PinPoint Leads — Not More Leads. Better Leads. Finding local business leads shouldn't mean sifting through outdated databases, dead email addresses, and disconnected phone numbers. We built PinPoint Leads because we were tired of paying for garbage data — and we knew there had to be a better way. PinPoint Leads is the only B2B local lead generation platform that combines real-time scraping, AI-powered quality scoring, verified emails AND verified phone numbers — all under $250/month. No other tool in our price range does all four. Here's what makes us different: Every lead we deliver is fresh — scraped in real-time from Google's database of 220+ million businesses worldwide, not pulled from a stale database collected months ago. Every email is verified through Hunter.io for deliverability. Every phone number is confirmed active through Twilio. You only receive leads that can actually be contacted. Every lead receives an AI quality score out of 10, based on 5 real signals: verified email, active phone, live website, recent Google reviews, and social media activity. We only deliver leads scoring 6/10 or higher — the rest are silently discarded so you never waste time on bad data. Our built-in outreach system means you don't need to pay extra for tools like Instantly or Lemlist. Generate leads, send personalized email sequences, manage replies in one unified inbox, and track results — all inside PinPoint. We built this for freelancers, agencies, and sales professionals who sell services to local businesses and need leads that actually pick up the phone. Affordable pricing. Verified data. Built-in outreach. No compromises. Start with 25 free verified leads — no credit card required — at pinpointleads.ca
Kanada
- pinpointleads.ca
Inga omdömen
Detta företag har ännu inte fått några omdömen.