Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg besøgte butikken i Fisketorvet. Ahmed var meget høflig og professionel. Jeg er meget taknemmelig for hjælpen. Jeg fik en rigtig god service og følte mig meget velkommen. Kan varmt anbefale butikk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastic service. Had my iPhone 15 camera repaired fast and phone works perfectly again :) highly recommend.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik. Jeg havde en super god oplevelse og blev mødt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afleverede min MacBook, som skulle have skiftet skærm, til reparation. Det tog under 2 timer og til en fair pris. Har besøgt 5 andre butikker, som ville tage dobbeltpris. God service.

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The service was fast and well done

The service was fast and well done! Overall very happy!

20 april 2026

Svar från Phoneklinik

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Perfekt service 👍🏼👍🏼👍🏼

11 april 2026

Hurtig fixing af computer

Hurtig fixing af computer, lav pris og godt service

10 april 2026

God service 👍

9 april 2026

Nemt

God service

31 mars 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service og skift af skærm

30 mars 2026

Afleverede min MacBook

God service.

24 mars 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great service and well furnished store

Great service and well furnished store! Always doing the best to help

6 oktober 2025

Serviceminded og rar personale

Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik.

Jeg havde en super god oplevelse og blev mødt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at få fikset min telefon. Han tog rigtig pænt imod mig selvom jeg kom 10 min inden lukketid. Han var villig til at få skiftet min skærm selv udenfor lukketid. Dette kaldes for service og sans for venlighed. Indenfor 1 min fiksede han et systemisk fejl på telefonen og min aften var reddet.

Jeg anbefaler stærkt andre at få repareret deres telefoner hos dem, de har helt klart service i den fineste orden og jeg kunne ikke være mere glad end den oplevelse.

3 mars 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig og god service!
Jeg tabte for nylig min iPhone 12 Pro i vandet og fik den repareret på under 30 minutter.
Det er faktisk anden gang, jeg har været ude for det, og de har begge gange fikset den hurtigt og professionelt.
Første gang var det også hos Phone Klinik.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle mine venner og mit netværk 😊

16 januari 2026

Very nice service.

Very nice service.
I replace my iphone screen it was very quick service and friendly technician

1 december 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very friendly service and quick repair

I have repaired my charging issue on my iphone 14 pro. It ia charging perfectly after repair.

14 november 2025

Meget tilfreds!

Jeg fik skiftet mit telefonbatteri hos denne mobilklinik, og servicen var hurtig og venlig. Min telefon fungerer perfekt nu, næsten som ny. Kan varmt anbefales!

22 november 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Quick repair and very helpful

I have a problem with my phone screen. Touch was not working properly. They fix the new screen within 1 hours when i was shopping In Fisketorve. Staff were very friendly and nice.

22 november 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste service og overkommelig pris

Min iPhone opladede ikke ordentligt, og det blev virkelig frustrerende. Jeg tog den til Telefonklinikken, og de fiksede det hurtigere end jeg forventede. Personalet var venligt og forklarede alt på en enkel måde. Min telefon oplades perfekt nu.

