Phoenix Home Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på!!!!!!! Virkelig et klamt udlignings firma så pas på!!!!! Efter regning på knap 100.000kr for en bolig der blev leveret som den blev modtaget. Og det vel og mærke efter et flytte syn hvor der v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Carina og team stod for at udleje vores bolig gennem 4 år og to lejere, mens vi boede i USA. Det var en helt igennem stærk oplevelse at arbejde med PhoenixHome hele vejen igennem. Carina er responsiv,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Modtog mit forbrugsregnskabet for 2023 den 19. Februar 2024, hvor de over 5 omgange omregner denne, da de har lavet fejl (får tilsendt mange nye opgørelser), står nu 10 uger efter og har stadig ikke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har som udlejer brugt Phoenix Home til udlejning af en større lejlighed i det centrale Aarhus i snart 8 år nu. Den har været gen-udlejet i 3 omgange, og alle gange med Carina, som hurtigt efter et... Se mer

Företagsinformation

1. Fastighetsförvaltning

Skrivet av företaget

Vi kan udleje eller fremleje din bolig for dig, samtidig med at vi står for alt administration - enkelt og nemt.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

UNDER AL KRITIK!

Bor i en ejendom i Silkeborg igennem Phoenix Home. De glemte at tilmelde os strøm, så pludselig stod vi uden strøm med en lille baby.
Der kommer HVER uge nye rykkere og regninger til ejeren af boligen, ligesom der flere gange på bare 6 mdr. har været nogen forbi fordi ejer skylder penge. Gulvvarmen i huset virker ikke, ligesom der kun er varmt vand til 1,5 bad. Terrassedøren på 1. sal virker ligeledes heller ikke. Vi har gennem de sidste 6 måneder gjort opmærksom på dette, men der sker ingen ting. Vi har ligeledes været uden køleskab i godt 3 uger, da ejer af huset ikke kunne finde ud af hvilket der måtte bestilles!!
Vi har en høj husleje p næsten 14.000, og derfor må det siges at være under alt kritik at skulle bo under ovenstående forhold!!!!

Jeg vil ikke anbefale dem til nogen som helst. Hverken ejere eller lejere.

18 maj 2022

Svar från Phoenix Home

Vi er kede af din anmeldelse.
Der har været nogle situationer, vi ikke har været herre over, men vi har forsøgt at afhjælpe bedst muligt. Der er ligeledes ydet kompensation efter aftale og vi var af den overbevisning, at alle var tilfredse med denne løsning. Vi håber derfor, at du ser anderledes på tingene i dag.

Svindler firma

Det største svindler firma der findes føj siger jeg bare hold jer langt væk fra dem de tager alt dit indskud og mere til og gør alt for at snyde dig

16 november 2021

Svar från Phoenix Home

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan ikke genkende vores etik i det, du skriver og derfor vil vi meget gerne have en snak med dig om baggrunden.
Desværre mangler vi nogle oplysninger på dig, før vi kan finde dig i vores system. Derfor har vi via Trustpilot bedt dig om at sende os flere oplysninger. Vi håber du vender tilbage

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

de gør alt for at beholde så meget som…

de gør alt for at beholde så meget som muligt fra depositum så kig godt og ta billeder ved ind og fra flyttning da vores lejemål blev afleveret til dem i en rigtig godt stand så havde de ikke noget at komme efter der så kom de efter have ... men for at ta 16 timer havearbejde og trailer det for langt ude da der var ikke arbejde i den lille have for 16 timer hvertfald... medmindre den der skal udføre den arbejde er med brækkede ben så ja så gå det langsomt nok til det 😱

16 oktober 2018

Svar från Phoenix Home

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Al istandsættelsesarbejde bestilles af uafhængige håndværkere, som foretager det arbejde, der er aftalt og dokumenteret ved et flyttesyn. Der foreligger fakturaer for al istandsættelse og det er muligt at få specificeret dette, enten gennem os eller den pågældende håndværker.
Du er velkommen til at kontakte os for en samtale herom.

Fin afslutning

Har gennem god dialog haft en god oplevelse og et godt lejeforhold

4 juli 2017

Svar från Phoenix Home

Bedre sent end aldrig, tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.