Pizza Pizza Rosengårdscentret Havde der været 0 stjerner, havde jeg givet 0. De kalder det en baguette menu uden cola, deres pasta smager af opvaskemiddel som ikke er kogt ordenligt, maden smager... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilte en snackkurv med mozzarella sticks, jalapeño poppers og chili cheese tops. Modtog først en snackkurv med halvdelen af det der skulle være i og jeg nævnte dette. Får så en ny omgang, stadig u... Se mer
Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser, jeg har altid kun fået dejlig pizza og gode pommes frites! Især er jeg glad for deres mulighed hvor man selv kan vælge 4 toppings på sin pizza. Dejligt s... Se mer
Vi fik ikke lov til at bestille pizza, da vi ringede og folk snakkede lavmælt i baggrunden. Han fortsætter med at ligge på gentagende gange midt i samtalen, selvom vi bare vil bestille. Vi undskylder... Se mer
Jeg har aldrig smagt mage til sådan…
Jeg har aldrig smagt mage til sådan elendighed. Jeg fik kvalme og dårlig mave efter kun 10 min at have indtaget nok den værste pizza slice.
Dårlig rullekebab
Bestilte en durum og blev virkelig skuffet, de lavede ikke engang brødet selv.
Kommer aldrig igen.
Kedelige pizzaer og dårlig service
Dejen var usaltet, klæg, ikke hævet og ikke bagt nok.
Når man klager over det, får man en sang fra de varme lande om, at de var som, de skulle være.
De har tidligere været rigtig gode til pizzaerne, men nu er de bare kedelige. Jeg ville gerne have givet 0 ☆
Rigtig dårlig kundeservice
Rigtig dårlig kundeservice. Vi bestilte pizza og pommes frites. De glemte ketchup/sauce til de bestilte pommes frites. Vi ringer op til dem og de påstår at dette tilbehør er aldrig med. Man skal betale ekstra. Når de endelig inderømmer deres fejl siger de, at de har desværre ikke har tid til at levere. Da vi bestilte før dette glemte de en ingrediens på pizzaen og havde ikke erstattet det med noget andet. Vi har yderligere oplevet at de bare har anulleret odren uden at informere os - de kunne åbenbart ikke finde addressen... Meget dårlig service og særdeles uprofessionel!!
Vissent blad I burger
Fik et vissent blad fra egetræ i min burger, det i sig selv er klamt men Jeg går derefter op for at klage, tjeneren går ud for at sige det til kokken, hvorpå jeg kan høre ham sige til hende at hun bare skal fortælle mig at det bare er et stykke salat.. Og det var det absolut IKKE!. ULÆKKERT OG UPROFESSIONELT!
Bestilte ved den nye fire and stone i…
Bestilte ved den nye fire and stone i rosengårdcenteret, et slice som meny. For det første koster det 80 kr, og menukortet er lavet om så alle pizaerne er med alt muligt fancy. Jeg kunne heller ikke få lov at vælge hvad der skulle på. Jeg betaler så, og siger til sidst jeg gerne vil have pommes sauce med til. Ok det kostede så 3 kroner oven i.
Når jeg får maden og spiser den, pizzaen er dog så tør at den knak når jeg løftede den. Kommer ikke der igen, det gamle pizza pizza var 100 gange bedre.
Jeg bestilte en pizza nr 7 i dag den…
Jeg bestilte en pizza nr 7 i dag den 26/8 Jeg havde ikke mere end lige spist den. Så måtte jeg ud og kaste op. Jeg havde ikke spist noget andet. Så det kan kun være den som jeg blev syg af. Desuden har jeg rendt på toilet siden. Jeg vil derfor ikke anbefale nogle at handle dette sted. Da man kan risikerer at blive syg. Da jeg ringede til dem. Så fik jeg bare at vide at der ikke var andre. Jeg sagde så at jeg ville anmelde det. Så fik jeg bare at vide at hvis det var dem som havde skylden. Så skulle de nok betale. Som om det ikke betød noget at jeg var blevet syg. Så handel ikke dette sted.
KLAMME pizzaer
25 minutter forsinket. Super KLAMME pizzaer. Ingen sprødhed.
Havde set at pizzapizza var kommet på…
Havde set at pizzapizza var kommet på just-EAT appen, så det skulle prøves. Just-eats app virkede ikke, så vi valgte at bestille fra pizzapizzas egen hjemmesiden. Ordren blev godkendt, og der kom en bekræftelse. Vi ventede spændt, men maden kom ikke. 20 minutter efter at maden skulle have været hos os, ringede vi for høre hvornår det kom.
Snakker med en pige som er lidt forvirret, hun spørger en i baggrunden, beder om adressen en gang mere, og hvad jeg har bestilt. Jeg fortæller en gang mere, og så får en mand i røret. Ordren er annulleret fordi vi bor for langt væk! De kører maks 10 km og vi bor 12 km væk. Han siger han har ringet flere gange, men ikke fået forbindelse. Jeg spørger hvad nummer der er ringet på. Han siger 4 tal af et telefonnumre og stopper så. Der står 2 telefonnumre siger han. Der er ringet 1 gang, og det er ikke gået igennem. Det nummer han startede med at sige er ikke mit nummer. Da jeg siger der er ringet 1 gang, bliver han tavs. Det korte af det lange: maden kommer ikke.
