PhoneSafe Omdömen 17

3. Datoraffär
  4. Elektroniktillbehör

Om PhoneSafe

Skrivet av företaget

PhoneSafe: betrouwbare partner voor smartphone accessoires

Al meer dan tien jaar werkt PhoneSafe aan één duidelijke missie: het ontwikkelen en aanbieden van betrouwbare opladers, kabels, powerbanks, audio- en gamingaccessoires die aansluiten bij de wensen van de Nederlandse consument. Vanuit Rotterdam beheren wij een assortiment van meer dan 6000 tot 10.000 producten, allemaal uit eigen voorraad. Wij hebben in de afgelopen jaren meer dan 10 miljoen klanten geholpen aan een passende oplader voor hun iPhone, Samsung of ander apparaat.

Wij zijn niet zomaar een webshop. Wij zijn een betrouwbare e-commerce partner die samenwerkt met grote platformen als bol.com, MediaMarkt en Amazon, en exclusief online distributeur is van merken zoals Xssive. Ons onderscheid zit niet alleen in ons brede assortiment en de nieuwste technologieën, maar vooral in de manier waarop wij de vertaalslag maken van technische specificaties naar duidelijke, begrijpelijke taal. Wij praten niet in vakjargon, maar leggen in heldere bewoordingen uit wat een product voor de klant betekent en hoe hij of zij dit in het dagelijks leven kan gebruiken.

Innovatie als basis: opladers en laadtechnologieën

Het grootste deel van onze omzet komt uit opladers en kabels, en dat is niet zonder reden. Wij hebben altijd vooropgelopen in het introduceren van nieuwe oplaadtechnologieën in Nederland.

• Qi2 draadloos laden – als één van de eersten in Nederland brachten wij opladers op de markt die deze nieuwe standaard ondersteunen. Daarmee kunnen klanten hun iPhone of andere compatibele smartphone sneller en efficiënter opladen, zonder concessies te doen aan veiligheid.
  • GaN-technologie in opladers – vrijwel al onze opladers maken gebruik van Gallium Nitride (GaN). Deze technologie zorgt ervoor dat opladers kleiner, krachtiger en energiezuiniger zijn. Voor klanten betekent dit: sneller opladen, minder warmteontwikkeling en een compacter formaat dat ideaal is voor onderweg.
  • Power Delivery en PPS – we zorgen ervoor dat onze opladers altijd up-to-date zijn met de nieuwste standaarden, zodat klanten hun iPhone, Samsung of zelfs hun laptop zoals een MacBook veilig en snel kunnen opladen.

Wij bieden oplossingen voor iedere gebruiker: van een iPhone 17 oplader, een Samsung Galaxy S25 Ultra snellader 45W, tot een MacBook oplader 65W. Bij PhoneSafe vindt de klant altijd de juiste oplader, met een duidelijke uitleg over wat hij ermee kan.

Kabels: stevigheid en betrouwbaarheid

Een oplader is niets zonder een goede kabel. Daarom hebben wij de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen en aanbieden van kabels die beter zijn dan de standaardopties.

• Nylon stevige oplaadkabels – laadkabels die langer meegaan, beter bestand zijn tegen knikken en intensief gebruik.
  • Hybride usb c kabels van duurzaam TPE rubber – voor flexibiliteit en stevigheid in één product.
  • Apple MFI-gecertificeerde Lightning kabels – zodat klanten zeker weten dat hun iPhone of iPad veilig en betrouwbaar wordt opgeladen.
  • USB C naar USB C kabels – onmisbaar voor laptops, tablets en de nieuwste smartphones.

Wij onderscheiden ons door niet alleen eigen kabels te ontwikkelen, maar ook kabels van andere merken aan te bieden. Zo geven we klanten de keuze tussen originele kabels, third-party alternatieven of onze eigen innovaties.

Powerbanks: compact en krachtig

Wij hebben de markt verrast door als eerste de kleinste 20.000 mAh powerbank te introduceren. Daarmee laten we zien dat compactheid en capaciteit prima samengaan.

In ons assortiment vinden klanten:

• 10.000 mAh powerbanks voor dagelijks gebruik.
  • 20.000 mAh powerbanks voor reizen of intensieve gebruikers.
  • MagSafe powerbanks die magnetisch klikken op de iPhone.
  • Powerbanks met vaste kabels voor extra gemak.

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing, en altijd leggen wij uit wat de voordelen zijn van het ene model ten opzichte van het andere. Zo maken we de vertaalslag van technische capaciteit naar praktisch gebruik: hoeveel keer kan ik mijn telefoon opladen, en hoe lang duurt dat?

Telefoonhouders: innovatie in gebruiksgemak

Telefoonhouders zijn voor veel mensen onmisbaar in de auto of op het bureau. Bij PhoneSafe gaan we verder dan de standaard.

• 3M gel zuignap – voor een veel sterkere en langdurige hechting.
  • Telefoonhouders met ingebouwde koeling – ideaal voor mensen die hun smartphone draadloos opladen in de auto en oververhitting willen voorkomen.
  • Universele houders – geschikt voor vrijwel elk toestel en situatie.

Ook hier maken wij de vertaalslag: geen moeilijke termen, maar uitleg waarom een 3M gel zuignap beter werkt en wat ingebouwde koeling betekent voor de levensduur van een telefoon.

Audio en gaming: meer dan alleen accessoires

Naast opladers, kabels en powerbanks investeren wij ook in audio en gaming.

Audio

• Bluetooth speakers – compact, krachtig en waterdicht, ideaal voor thuis of onderweg.
  • Oordopjes – met gepatenteerde ontwerpen en meerdere niveaus van Active Noise Cancelling (ANC).
  • Bone conduction koptelefoons – innovatieve modellen die geluid via de botstructuur overbrengen en daardoor veiliger zijn in het verkeer.

Gaming

• Gaming headsets – speciaal ontwikkeld voor de PS5, PC en Xbox, met focus op comfort en geluid.
  • Nintendo Switch controllers – betrouwbare alternatieven en eigen ontwerpen.
  • Oplaadstations – zodat gamers nooit zonder batterij komen te zitten.

Ook hier geldt: wij maken technologie toegankelijk. Niet de technische termen staan centraal, maar wat een gamer of muziekliefhebber er in de praktijk mee kan.

Exclusieve distributie en merken

PhoneSafe is exclusief online distributeur van Xssive. Dat betekent dat wij producten kunnen aanbieden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij richten ons op productontwikkeling die inspeelt op de wensen van Nederlandse klanten. Zo brengen wij als eerste nieuwe technologieën op de markt en vertalen wij deze naar producten die écht waarde toevoegen.

Klantenservice: menselijk, betrokken en oplossingsgericht

Onze klantenservice is niet zomaar een helpdesk. Wij werken met een Nederlandstalig team in-house. Alles is verbonden: klantenservice, development en logistiek zijn op elkaar afgestemd, zodat we sneller en beter kunnen helpen.

Wij doen dit zonder AI. Onze medewerkers geven persoonlijk advies, lossen problemen direct op en denken mee met de klant. Wij bieden:

• Direct contact via telefoon, WhatsApp en e-mail.
  • Handleidingen en instructievideo’s voor elk product.
  • 2 jaar garantie op ons hele assortiment.
  • Bij bepaalde merken zelfs een apparaatverzekering tot €2000.

Deze aanpak maakt ons anders. Wij zien klantenservice niet als een kostenpost, maar als een manier om het verschil te maken.

