MSI Sklep Online Omdömen 641

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w so... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zakup MSI Claw A8 Szybka akcja, w dodatku infolinia sama napisała, że zestaw akcesoriów który domówiłem nie będzie pasował (moja nieuwaga), po kilku godzinach informacja kiedy prawdopodobnie taki zes... Se mer

Företagsinformation

1. Datoraffär
  2. Datortillbehörsaffär
  3. Datorbutik
  4. Butik med begagnade datorer

Skrivet av företaget

W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jestem super zadowolony

Jestem super zadowolony. Jak zawsze - bo to już kolejne moje zakupy w sklepie internetowym MSI - wszystko załatwione jak należy. Porządnie zabezpieczony towar na czas wysyłki. No i cena promocyjna - bezkonkurencyjna.

26 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dostałem to co chciałem, przesyłka przyszła szybko. Nie żałuję zakupu i polecam innym

23 juli 2025

Udany zakup!

Zachęciła mnie promocja. Zakup odbył się szybko i bezproblemowo. Towar dotarł też na podany czas.
Bardzo dobre miejsce, na zakup sprzętu komputerowego!

6 augusti 2025

kod promocyjny

Spodobał mi się kod promocyjny, który dostałem za rejestrację produktu. Fajna metoda docenienie klienta

15 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Obsługa sprzedaży na najwyższym poziomie.Wszystkie formalności oraz dostaw…

Wszystkie formalności oraz dostaw odbyły się wzorowo. Załuję tylko,że nie zakupiłem u Państwa płyty głównej i procesora. Powyższe elementy zakupiłem w sklepi X-KOM kierując się ceną. Niestety teraz mam problem bo nie mogę złożyć komputera,który jest mi niezbędny do pracy. Wielokrotne próby zaistalowania najnowszej wersji BIOS nie udawały się pomimo wielokrotnych ,sugerowanych zmian pendrive. W dniu dzisiejszym zwróciłem płytę płytę MSI PRO X870P WIFI do sklepu gdzie po oględzinach przyjęto płytę do serwisu z podejżenie wygięcia 2 pinów. I tu mam uwagę. Kupując płytę zwróciłem w sklepi uwagę,że opakowanie nie ma żadnych zabezpieczeń fabrycznych. Odpowiedź: wszystkie płyty MSI tak przychodzą. Uwierzyłem i odebrałem płytę bez oglądania.W odróżnieniu od tego procesor AMD 7 8700G posiadał opakowanie zabezpieczone fabrycznie. Mam wobec tego pytanie czy płyty MSI naprawdę nie są zabezpieczane fabrycznie przed otwarcie na dowolnym etapie dystrybucji bo w moim przypadku najprawdopodobniej sprzedawca nie uzna zwrotu /minęło 10 dni od zakupu/ przypisując mi uszkodzenie 2 pinów. Po otrzymaniu decyzji sprzedawcy poinformuję Państwa.
Z poważaniem
Jan Jacewicz

31 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lekceważenie polskich klientów

MSI nie uznaje zakupów wykonanych na polskim Amazonie jako kwalifikujących się do programu promocyjnego Shout Out, choć robi to w wielu innych krajach. Brak poszanowania dla polskich klientów przez ustanawianie arbitralnych zasad

7 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Szybko i sprawnie

Przygotowanie i wysyłka błyskawiczna. Towar profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony. Nie ma się do czego przyczepić 😊

29 juli 2025

Same plusy

Bardzo dobra cena laptopa, bezproblemowy proces zamówienia, szybka dostawa oraz niespodziewany gratis w postaci myszki. Polecam!

24 juli 2025

Zasilacz MAG A1250GL

Towar został dostarczony na czas, według informacji którą dostałem. Zasilacz sprawny i cichy, fajny pomysł z żółtym kablem do zasilania GPU, kable moim zdaniem o odpowiedniej sztywności nie sprawiały problemu przy układaniu w obudowie. Kupiony w bardzo dobrej cenie na letniej promocji.

23 juli 2025

Dobre promocje ;)

Ogólnie bardzo pozytywnie zaskoczony, okazyjne świetne promocje i do tego można zgarnąć parę gratisów extra, czego chcieć więcej, z pewnością zawitam ponownie 👍

22 juli 2025

Zakup MSI Claw A8

Zakup MSI Claw A8
Szybka akcja, w dodatku infolinia sama napisała, że zestaw akcesoriów który domówiłem nie będzie pasował (moja nieuwaga), po kilku godzinach informacja kiedy prawdopodobnie taki zestaw będzie do tejże konsoli. Bardzo miła obsługa, nic dodać nic ująć :D zostaje czekać na konsolkę, ale po recenzjach jestem spokojny, że spędzę tam trochę godzin

28 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.