommer i mÄl med dine haveplaner.

SĂŠrdeles god service

SĂŠrdeles god service
Jeg ĂŠndrede min ordre via mail, og fik hurtigt positivt svar. SkĂžnt med en web butik, man kan komme i forbindelse med.
Kirsten Bjerborg

6 november 2023

Hej Kirsten
Tak for de pĂŠne ord.
Altid dejligt med glade kunder.

God fornĂžjelse med dine frugttrĂŠer.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Godt sted at handle

Hos Plantecenter Fyn er service og kvalitet vigtigt.
Du fÄr sunde planter med grokraft til rimelige priser.
Pris og kvalitet hĂŠnger altid sammen.
Der er altid gode rÄd og vejledning fra gartneren, hvis du spÞrger/skriver.
Har kĂžbt surbunds-planter, frugttrĂŠer og frugtbuske, leveret til dĂžren i uskadt stand godt pakket ind. Klar til at komme i jorden
Alle er i god vĂŠkst

med venlig hilsen

Henrik og Ulla

2 juni 2023

Tilfreds

FÞrste gang jeg har kÞbt planter pÄ nettet. Valgte Plantecenter Fyn og det fortrÞd jeg ikke. God overskuelig og informativ hjemmeside, prÊcis levering ,fine planter. Handler gerne der igen.

11 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har kun godt at sige om plantecenter

Har kun godt at sige om plantecenter Fyn. Altid kvalificeret vejledning, hurtig ekspedition og gode planter. Tak!

20 april 2023

Hej Henrik
Tak for de pĂŠne ord og stjernerne, de varmer.
Vh. Stig Pedersen

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Sþger du god service og et firma der

SĂžger du god service og et firma der holder hvad de lover sĂ„ vĂŠlg Plantercenter Fyn. Vi har af to omgange fĂ„et leveret fĂŠrdig hĂŠk og bĂ„de planter og vejledning er af en kvalitet der ligger klart i top 👌

29 mars 2023

Hej NĂžnne
Tak for de pĂŠne ord.
Ja, der er heldigvis flere der er ved at Þje pÄ de mange fordele der er ved den type fÊrdighÊk der hedder NemHÊk.

Dejligt at du er glad for din nye hĂŠk.

God fornĂžjelse i haven. â˜ș

Stig Pedersen
PlanteCenter Fyn

Den bedste anbefaling

PlanteCenter Fyn har leveret en fĂŠrdig bĂžgehĂŠk pĂ„ 150 cm til os – Stig har givet top service, levering til tiden, flot hĂŠk, det tog 2 timer for at plante den, alt var med som vi skulle bruge inkl. Siveslange. Samt opfĂžlgning pĂ„ hĂŠkken. 5 Stjerner og den bedste anbefaling herfra .

12 september 2022

Svar frÄn PlanteCenter Fyn

Mange tak for de pĂŠne ord.
Jeg er glad for at I nyder jeres nye hĂŠk.
PlanteCenter Fyn

Insekthotel/vildtblomsterbed

Har “lige” lavet et insekthotel/vildtblomsterbed med stor hjélp fra Stig

Han har vÊret med hele vejen fra idén i mit hovede, til afslutningen af projektet med gode idér, rÄd og vejledning i alt fra udformning af felterne, klargÞring af jorden, frÞblandinger og hvordan man fÄr det bedste ud af dem.

Og kan helt klart anbefale at kontakte ham inden man evt. gĂ„r igang med et lign. projekt. đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

2 maj 2022

Hej Thomas
Tak for dine pĂŠne ord.
Jeg er glad for at du kunne bruge mine rÄd, jeg glÊder mig til at se billeder af din 'nye' have.

Venlige have-hilsner.
Stig, PlanteCenterFyn.dk

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer