1. Städtjänster
  2. Företagsstädning

Piga är ett familjeföretag som grundades år 2006. Städtjänster på dina villkor. Vi gör det enkelt för dig. ✨68+ rabatt mån-onsdag för dig över 68år. ✨Fira avbokningar innan 07:00 samma dag ✨Utan krånglig avtal ✨Egen utrustning med. Vi utför städtjänster i Västra Götaland, Halland och Västra Skåne.

3,0

Medel

TrustScore 3 av 5

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Trevlig personal

Trevlig personal, grymt utförande, effektiva, punktliga men det bästa av allt - de lämnar den godaste doften i världen efter sig! Rekommenderas starkt!

15 september 2025

Vi begärde flyttstädning av denna firma…

Vi begärde flyttstädning av denna firma till vårt hus i Skummeslöv, detta för att slippa alla bekymmer, att det skulle bli fint för den nye ägaren.
Tyvärr, så var dessa personer inte så noga med städningen, de fick komma tillbaka 3 ggr efter både mina och nye ägarens klagomål. Dessutom repade de diskbänken!
De kom kl 07.15, efter 2 timmar, så fick jag ett sms att de ville ha 295kr mer i timman för att bli klar innan dagens slut, detta för att det var så smutsigt!
När jag kom tillbaka till huset kl 11.45 var ingen städare kvar. Vilket lurendrejeri!!
Aldrig mer Piga.nu!

11 augusti 2025

Jag anlitade Piga till mitt flyttstäd

Jag anlitade Piga till mitt flyttstäd. Tre personer kom o var i mitt hus på 120 m2 i två timmar! De skulle stanna tills de var färdiga, och om de inte blev färdiga den dagen, skulle de komma nästa dag. Jag var lite förbluffad över att de var så snabba.
Listerna var inte avtorkade
Flera ytor var flammiga
De hade inte kunskap om hur man rengör en ugn
Väggarna var inte avtorkade alls. Det var kvar damm och t o m spindelväv.

Jag kontaktade dem o de kom tillbaka dagen efter (strax före att jag skulle överlämna huset till de nya ägarna). Två personer kom. De hade fått anvisat att de bara hade en timme på sig att åtgärda allt. Så de blev märkbart stressade av allt jag visade o de såg som inte var gjort.

Jag överlämnade till de nya ägarna att återkomma om de ville ha en ny städning. Det var orimligt att bli färdiga på en timme, så det var fortfarande inte bra slutresultat enligt mig.

Hur kan man ta betalt 12148 kr för städning, där resultatet var vad man kunde räkna efter vanlig veckostädning? Hur kan man marknadsföra att man gör flyttstädning när städarna inte stannar tills flyttstädningen är avslutad? Och hur kan man ta 12 148kr betalt för 8 timmars städning?
Jag rekommenderar absolut inte Piga,nu. Det ska funka när man flyttar. Man ska få det man betalar för. Det är stressigt som det är med flytt.
Jag fick inte det jag skulle betala för. Vi har klagat. Får se om de tar någon sorts ansvar för sina kunder och även sina anställda. De är uppenbarligen inte utbildade.
Mycket besviken kund

14 maj 2025

Hej Rakel,

Tack för att du delat med dig av dina upplevelser. Vi är verkligen ledsna att du inte är nöjd med tjänsten.

Vi diskuterar aldrig enskilda ärenden offentligt, men vi uppskattar att du hörde av dig och gjorde en reklamation. Vi behandlar alltid reklamationer med stor omsorg, och vår nöjd kund-garanti innebär att vi gör vårt yttersta för att åtgärda det som eventuellt blivit fel.

Maria Piga nu AB

Varning för lurendrejeri!

Varning för lurendrejeri!
Företaget bryter mot konsumentlagen, samt lägger på extra kostnader utan att informera om detta, så slutfakturan blir mycket högre än offerten. Säger man ifrån, så blir man skickad till Kronofogden och i fakturan lägger dom till RUT-avdraget som man har rätt att få av Skatteverket. Bestrider man fakturan, så är dom så dumma och skickar det vidare till Tingsrätten utan att ens känna till lagar. Skrattretande. Dom vill mjölka en på så mycket pengar som möjligt. Bara så att ni vet, så är ni anmälda till ARN!

