Psykologerne Johansen Omdömen 5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse med psykologerne i Aarhus

Vi fik en tid til vores datter relativt hurtigt og hun fik meget god behandling i modsætning til andre steder vi har prøvet. Efter 1-2 samtaler havde psykologen nået frem til en ganske sikker diagnostisk hypotese, som hun efterfølgende modtog specialiseret og individuelt tilpasset behandling for. I løbet af et par måneder i foråret kom hun over angstproblematikken (panikangst). Hun komme nu til en opfølgende samtale en gang i mellem.

Kommunikationen med psykolog og deres administration var effektiv og det er fine lokaler. Psykologen var i øvrigt meget god til at møde vores datter i "øjenhøjde", så de fik god kontakt med det samme.

11 juni 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mærkelig og ubehagelig oplevelse

Mærkelig og ubehagelig oplevelse. Tog et intro møde med Marius. Nu forsøger jeg ikke at lyde streng, men hans kontor var et rod, der stank af armsved og kaffe, og der stod 8-9 brugte krus og kopper på bordet. Måtte bede om at åbne et vindue for at lufte ud midt under vores samtale. Havde også svært ved at forstå hans accent hvilket naturligvis ikke er hans skyld, men bad så efterfølgende om at tale med en anden psykolog. Der blev jeg efterfølgende enormt syg, på en søndag, og havde min aftale mandag morgen kl 9. Ringer kl 8 mandag morgen og siger jeg er alt for syg til at dukke op. Hvor sekretæren efterfølgende siger "OK, så skal du betale for hele gebyret fordi du ikke melder det indenfor 12 timer før din aftale, på psykologens arbejdsmobil". Med en psykolog jeg aldrig har mødt før, og ikke har nummeret på, på en søndag. Den frafalder så da jeg forklarer min første dårlige oplevelse hvilket nok er årsagen til jeg ikke giver 1 stjerne. Og i begge tilfælde skal man betale på MobilePay før man må forlade lokalet. Jeg har efterhånden talt med et par psykologer, og det giver bare en dårlig smag i munden at man skal overføre på MP så hurtigt, som at betale for en cappuccino. Det er da helt normalt at eftersende en faktura. Har nu brugt for over 2400kr på to dårlige psykologoplevelser og er tilbage hvor jeg startede.

Det hele var bare mærkeligt, akavet, ubehageligt, og jeg havde på ingen måde lyst til eller følte mig tryg over at åbne op omkring det jeg ville tale om. Psykologer skal skabe en sans for sikkerhed for at kunne være sårbar, og jeg havde det som om jeg var på et samlebånd i en kommerciel "psykologfabrik".

3 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var varsom med dette firma

Var varsom med dette firma. Mange af psykologerne er unge og på 'vej videre', så ikke et sted man åbenbart kan forvente et længerevarende kontinuerligt forløb. Forvent ikke at udlæg til feks forældresamtale bliver refunderet, selvom der klages, og det er til trods for at man først får besked om den psykolog man er blevet tildelt kun kan fortsætte med din sag i kort tid. Det er nu sket to gange for os, og derfor kan vi ikke anbefale dette sted. Underlig måde at drive forretning på - især når det drejer sig om børn!

3 oktober 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Psykolognævnet har udtalt "alvorlig…

Psykolognævnet har udtalt "alvorlig kritik" og brud på Psykologloven, i min sag, hvor psykolog Eivind Johansen var part - se på Psykolognævnets side omkring afgørelser. Det er svært at anbefale ham.

7 oktober 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.