PHA Køreskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skide gode oplevelse, man fik nogle hyggeligt timer på vejene med en der er god til at lærere fra sig kæmpe anbefaling herfra

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tog mit kørekort her og nød hver køretime. Lige meget hvor dumt spørgsmålet lød blev svaret et der roligt forklarede hvordan fejlen opstod og hvad der skal gøres i stedet. Selv da det tog virkelig lan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik desværre frakendt mit kørekort - men heldigvis vidste jeg at det var PHA jeg skulle generhverve hos! Selvom kørekortet var mistet, glædede jeg mig stadig til at komme tilbage i Peters s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste køreskole! Jeg har lige afsluttet et forløb hos PHA køreskole. Det har været et helt fantastisk forløb, som har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg havde Peter som kørelærer, som altid... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola

Skrivet av företaget

Seriøs køreskole beliggende i det sydlige Greve-karlslunde. Vi er 4 dygtige kørelærere. Lav dumpeprocent. Vi er mig selv, Peter som er daglig leder/indehaver. Thomas, sóm har været her i længst tid. Underviser i B og B/E Lise har kørt hos os i 2 år. Michael har knap 2 års ancennitet.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Danmarks bedste køreskole og kørelærer - Truly the best!!

I started taking driving lessons from Peter (PHA Køreskole) after leaving my previous driving school in Greve Center that cheated me for lots of cash but taught me not much about driving. After this horrible experience, I had lost my faith in driving schools, & driving instructors in Denmark. That's when I contacted Peter, and he didn't hesitate to accept me as a student even when I didn't speak good Danish. Peter is the best driving instructor a student can wish for. He worked very hard with me making sure that I learn, and master all the essential driving maneuvers. He is patient, kind, respectful, has great humor, and has the student's interest (not his interest) in mind. He will do anything to help his students succeed. He helped me through my difficult driving journey & restored my faith in Danish driving schools & instructors. If you live in Greve/Sølrod/Roskilde/Ishøj area and want to take your driving license in DK, look no further, go for PHA Køreskole. It's the best driving school in DK and they will not scam you for money like many driving schools in DK. They have your interest in mind and they will work hard until you succeed (get your driver's license). Mange tak PHA Køreskole, Mange tak Peter! Du er den bedste!!

2 juni 2023

Super forløb!

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos PHA Køreskole, og det har været et virkelig godt forløb. Jeg er blevet guidet godt igennem det hele af Lise og Peter, og Lise har været en fantastisk kørelærer. PHA Køreskole er en super ordentlig køreskole, og det har været rart at føle sig i gode hænder hele vejen igennem. Klar anbefaling herfra!

29 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det kunne ikke have været en bedre oplevelse …

Det kunne ikke have været en bedre oplevelse.
Jeg ventede med at tage kørekort til jeg blev 30, og jeg nå da indrømme, at det bare var noget, der skulle overstås.
Nu står jeg så med et kørekort, og jeg synes næsten, det er gået for hurtigt.
Jeg havde fornøjelsen af, at have Peter som kørelærer, og jeg kommer oprigtigt til at savne vores køreture sammen. Peter gjorde oplevelsen tryg og møg hyggelig.
PHA køreskole har min varmeste anbefaling - det havde simpelthen ikke været ligeså fed en oplevelse med en anden køreskole.

21 februari 2023

11/10 oplevelse :)

Jeg anbefaler uden tvivl PHA køreskole!
Dejligt, nemt og flydende forløb, kørelærer der brænder for det de laver og gør alt hvad de kan, for at deres elever kommer godt igennem. God kommunikation mellem elev og køreskole. Bestod både teori og praktisk prøve i første hug.
Havde fornøjelsen af Peter til teori og Thomas som kørelærer. Jeg er nu den 3. i søskendeflokken der har lært at køre hos Thomas og den 4. og sidste i rækken er netop startet til teori, og skal selfølgelig også køre med dygtige Thomas😁

Fortryder på ingen måde, at have valgt at tage mit kørekort hos jer - specielt meget ros til dig Thomas! Meget tilfreds med mit forløb👌🏻

25 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke vælg PHA Køreskole.

Havde en utrolig dårlig oplevelse hos PHA Køreskole. Det hele startede fint, og vi havde teori som normalt. Men efter Teori var færdig, så gik det ned af bakke.

Efter at have endt alle kørelektioner i lovpakke, havde Peter svært ved at kunne finde køreprøver, hvilket er fair nok.

Men, da man opsøger andre køreskoler, som sagtens kan skaffe køreprøver virker det, som noget vrøvl fra Peters side. Vi konfrontere ham med ovenstående, hvor han reagere voldsomt, og simpelthen mener, at vi SKAL kunne tage en akut tid. Det vil sige, at vi skal have køretimer uafbrudt, indtil der kommer en køreprøve. Det er helt absurd, da det koster mange penge, for køretime.

Vi valgte, at opsøge en anden kørelærer, og skifte til den. Her fik vi fremlagt, 3-4 sider, hvor i man kunne se, at Peter havde booket køreprøver (Som han havde svært ved at finde) i vores navn, og givet dem videre til andre. Han har udnyttet os i systemet.

Alt i alt, dårlig oplevelse hos PHA køreskole.

