Met mijn vader geweest een pak te kopen voor de bruiloft van zijn kleinzoon De verkoper wist al heel snel dat er voor zijn figuur geen pak te koop was bij Zoomers,dus onverrichter zaken teleurgest... Se mer
Det här tycker kunderna
zeer slechte ervaring gehad vandaag met personeel dat kwetsende opmerkingen maakt over de maten/postuur van een klant. We zijn de zaak direct uitgelopen en komen hier ook echt nooit meer terug
Verkeerd product geleverd. Klantenservice goed bereikbaar en netjes opgelost. Mocht het gratis terugsturen naar een antwoordnummer en geld terug. Ooit een duur zijden jasje gekocht waarvan de st... Se mer
Wij zijn geholpen door Jem, super enthousiaste, geduldige en vrolijke jongen. Niets was teveel, deed veel moeite om een passende broek te vinden. Verder een fijne winkel met goede merken, voor iede... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Welkom bij Piet Zoomers. A Celebration of Fashion. Met onze bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke activiteiten wordt shoppen bij ons een belevenis.
Kontaktuppgifter
Rijksstraatweg 38, 7384 AE, Wilp, Nederländerna
- pietzoomers.com
Met mijn vader geweest een pak te kopen…
Met mijn vader geweest een pak te kopen voor de bruiloft van zijn kleinzoon
De verkoper wist al heel snel dat er voor zijn figuur geen pak te koop was bij Zoomers,dus onverrichter zaken teleurgesteld naar huis
Een weekje later naar Roetgerink in Enter gereden,alwaar de verkoper binnen een kwartier een prachtig pak aangemeten had,en onder het genot van een kopje koffie werd de broek meteen iets korter gemaakt.
Misschien moeten de verkopers bij Zoomers eens op cursus bij Roetgerink?
Wij weten iig in het vervolg wel waar we onze kleren moeten halen….
Onfatsoenlijk personeel
We zijn de zaak direct uitgelopen en komen hier ook echt nooit meer terug
Slechte service!
Op 23-03-2025 heb ik samen met mijn ouders de Piet Zoomers in Wilp bezocht, dit omdat ik op 22-08-2025 ging trouwen.
Na een tijdje zoeken en een beetje Hulp van Sjors een mooi pak gevonden.
Bij de kassa vertelden ze mij dat ik het pak thuis uit de hoes moest halen, zo gezegd zo gedaan.
Het pak heb ik tot 22-08-2025 niet meer aangeraakt.
toen het eenmaal zover was haalde ik hem uit de kast omdat de grote dag was aangebroken.
Toen viel mij op dat er in de mouw van het colbert een aantal kleine gaatjes zaten, dit vond ik raar maarja op dat moment niks meer aan te doen.
1 week na mijn bruiloft is mijn moeder terug gegaan naar Piet Zoomers in Wilp om toch maar is te vragen wat dit was en hoe het kan, hierop kreeg zij meteen antwoord: Motten, geen twijfel over mogelijk.
Ook, vroegen ze op dat moment of ik het pak wel in een luchtdoorlatende hoes had gedaan? ik zal je vertellen ik wist niet eens dat het bestond.
Onze grote vriend Sjors was er heilig van overtuigd dat de fout niet bij hun lag en er was dus ook geen enkele reden om ons ook maar een klein beetje de compenseren; erg slecht aangezien mijn familie veel geld deze welken hier heeft uitgegeven aan bruilofts-kleding en dit pak naast wat het kost ook nog een emotionele waarde heeft.
Er was geen enkele mogelijkheid dat deze 'motten' bij Piet Zoomers in het pak zijn gekropen, dit omdat zoals Sjors zegt, er om de 2 weken met een of ander magisch spul door de winkel word gespoten.
Wij hebben dan wel geen magisch spul thuis staan, maar in al mijn andere kleren nergens sporen van motten te vinden. Maarja deze mot zal wel een dure smaak hebben gehad...
Voor ons absoluut geen Piet Zoomers meer!
Een duur pak van twijfelachtige kwaliteit.
Een duur pak, merk Bertoni, tweemaal gedragen heeft gaatjes in de stof en twee scheurtjes. Terug naar Den Bosch. Degene die het beoordeelde wist meteen….”de mot”. Geen discussie mogelijk. Vreemd want alle andere wollen kleding in de kast heeft nergens last van. Het lijkt er sterk op dat ik “met een kluitje in het riet ben gestuurd”.
