Det här tycker kunderna
Hvis du ikke allerede har været forbi Philly&Burger, så går du seriøst glip af noget. Jeg har prøvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt særligt. Kødet er saftigt, smagen er on p... Se mer
Jeg var der inde i dag og fik en sååå lækker Philly cheesesteak! Mega lækkert kød og virkelig hyggelig atmosfære! Så dejligt besøg personalet var så søde og imødekommende!
Vanvittigt god burger! Har ikke smagt noget lignende i lang tid. En hel menu til 100kr. Personalet kom med gratis vand og spurgte i øvrigt om jeg manglede noget. Kan kun anbefale dette sted .
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hvis du ikke allerede har været forbi…
Jeg har prøvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt særligt. Kødet er saftigt, smagen er on point, og hver eneste bid føles gennemtænkt. Det er ikke bare en burger – det er en oplevelse.
Og lad os lige snakke om servicen… den er fuldstændig hjernedød god. Man bliver mødt med energi, smil og en vibe, der gør, at man faktisk har lyst til at blive hængende lidt længere. Det er sjældent, man finder et sted, hvor både maden og servicen spiller så hårdt sammen.
Philly&Burger er uden tvivl et sted, jeg kommer tilbage til igen og igen. Kæmpe anbefaling herfra 🔥🍔
Kan helt klart anbefales
Rigtig god mad samt rigtig venligt personale med højt service niveau. Rigtig hyggelig restaurant. Kan helt klart anbefales.
God mad og fede omgivelser
God mad og fede omgivelser. Svært at finde bedre burgere i kbh i den prisklasse.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og venligt personale.
Genialt at få handsker når man skal spise 👍
Meget god service samt mad skal jeg…
Meget god service samt mad skal jeg helt sikkert igen
Min familie og jeg fik anbefalet…
Min familie og jeg fik anbefalet restauranten. Vi blev mega overrasket over hvor lækkert maden var!
Vi kan klart anbefale det her sted til andre!!
Servicen og maden var over alle forventninger!
KØBENHAVNS BEDSTE BURGERE
KØBENHAVNS BEDSTE BURGERE!
Det helt sikker et sted jeg kommer igen!
Saftige og fyldige burgere!!🍔
det var så dejlig at spise hos jer
det var så dejlig at spise hos jer, maden smager fornøjeligt
Det var super hyggeligt
Det var super hyggeligt, vanvittig god smash burger!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad , og super god betjening 😊 smilende personale dejligt imødekommende og deres betjening gik som smurt , maden kom hurtigt og smagte lækkert på samme tid! Klart 5 stjerner og kan klart anbefales 🤩 ikke sidste gang jeg besøger dem!
Det var en lækker omgang mad
Det var en lækker omgang mad! Helt sikkert noget det skal prøves igen
Virkelig lækre burgere!!
Virkelig lækre burgere!!
Kan varmt anbefales og meget venlige medarbejdere
Super hyggelig atmosfære og flinke…
Super hyggelig atmosfære og flinke personaler!
Vi havde en baby med og sad nedenunder - men trods travlhed fandt personalet tid til at tjekke ind hos os.
Alt var perfekt kunne ikke sige en…
Alt var perfekt kunne ikke sige en dårlig ting om stedet personalet var sød maden var god stemningen var perfekt
Super god mad i forhold til prisen i…
Super god mad i forhold til prisen i København kan klart anbefales til folk
Og super duper kunde service
Altså WAUW WAUW WAUW!
Jeg har aldrig haft sådan en god mad oplevelse! Burgere i verdensklasse! Maden var 100/10 - snasket som den skulle være, fyldig og bare lækker! Sweet patato med til menuen, og selvfølgelig nogle Buffalo wings som var prikken over i’et!
Servicen var helt perfekt, søde og rare personale.
Amazing food
Amazing food , smashburger it’s so tasty fresh food good service nice stuff thank you for experience ..
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.