Super dårlig service!!!
Dårlig service
Bestilte lidt i 17 og fik at vide maden ville komme om senest en time. Da der efter næsten halvanden time ikke var kommet noget, ringede jeg og spurgte hvor maden blev af og fik den mest arrogante nar i røret, som sagde at da jeg bor 12 kilometer fra pizzapizza, leverede de ikke hertil. Det fremgår på INGEN måde på hjemmesiden, og kigger man på JustEat, står der endda en leveringspris for postnummer 5260. Dette forklarede han med, at det ikke er ham der står for hjemmesiden(?) Latterlig bortforklaring.
Han påstod derudover at han havde ringet "flere gange", hvilket er løgn. Der var ét opkald, fra hemmeligt nummer, som ikke var gået igennem. Føj for en "service", den eneste grund til I får én stjerne, er at man ikke kan give nul. I har mistet en kunde på grund af elendig service, elendig information, og i hvert fald én medarbejder som er fuld af løgn. Godt han har den laveste timeløn i landet.
Rigtig god og hurtig service
Dejet pizza
Vi bestilte 6 pizzaer, den ene var forkert, vi fik en ny det var fint. Jeg fik en pizza med masse kød og hvidløg, tros det var det eneste jeg kunne smage var dejen. Prisen var lige høj nok også syntes jeg. Der kommer jeg ikke igen. Kan man li pizza dej så er det sikkert fint nok.
Hår i maden x 2
Min kæreste og jeg havde bestilt to pizzaer og en omgang hotwings. Maden kom hurtigt, hvilket var rigtig fint! Men der var et langt lyst hår i min pizza, ikke ovenpå men i dejen, under osten. Jeg ringer til pizza pizza, fortæller dem situationen og siger at jeg bor tæt på så jeg kan komme hen med pizzaen, de lover at der er en ny pizza på vej. Jeg går derned og viser dem pizzaen og ekspedienten må erkende at det er hendes eget hår. ( hun har håret sat op i en hestehale, men ikke noget hårnet) jeg får den nye pizza og en ekstra cola. Hvilket også var rigtig fint. Da jeg sætter tænderne i pizzaen ser jeg så at der er et lille hår på. Jeg vil tro at det er et øjenvippe hår.
Jeg ringer igen og får den samme ekspedient og fortæller hvad der nu er sket. Hun spørger hvad jeg vil have hun skal gøre ved det. Jeg fortæller at jeg gerne vil have bragt en ny pizza med det samme. Jeg får den og denne gang er den så ikke skåret ud.
Selvom noget af servicen var okay, så er jeg stadig meget træt af at skulle bruge så lang tid på aftensmad når den nu skulle have været let.
Meget dårlig service
Vi bestiller to pizzaer.Den ene er bestilt med rucula, men da der ingen er på da vi modtager den, henvender jeg mig til just-eat som så ringer til pizza pizza. De nægter at godtgøre for manglen.
Først hår i maden, nu afviser de levering
Vi ELSKER pizza pizza's mad. Vi har været kunder der siden de åbnede. Og har handlet der mere end 150 gange, både afhent og levering, men nu er servicen for dårlig. De sidste par gange har vi fået mad som ikke var helt i overensstemmelse med det vi havde bestilt. Sidst var der hår i en pizza og en kebabmix. I dag vælger vi så alligevel at bestille derfra, det er jo vores "stamsted". Vi bestiller over justeat, og bor indenfor leveringsradiusen og det hele- vi har bestilt derfra utallige gange. Men ordren blev afvist fordi vi boede for langt væk. - vi bor 5 km derfra. Det er vel deres ret at afvise at levere, men det er dårlig service, og så burde de ikke acceptere ordre fra området over justeat.
Dårlig service - dårlig stil
Uden at informere kunden aflyser de blot levering. På trods af at der er bestilt en børnemenu. Således kan en 5 årige pige sidde forgæves og vente på sin mad foran Disneysjov en fredag aften.
Rigtig dårlig stil!
Dårlig kundeservice
Lavede en bestilling online og betalte med Dankort.
Fik senere en mail om at ordren var annulleret, begrundelse: for langt.
Vi har tidligere fået leveret fra dem i hverdagene uden problemer, så vi ringede for at få en begrundelse.
Vi bor i udkanten af Odense og de ligger i Odense C ca. 9,5 km fra os.
Jeg spurgte først om det var en fejl, da de jo havde leveret til os før og der intet står på deres hjemmeside om max. afstand for udbringning, men kun prisen på udbringning og min. beløb for at få bragt ud. Det ville de ikke rigtigt svare på. Jeg spurgte så om det hang sammen med at det var fredag, hvor der var rigeligt at lave, hvor det tidligere har været midt på ugen vi har bestilt, det svarede de ja til.
Jeg spurgte så direkte om de kun gad at køre i Odense C i weekenderne og svarret var: ja. det er sådan det er.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.