Maar het is het woord van Piet Zoomers tegen het mijne.
Mijn conclusie, twijfelachtige kwaliteit. Piet Zoomers, nooit meer.
Zeer mooi kleding online.
Zeer mooi kleding online.
Enkel de verzendkosten naar België vind ik wel schandalig duur €19,50!!!!!!!
Altijd goede ervaring mee gehad.
Altijd goede ervaring mee gehad.Hele vlotte bezorging,vaak al na 1 dag.Mooie broek in de sales gekocht,was ook nog verpakt met een strik erom.
Ik koop alleen in de sale anders vind ik het te prijzig
Geen enkele service
Geen enkele service. PME jack van 400 gekocht. Kon niets van prijs af, bepaalt door PME. Zie na 10 dagen jack op PME site met 30% korting, bel Zoomers, 2 dagen te laat, omruilen 8 dagen
Wat een smerige streek, 8 dagen en geen flexibiliteit. Nooit meer Piet Zoomers
Om te beginnen…..
Om te beginnen: bij aankomst was onze tafel vergeven, dit terwijl ik keurig nog een uur van te voren belde dat ik vertraging had. We werden noodgedwongen om plaats te nemen aan een hoge tafel met vrij lage stoelen waardoor m’n (niet al te lange) gezelschap net boven de tafel uitstak dus dit is niet acceptabel !
Gelukkig zijn we na een kwartier naar een betere tafel kunnen switchen toen een ander gezelschap vertrok. Het eten was iig van goede kwaliteit doch de prijs/kwaliteit laat hier wel te wensen over, bijv. € 23,00 voor een vissalade? Kom op! De bediening was echter top!
goede klantenservice
Een jumpsuit online besteld. Nadat ik deze ontvangen heb zag ik binnen de retourmijn op de website dat de jumpsuit afgeprijsd was. Hierover gemaild en de korting is verrekend. Top Service!
Frank
Wij zijn heel professioneel geholpen door Frank. Wij komen zeker snel terug.
Vriendelijk en niet opdringerig.
Net voor de Kerst 2 broeken gekocht bij…
Net voor de Kerst 2 broeken gekocht bij Piet Zomers
Bij het uitpakken was er een klein vlekje op 1 broek
zichtbaar.
Even met water schoongemaakt,maar na droging was er een lichtere plek ontstaan,omdat de verf iets opgelost was.Dus bellen.Helaas geen goede oplossing en heb nu een broek met een lichte verkleuring.
Voor mij Nooit geen Piet Zomers mee.
Slechte kwaliteit,duur en nul service.
Wel verkopen, geen dienstverlening
Zaterdagmorgen 14 december, Den Bosch. Het is nog heel rustig in de winkel. Ik vind een presentje en ga naar de kassa om het af te rekenen en het te laten inpakken. Dat laatste blijkt niet mogelijk, het meisje achter de kassa deelt mee dat dat in het weekend niet wordt gedaan. Dat ze nog weinig had te doen speelde kennelijk geen rol. Ik heb het presentje maar achter gelaten. Bijzonder dat je wel wilt verkopen, maar de dienstverlening daarna ophoudt.
Jem, super hulp geboden!
Verder een fijne winkel met goede merken, voor ieder wat wils qua portemonnee.
Wij komen zeker terug!@
Voor 800 euro aan kleding aangeschaft.
Voor 800 euro aan kleding aangeschaft.
1 spijkerbroek a 179 euro moest korter gemaakt worden. (10 euro)
Een week later kon ik de broek ophalen.
Helaas was ik de bon vergeten.
2 dames achter de kassa. Een jonge dame vroeg mijn naam en telefoonnummer en pakte vriendelijk de broek voor mij. De wat oudere dame bemoeide zich ermee. Zeer onvriendelijk vertelde ze mij zeker 4 keer dat ik de bon had moeten meenemen. Ik had nog een andere broek willen vermaken die ik een week eerder bij u had aangeschaft. Maar door de manier van handelen laat ik dit bij een ander doen. Mij zien ze niet meer terug bij Piet zoomers. De klant is koning? Daar heeft men nog niet van gehoord hier. Schandalig!