21 november 2025

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nægter at tage ansvar

Jeg afleverede mit (vandafvisende) iWatch til reparation hos phoneklinik, hvor de skulle skifte min skærm og batteriet. Kommunikationen med ekspedienten var minimal, da han næsten ikke kunne nok dansk til kundeekspedition. En minimal dialog om afhentning blev udført via en person som sad ved siden af ekspedienten. Jeg fik ingen information om at reparationen ville betyde, at mit iWatch ikke længere ville være vandafvisende. Heller ikke da jeg hentede uret, fik jeg noget information, at jeg ikke skulle udsætte uret for vand. Jeg når at bruge mit ur i 5 dage hvorefter det går i sort umiddelbart efter at have været i kontakt med vand. Uvidende om, at dette skyldes kontakten med vand, tager jeg tilbage til virksomheden, som også konstaterer, at der er trængt vand ind i uret. I løbet af vores snak fastholder de, at reparationen ikke har noget at gøre med skaden. Ikke på noget tidspunkt tager de ansvar for, at de har pligt til at oplyse om, at uret efter reparationen ikke længere er vandafvisende. Hvis jeg var gjort opmærksom på dette, havde jeg ikke handlet som jeg har og faktisk heller ikke valgt at få uret repareret. Jeg bliver derefter "tilbudt" en yderligere reparation for egen regning på 800 kroner, som med lidt god vilje kunne reduceres til 600 kroner.
Efter denne oplevelse er jeg blevet opmærksom på, at denne type reparationerne ikke engang udføres af Apple selv, fordi det er svært at garantere vandafvisningen herefter. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg ikke handlet som jeg gjorde. Ifølge købeloven skal sælger af ydelsen oplyse om et så væsentligt forhold. Noget som Phoneklinik rent faktisk også skriver i et svar på en dårlig anmeldelse her på Trustpilot. Hvorfor de ikke synes samme gælder for min situation, er jeg ret forundret over.
Det har ikke været muligt at få en konstruktiv dialog med virksomheden, hvor de rent faktisk tager stilling til eget ansvar i sagen, nemlig manglende oplysning. Det viser sig, at den jeg taler med den pågældende dag er ejer, som slet ikke tager ansvar for, at sandsynligheden for, at man ikke har oplyst mig om er ret stor, eftersom hans medarbejdere hverken er tilstrækkelige kommunikative og næsten ikke dansktalende. Selv da jeg efterfølgende rettede skrifligt henvendelse til phoneklinik forholder de sig ikke til min klage og deres oplysningspligt. Derfor har jeg nu rettet en officiel klage til Forbrugerklagenævnet. Skriver her for at gøre andre opmærksom på hvordan Phoneklinik har behandlet mig efter jeg har betalt 1.200 kroner til reparation af mit vandafvisende ur. Som de i øvrigt forsøgte at bilde mig ind, slet ikke er vandafvisende. At jeg bare havde været heldig med, at jeg uden problemer har brugt uret til svømning i pool. Og til trods for at Apple selv skriver, at uret er vandafvisende i op til 50 meter.

26 oktober 2025

Kære kunde,
Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse.
Vi vil gerne præcisere, at vi følger Apples egne retningslinjer i forhold til vandafvisning ved reparation af Apple Watch. Apple skriver tydeligt:
“Apple Watch er vandafvisende, men ikke vandtæt.”
“Vandtæthed er ikke en permanent tilstand og kan forringes over tid.”
“Reparationer kan påvirke enhedens vandtæthed negativt.”
(Kilde: Apple Danmark – support.apple.com)
Apple udfører ikke selv denne type reparation (skærm- og batteriskift på Apple Watch), da vandafvisningen ikke kan garanteres efter enheden har været åbnet. Som uafhængig reparatør kan vi derfor heller ikke give denne garanti efter udført reparation.
Du oplyste os ikke om, at du fortsat ville bruge uret under vand efter reparationen, og derfor havde vi ingen mulighed for at vejlede dig om risikoen for vandindtrængning ved denne form for brug.
Væskeskader opstår som følge af kontakt med vand eller fugt efter reparationen og kan ikke henføres til en fejl i udførelsen af arbejdet. Derfor er skaden ikke omfattet af garanti eller reklamationsret, jf. købelovens § 75a, stk. 1, idet der er tale om en skade forårsaget af ydre påvirkning efter reparationstidspunktet.
Vi ønsker dog stadig at finde en løsning, som er fair for begge parter. Derfor tilbyder vi fortsat en reduceret pris på en eventuel ny reparation eller en alternativ løsning og står til rådighed for dialog, så sagen kan afsluttes på bedst mulig måde.
Med venlig hilsen
Phoneklinik

Goooooooooood

4 oktober 2025

Svar från Phoneklinik

Tak for din positive anmeldelse!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.