Waarom PhoneSafe het verschil maakt

• 10+ jaar ervaring in e-commerce.
  • 6000+ tot 10.000 producten op voorraad in Rotterdam.
  • Vandaag besteld = morgen in huis.
  • Meer dan 10 miljoen klanten geholpen.
  • Exclusieve distributie van merken zoals Xssive.
  • Pionier in nieuwe technologieën zoals Qi2 draadloos laden en GaN-opladers.
  • Nederlandstalige klantenservice in-house, geen AI.
  • 2 jaar garantie en unieke apparaatverzekering.
  • Altijd in begrijpelijke taal, zonder vakjargon.

Wij maken de vertaalslag van specificaties naar duidelijkheid. Waar anderen praten over voltage en amperage, vertellen wij klanten hoeveel keer ze hun telefoon kunnen opladen, hoe snel dat gaat en waarom een product handig is in het dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over het bestellen op www.phonesafe.nl

Is PhoneSafe betrouwbaar?
Ja, PhoneSafe is al meer dan 10 jaar actief in e-commerce en heeft miljoenen klanten geholpen. We zijn partner van bol.com, MediaMarkt en Amazon en werken uitsluitend met veilige, gecertificeerde producten. Alles leveren we direct uit eigen voorraad in Rotterdam.

Vanaf welke tijden is de klantenservice bereikbaar?
Onze Nederlandstalige klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 11:00 tot 19:00 uur via telefoon, WhatsApp en e-mail. We helpen je direct, zonder AI of keuzemenu’s.

Kan ik ook afhalen?
Nee, wij zijn een online webshop en leveren uitsluitend via verzending. Alle producten worden verstuurd vanuit ons magazijn in Rotterdam.

Wat moet ik doen bij een grote bestelling?
Voor grotere bestellingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. We bieden zakelijke oplossingen, staffelkortingen en persoonlijk advies voor bedrijven, scholen en goede doelen.

Hoe kan ik zakelijk bestellen?
Zakelijk bestellen kan eenvoudig via onze webshop of door direct contact op te nemen met ons sales-team. Wij zijn gespecialiseerd in B2B-leveringen en bieden facturatie op maat.

Welke producten verkopen jullie?
Wij verkopen opladers, kabels, powerbanks, telefoonhouders, bluetooth speakers, draadloze oordopjes, koptelefoons, gaming accessoires en meer. In totaal hebben we meer dan 6000 unieke producten.

Wat zijn de levertijden?
Vandaag voor 21.00 besteld = morgen in huis. Alles wat je ziet op de website is op voorraad in Rotterdam.

Is bestellen gratis?
Ja, je betaalt geen extra kosten om te bestellen. Voor verzending met handtekening of afhaalpunten rekenen we soms een kleine bijdrage, afhankelijk van de bestelling.

Is retourneren gratis?
Ja, retourneren is gratis binnen Nederland. Je ontvangt een retourlabel zodat je eenvoudig kunt terugsturen.

Wat is het retourtermijn?
Je hebt 30 dagen retourrecht op al onze producten. Daarnaast bieden we standaard 2 jaar garantie.

Waar kan ik contact opnemen met jullie?
Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. Alle gegevens vind je op onze contactpagina.

Zijn jullie producten betrouwbaar?
Ja, al onze producten zijn gecertificeerd en getest. Veel van onze kabels zijn MFI-gecertificeerd door Apple en onze opladers gebruiken de nieuwste GaN- en Qi2-technologie.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekende service en snelle…

Uitstekende service en snelle opvolging.

Heb een 3-in-1 lader besteld welke door de externe koerier niet is geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop dit is opgepakt. Na mijn bericht werd er direct geschakeld en nog dezelfde dag is er een nieuwe zending verstuurd. Dat laat zien dat service hier geen loze belofte is, maar echt onderdeel van de werkwijze.

De communicatie is helder, vriendelijk en proactief. Ook het delen van een Track & Trace geeft vertrouwen en overzicht in het proces.

Wat vooral opvalt, is de persoonlijke benadering en het gevoel dat er echt wordt meegedacht met de klant. Dat maakt het verschil.

Kortom: snel, professioneel en klantgericht. Zo zie je het graag.

Tal, bedankt!