23 april 2025

Hej Sofia,

Vi är mycket ledsna att läsa att du har haft en negativ upplevelse med vårt företag.

Vi arbetar alltid enligt gällande lagar och skatteverkets regler.

Eftersom vi värnar om våra kunders integritet diskuterar vi inte privata ärenden öppet i media. Vi ber dig därför att fortsätta den dialog vi redan har kring ditt ärende, så att vi kan komma fram till en lösning tillsammans. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Vi uppskattar din återkoppling och strävar efter att förbättra vår service för att säkerställa en positiv upplevelse för alla våra kunder.

Piga nu AB

Flyttstäd som fick göras om tre gånger…

Flyttstäd som fick göras om tre gånger innan det blev godkänt. Inte alls nöjd med piga i Halmstad

29 november 2024

Hej Ulrika.

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar att vår flyttstädning inte levde upp till dina förväntningar från början. Vi har en nöjd-kund-garanti och kommer alltid tillbaka tills våra kunder är helt nöjda, vilket vi hoppas har löst situationen för dig i slutändan.

Vi strävar efter att leverera tjänster av högsta kvalitet och uppskattar din återkoppling då den hjälper oss att förbättra vårt arbete. Om det fortfarande finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse, är du varmt välkommen att kontakta oss på info@piga.nu eller telefon 010-2090000.

Tack för att du valde oss!

Piga nu

Toppen betyg, så välstädat.

Detta gäller Piga.nu på Bjäre Båstad/Ängelholm.
Jag kan inte ge nog beröm till dessa kvinnor som städat ett dödsbo, som stått tomt i flera år.
Vi kunde knappt tro våra ögon när vi såg hur köket och toan nästan glänste och golven var så rena och fina.
Toppen betyg, tusen TACK.

8 juli 2024

Gäller Piga i Halmstad

Gäller Piga i Halmstad. Kommunikation är ett främmande ord för dem verkar det som. Jag försökte anlita dem för städning men de kom ej på avtalat tid trots cloosed loop kommunikation i mailkonversation. Efter flera samtal skulle de sedan ringa tillbaka kl 14 samma dag för bokning av ny tid. Jag var ytterst tydlig med min kommunikation för misstänkte pga av ovanstående att det var ett måste med dem. Istället för att ringa för bokning av ny tid dök de bara upp vid min dörr. Jag har varit tydlig med att jag arbetar natt och att det var viktigt för mig att vi skulle ha tydlighet i kommunikationen. Efter denna dagen och flera samtal sa jag tillslut att jag inte längre var intresserad av deras tjänster. Koordinatorn i tel uppfattade detta för jag var extremt tydlig. Nu idag 1 månad senare dyker de upp igen vid min dörr och vill städa. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för kan verkligen inte förstå hur det kan bli så fel trots extrem tydlighet att jag VERKLIGEN INTE vill använda mig av deras tjänster. De väckte mig ånyo efter nattarbete.
Så, trots att jag aldrig använt deras städning har jag enorma bekymmer med dem fortfarande. Verkar ej bli av med dem. Suck! De kanske städar bra vem vet. Men extremt oprofessionella och verkar ej förstå vad man menar när man säger: JAG VILL INTE ANVÄNDA ERA TJÄNSTER.

15 maj 2024

Anlita inte Piga i Borås

Anlita inte Piga i Borås. Säger du upp avtalet fast det inte finns någon uppsägning. Fakturerar dom 2 månader. Och då tar dom inte med rutavdraget. Mer oseriöst bolag har jag inte stött på dom 2 månader. Mitt kommer att gå vidare efter mitt bestridande.

10 april 2023

”Pigorna” kunde inte svenska eller…

”Pigorna” kunde inte svenska eller engelska. De gjorde ett så uselt jobb att de fick komma tillbaka och åtgärda en lång lista fel. Andra bokningen blev tidsändrad TRE gånger… väldigt nära inpå bokningen dessutom.
Ville ha kompensation för detta men de vägrade.
Tillochmed Besiktningsmannen sade att man inte ska använda piga.nu då det tydligen aldrig är städat rätt.

30 augusti 2022