Toppen vattenflaska! Gillar allt jag beställde men särskilt vattenflaskan förtjänar ett omdöme! Fyllde den med kallt vatten en tidig morgon, åkte till jobb och glömde vattenflaskan i bilen. Kom ut ti... Se mer

Beställde och fick snabbt en fin lifeplanner för att kunna äta och träna smart . Saknar goda råd för träning och mat. Jag får väl skriva dem själv längs bak i mina anteckningar.

Köpte en liknande kalender ifjol och jag är supernöjd med den. Så fort 2021 kom ut beställde jag en med annan design. Får plats med allt jag behöver komma ihåg

Superenkel o fin kalender💞 med många anteckningsidor längst bak... vilket är ett plus. Bra överblick över veckan! Ett kanonbra köp helt enkelt💞

1. Butik för modeaccessoarer

Informationen kommer från olika externa källor

Planera och organisera med stil För dig som älskar design. Här finns finpapper, pyssel och pennor för den kreativa. Snygga kalendrar, Life Planners och anteckningsböcker för ordning och reda.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alltid nöjd

Alltid bra service, enkelt att beställa och jag är nöjd med varorna.

4 juni 2023

Hej Anna! Så roligt att höra detta från dig! Tusen tack! 🥰

Fina lite annorlunda kalendrar

Fina lite annorlunda kalendrar. Beställt tredje året i rad en som följer skolåret. Så perfekt med nystart med ny kalender efter semestern.

9 maj 2023

Svar från Pinky Pine

Hej Ulrika! Tusen tack för ditt omdöme och dina fina ord. Vi önskar dig en fin dag. 🌸

Toppen

Snabb leverans och super nöjd med mitt köp och bra priser.

2 mars 2023

Svar från Pinky Pine

Hej Jenny! Tusen tack för ditt omdöme. So roligt att höra att du är nöjd med din beställning och den snabba leveransen. 🌸

leverans

Vra pris samt snabb leverans! Mkt nöjd!

2 februari 2023

Hej! Så roligt att höra detta från dig! Tusen tack! ❤️

Känner mig lurad då det va en kopia och…

Känner mig lurad då det va en kopia och inte det jag hade beställt. Försökte reklamera men fick inget svar.

31 januari 2023

Svar från Pinky Pine

Hej Liza! Vad tråkigt att vår 2i1 kalender inte riktigt var som du hade tänkt dig. Vi svarade på ditt mejl den 3/2, men kanske hamnade det i skräpposten? Vår kundtjänst kommer att kontakta dig inom kort. Tack för ditt tålamod.

Very good

Very good. Fast delivery and it was very fine.

1 januari 2023

Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt. Bra utbud

31 augusti 2022

Svar från Pinky Pine

Hej Maria! Tack så mycket för din feedback. Så roligt att höra att du är nöjd med oss. Vi önskar dig en fin dag. 🌸

Vill tala om att de skötte det hela…

Vill tala om att de skötte det hela mycket professionellt och jag fick mycket snabbt ett nytt häfte i mycket gott skick. Tack så mycket!

7 september 2022

Svar från Pinky Pine

Hej! Tack själv. Vad skönt att höra att det löste sig snabbt och smidigt. Vi önskar dig en jättefin dag. 🌸

Snabb leverans , fin almanacka.

2 augusti 2022

Svar från Pinky Pine

Hej Johanna! Tack för ditt omdöme. So roligt att höra att du är nöjd med din beställning. 🥰​

Älskar min kalender

Fina produkter och snabb leverans. Precis som jag vill ha det.

10 juni 2022

Svar från Pinky Pine

Hej! Tack för dina fina ord. Så kul att höra att du älskar din kalender. Önskar dig en fin dag 🥰

Bra utbud

Bra utbud, prisvärt och snabb leverans

2 juni 2022

Svar från Pinky Pine

Hej Malin! Så kul att höra att du är nöjd med vårt utbud och den snabba leveransen. Önskar dig en fin dag 😊