Wat een mooie dag moest worden
Graag zou ik een review willen plaatsen over zaterdag 13 juli 2024. Hoe wel dit niet mijn stijl is om het zo te doen. Zal het kort houden. Zaterdag voor een trouwpak (Zie review Willy) in een prachtige winkel Piet Zomers in Wilp voor mijn schoonzoon. Na een pak te passen die voor de tijd was uitgezocht op internet stond hij mooi maar moest wel wat worden aangepast. Hierbij werden we geholpen de Frank (sorry van de naam) ging best prima maar werden plots geholpen door een man die het overnam. Dit had nuttige tips en misschien was een maatpak wel beter. Hier op door gegaan en agenda’s dit inderdaad beter was. We waren bijna 2 uur verder en de kogel was door de kerk, dit moest het worden. Maar in 1 keer sloeg het om Frank begon te klagen dat hier een afspraak voor moet worden gemaakt en dat nu zijn lunch moest missen…… niet alleen ik maar iedereen stond hier versteld van zijn reactie, dacht eerst nog zou hij een grapje maken maar nee het was serieus. Als voor Piet Zomers een klant voor een maatpak incl. accessoires en schoenen geen serieuze klant is denk al met al €1200,00 en evt pak voor de vader van de bruidegom weet ik niet wat wel de klanten kring is. Met een heel bizar gevoel verlieten wij een mooie winkel. Frank als je het werk niet leuk vind er zijn echt nog andere banen.
Gelukkig prima geslaagd bij Jac Hensen in Apeldoorn wat was dat een opluchting. Mvg Paul
Hartelijk welkom geheten in de winkel…
Hartelijk welkom geheten in de winkel op de afdeling kostuums.
Mijn zoon kwam hier om een trouwpak te kopen.
Hij kan alleen op zaterdag, doordeweeks werkt hij.
Na een pak gepast te hebben,werd de verkoper overruled door een collega.
Na een kwartier verliet deze ons echter door fysieke klachten
We werden verder geholpen door verkoper 1.
Na 1,5 uur was besloten voor een maatpak te gaan.
Toen vertelde hij dat hij lunchtijd had en ons verzocht om een afspraak te maken voor een vervolg.
Wij waren echter met stomheid verslagen.
Mijn zoon kleedde zich om en na excuus van verkoper zijn wij vertrokken zonder pak.
Er staat niks vermeld op de website om afspraak te maken. ook bij binnenkomst is ons niets vermeld dat we beter een afspraak konden maken.
Wij zijn uiteindelijk goed geslaagd bij een andere winkel dezelfde dag.
Denk commercieel mee
2-6 de winkel in Wilp bezocht was op zoek naar een kostuum. Diverse gepast volgens de verkoper was er geen kostuum in mijn gewenste kleur in de juiste maat. Bij het weglopen zie ik toch een Boss kostuum exact wat ik zocht, deze moest dan wel 1,5 cm korter gemaakt worden. Gezien mijn drukke agenda gevraagd of het voor vrijdag zou lukken dan hebben ze 4 werkdagen na 2x vragen was dat onmogelijk. Uiterlijk ben ik verbouwereerd zonder aankoop vertrokken.
woensdag met mijn…
Ik was afgelopen woensdag met mijn vriendin in de winkel .
Zij zag een jurk die ze leuk vond en vroeg netjes aan een verkoopster of de jurk in een grotere maat was.
Het antwoord was als hij er niet tussen hangt kun je misschien online kijken.
Ze waren.met 3 personen om een.paspop aan te kleden en niemand nam de moeite om eens mee te kijken.
Erg klantonvriendelijk zo werk je het online kopen in de hand toch.
Bijzonder goede service met als resultaat een uniek jasje
Ik had bij Piet Zoomers een blazer gekocht, en thuis een naadje opengemaakt omdat ik dacht dat er een klein zakje (coin-pocket) zat. Helaas zat er geen zakje maar kwam ik in de voering terecht. Na een mailtje naar de klantenservice van Piet Zoomers mocht ik het jasje gratis opsturen en hebben ze er naar gekeken. In plaats van het weer dicht te maken hebben ze er voor mij een klein zakje van gemaakt. Nu heb ik dus een unieke blazer met coin-pocket. En dit alles zonder kosten te berekenen, dankjewel Piet Zoomers.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.