2 april 2026

Very good customer service

In March 2025, I bought a couple of USB-C cables through Bol.com. In October 2025, one of them stopped working without an apparent reason. Contacting PhoneSafe to replace the cable under its warranty was a breeze, and the staff were very friendly and swift in their communication—really good customer service and care.

8 oktober 2025

Zeer klantvriendelijk

Een laptophoes was niet geheel naar behoren. Ik gaf dit aan bij het zeer vriendelijke personeel, waarna zij mij zeer snel en kosteloos hielpen aan een nieuwe hoes.

Ik raad Phonesafe.nl aan eenieder aan!

20 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service na foute levering

2 Opladers met 3 meter kabel besteld via Bol, maar slechts 1 oplader en kabels van 2 meter ontvangen. Na telefonisch contact krijg ik alsnog de bestelde goederen thuis gestuurd, de foute artikelen hoeven niet retour. Top service van PhoneSafe.nl! Aanrader!

9 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top na service, zeer tevreden

Wij hadden twee snelladers besteld en na enkele maanden werkten er eentje niet meer naar behoren. Na het sturen van een bericht, ontvingen wij meteen een reactie dat er een nieuwe snellader zou worden opgestuurd. Deze was de volgende dag in huis. Zeer tevreden over de opvolging en service van dit bedrijf. Fam. Barnhoorn

1 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levert bestelling niet

Levert bestelling niet. Besteld via bol.com, vandaag besteld morgen in huis. Niet dus, het pakket moet nog weg gebracht worden naar DHL. Dus 0 steren is nog beter.

20 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos

Waardeloos
Slecht product binnen gekregen
Na 1x gebruik defect.
Er wordt niet meegedacht om een fatsoenlijk alternatief aan te bieden.
Telefonisch niet te bereiken.
Slecht mailcintact
En dan ook nog lang op je geld moeten wachten wat retour moet komen.
Absoluut geen aanrader.
Hier koop ik niks meer

16 december 2022

Zeer positief!

Zeer positief!
Via Bol.com hebben we bij Phonesafe 5 stuks Universele USB Power Adapter met
Oplaadkabel - 2 Meter iPhone Oplader besteld. Deze werden keurig op tijd geleverd. Helaas bleek 1 van de oplaadkabels defect. Na telefonisch contact kregen we een mail met excuses, sorry en nog veel meer..., waarin stond hoe ze het gaan oplossen. We kregen direct een mail met T&T en na levering bleek in het pakket 2 oplaadkabels te zitten. Keurig en snel opgelost. Dank hiervoor.

26 november 2022

Perfecte Service

Perfecte Service. De vijf weken oude extra oplader voor onze MacBook gaf de geest op zondagmorgen. Binnen 2 uur contact en de volgende morgen al een nieuw product ontvangen.

13 november 2022

Phonesafe verzorgt zijn klanten

Phonesafe verzorgd zijn klanten. Het in eerste instantie snel ontvangen item bleek niet overeen te komen met wat besteld werd. Na een mailtje, werd onmiddellijk het juiste item bezorgd en mocht ik bovendien het 'foute' item behouden. Meer dan je kan verwachten van een klantvriendelijke service!

7 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer correcte firma, een aanrader.

Ik kreeg een iPad cover in de verkeerde kleur toegestuurd. Een mailtje naar het bedrijf en 1 dag later werd de cover in de juiste kleur geleverd. En… de eerste cover hoefde ik niet eens terug te sturen.
Top service na verkoop!!

1 oktober 2022

Super service!!

Wat een top service. Telefoonkabel werkte niet meer na 1 maand. Gesproken met de klantenservice en binnen een dag had ik al een nieuwe lader in huis. TOP!!

1 september 2022

kapotte telefoonlader…

Mijn telefoonlader was stuk gegaan binnen een jaar en zij hebben direct zonder moeilijk te doen een nieuwe afgestuurd.
Super service
daarom 5 sterren van mij

25 mars 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.