Fijne ervaring met Pinkcube, heb hier zonnebrillen en sleutelhangers laten bedrukken met mijn bedrijfsnaam Vet Werck, klassieke autotechniek. Goed kunnen overleggen, je kunt gewoon bellen met e... Se mer

Företaget har svarat
supersnelle en hele nette levering. Wij hadden de Taxc Fuse besteld voor de jongens en meiden uit onze sportles. Zijn ons tegemoet gekomen met een variatie aan verschillende kleuren doppen zodat elke... Se mer
Företaget har svarat
Gewoon goeie service. We bestellen er al jaren voor onze klanten (en voor onszelf) en de producten komen altijd overeen met onze verwachtingen. Daarnaast is de service gewoon meer dan correct. Voor zo... Se mer
Företaget har svarat
Moeiteloos het mooiste resultaat Jij wilt: je medewerkers, klanten of relaties verrassen met wat leuks. Je surft rond op internet, maar komt er niet helemaal uit, vindt niet precies wat je zoekt, ziet door de bomen het bos niet meer of twijfelt na het lezen van enkele reviews. En dan komt Pinkcube in beeld. En is het bestellen van promotieartikelen en relatiegeschenken ineens een fluitje van een cent. Terug in de tijd Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Om precies te zijn onze eigen frustratie. Vóór het Pinkcube-tijdperk hadden wij een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilden bestellen merkten we hoe enorm tijdrovend en frustrerend dat was. Er waren ontzettend veel aanbieders met stuk voor stuk een groot en ondoorzichtig assortiment. Er was veel verschil in kwaliteit, wat we helaas vaak pas achteraf merkten. Op rekeningen stonden onvoorziene kosten, zoals instelkosten en inpakkosten. Of er een accountmanager langs mocht komen om wat te laten zien? Eh, nee, liever niet, dat ging ons echt te ver. En tot slot moesten we ook nog eens lang wachten op de levering en pakten we producten uit waar we niet altijd bijster vrolijk van werden.Lang verhaal kort: dat kon en moest beter. Wij bekeken het proces van A tot Z en verbeterden het op alle punten. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij: de klant Het moet snel, gemakkelijk en goed. Zo ontstond Pinkcube. Moeiteloos het mooiste resultaat De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen gaat bij ons super gemakkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut en een gratis digitaal ontwerp binnen 30 minuten. Wij weten van aanpakken. En we weten wat werkt, dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, met logo’s die er perfect op staan. En de bezorging? Die is razendsnel. Snel wat bijbestellen? Dat is zo gepiept in een eigen klantaccount, met ruimte voor bedrijfslogo, slogans en andere visuals. Wij weten als geen ander hoe prettig het is als het bestellen van promoartikelen en relatiegeschenken lekker snel gaat. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. De toekomst is roze Als pionier in een conservatieve markt kozen we nooit voor de gemakkelijkste weg. En dat we tegenwoordig vaak gekopieerd worden, zien we als een compliment. We blijven groeien en innoveren voor onze klanten, die ondertussen lekker focussen op hun eigen business. De wereld ligt aan onze voeten, we kleuren ‘m Pinkcube-roze.
Skrivet av företaget
Grutbroek, 17, 7008 AK, Doetinchem, Nederländerna

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
zoals iedere 2 jaar een geweldige service en mooie tassen.
Het proces van bestellen en proefdruk was eenvoudig online uit te voeren en de levering snel. 👍🏻

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Service was heel goed. Er is met ons meegedacht en product is leuk geworden.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Netjes en snel geholpen en het product is precies zoals het voorbeeld was ,blij mee

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Mooi product. Een opmerking er was even een communicatie storing van jullie kant. Ik had gevraagd of het nog geannuleerd kon worden omdat de levertijd niet op tijd zou zijn en er zou contact met mij worden opgenomen en dat is niet gebeurd. Uiteindelijk goed gekomen want het was wel op tijd.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Goede service en een heel mooi ontwerp. Blij mee!

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Sneller dan verwacht en keurig mailverkeer over het bestandje. En een voorbeeld hoe het worden gaat ter goedkeuring 👍🏻

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Het proces van bestellen was erg makkelijk.
De levering snel en correct.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Ik ben tevreden met het artikel. Het materiaal van het tasje zelf had wat steviger gekund. Inloggen op de website is moeilijk, aangezien je een code krijgt die he dan binnen 29 seconden moet invoeren. Maar je kunt niet "terug" naar je mail omdat je dan de pagina kwijtraakt. Inloggen moer dus met 2 apparaten.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Snelle opmaak en aanpassingen, op tijd geleverd en zeer tevreden van mijn bestelling

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Het ontwerp voor het product wordt goed beoordeeld, je wordt goed geholpen en uiteindelijk wordt alles snel geleverd.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Zeer teleurgesteld in deze service. Het logo was niet in de juiste bedrijfskleuren geborduurd, wat echt onprofessioneel overkomt. Het product heb ik vervolgens retour moeten sturen, maar er werd geen vervangend exemplaar geregeld. Hierdoor had ik uiteindelijk niets op tijd voor het evenement waarvoor het promotieartikel juist zo belangrijk was. Slechte communicatie en totaal geen gevoel voor urgentie. Absoluut geen aanrader.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Goede kwaliteit product en bedrukking van de hand fans.

Svar från Pinkcube - Online promotieartikelen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.