19 november 2022

Svar från PHA Køreskole

Normalt vælger jeg at jeg ikke kommenterer på kritik på trust pilot. God, såvel som dårlig.
Nu har jeg i en længere periode gået og kigget på disse 3 dårlige anmeldelser.
Bevares. Alle kan ikke være tilfredse. Det tror jeg at de fleste er klar over, men når en kritik nærmest går hen og bliver en kollektiv chikane af min køreskole, kan jeg ikke sidde den overhørig.
De tre dårlige anmeldelser der er kommet er tydeligvis fra tre bekendte af hinanden. 2 af PHA Køreskoles tidligere elever, samt en svigerfar som har valgt at lytte til den ene side af en længere historie.
Jeg har, uden for dette forum forsøgt at få en dialog med Natascha, Marco og til dels også Steen Larsen.
Nævnte personer har valgt, ikke at tage dialogen med mig.
Der hvor jeg bliver lidt trist, er de gentagne gange hvor elever skriver kommentarer ud fra deres egen frie fantasi. De har tydeligvis ikke begreb om hvordan en køreskole fungerer, samtidig med ad der er ”pyntet” på kommentarerne i væsentlig grad.
Heldigvis har jeg valgt at gemme al kommunikation fra messenger. Jeg sender gerne en kopi til evt. interesserede.
Steen Larsen (Søren Levins far) har det også tydeligvis kun fra én side, og har heller ikke taget imod mit tilbud om dialog.
Er jeg bitter. Hmmm. Nææh. Når det kun er den ene side af en sag som kommer ud, vil jeg, lige som de fleste fornuftige mennesker have svært ved at tage det seriøst. Men helt naturligt bliver jeg da ked af det, når elever og disses bekendte skriver usandheder om mig og min køreskole.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste oplevelse. Vidste ikke det skulle være en kamp at få et kørekort

Dårligste oplevelse…
( i denne anmeldelse står der bl.a. noget om ejeren Peters opførelse overfor elever. Hvor svært det åbenbart skulle være at skaffe kørerprøver ( det skal lige siges at det var det vi havde fået at vide af Peter selv. Vi har dog efterfølgende fundet ud af at Peter har booket køreprøver nok til at fylde 3-4 A4papir, vi fik bare ikke selv tilbudt dem)

Det lange lange forløb starter her:
Jeg fik anbefalet PHA køreskole af min kæreste og hans forældre, idet at de havde en god oplevelse med køreskolen. (Det skal lige siges at det var en af de ansætte som nu har lavet sin egen køreskole - Michaels køreskole) Jeg valgte derfor at starte på PHA køreskole i håb om at jeg kunne få Michael som min kørerlærer, idet at jeg også havde mødet ham og snakket med ham om det. Min bror og jeg startede så til vores første teori time den 6/3-2022 med køreskolens ejer Peter, hvor vi synes at det var fint nok, men lidt underligt at man får at vide man ikke behøver følger med hvis man ikke gider. Jeg synes det en lidt forkert tilgang at have til det, idet at vi skal op til en teoriprøve så det kommer bare til at koste os flere penge, hvis man dumper den.
Men vores 1. 2. Og 3 teori time gik egentlig helt fint, indtil vi fandt ud af at vi ikke selv kunne ønske en kørerlærer da Peter havde valgt at alle på holdet skulle kører med ham. Det var vi lidt kede af men fandt os egentlig i det, da vi rigtig gerne bare ville have det kørekort hurtigst muligt. Vi fik så Peter og forklarede vores situation vedrørende penge. Både min bror og jeg er udeboende som 18 og 19 årig, og forklarede derfor Peter at vi ikke ville kunne tage de 10 ekstra køretimer efter lovpakken, som nogen kører gerne vil have man tager. Peter havde forstået det og var helt forstående overfor det og derfor fortsatte vi med at kører med ham. Inden sommerferien 2022 får jeg at vide at han synes jeg er klar til en køreprøve, hvilket jeg også selv synes jeg var. Peter går på sommerferie og jeg havde derfor ikke mulighed for at køre eller få en prøve i hele sommerferien. Det var jeg ikke helt tilfreds med idet at jeg lige havde fået at vide at jeg var klar til en køreprøve, så jeg spurgte om jeg kunne få en prøve og kører med en anden kørerlærer inden prøven. En af de andre kørerlærer ringe mig så op og siger at hun gerne vil book en prøve til mig, men hun vil gerne have at jeg kører med hende op til 4 gange så hun kan vurdere min kørsel. Jeg valgte derfor at sige nej tak, og vente på at Peter kom tilbage så han kunne book en prøve til mig så jeg kunne spare pengene på de 4 kørertimer som jeg fik tilbudt. Peter kommer tilbage og mener at jeg mangler rutine. Jeg bekræfter at jeg ikke har kørt hele sommeren og er enig i at jeg nok skal have 2–3 køretimer inden køreprøven, og at jeg først vil køre dem når han booker en prøve til mig. Peter bliver ved med at skrive til både min bror og jeg “endnu en prøve jeg ikke kunne giver jer” “ det er sjældent vi får prøver ude i fremtiden” osv…
Vi havde nogle lange beskeder på kryds og tværs over Messenger, hvor Peter skriver rigtig barnligt bl.a. at et kørekort ikke bare er noget man plukker ned fra en hylde. Noget helt andet er at han var meget forstående overfor vores situation, men vælger at skrive at han prioritere elever som kører regelmæssigt frem for de elever der “bare” vil give den gas op til køreprøven. På det her tidspunkt havde jeg næsten ikke kørt i 4-5 måneder. Så konflikten havde trukket sig rigtig langt.

Alt i alt så var det bare en mega dårlig oplevelse. Havde aldrig troet at det skulle være så svært at få et kørekort.
Både min bror og jeg skiftede køreskole til kørelærernes hus i Køge, og fik kortet på 2 uger. Vi kørte omkring 4-5 gange inden og så var kortet i hus. Vi bestod begge køreprøven i først forsøg! Jeg anbefaler derfor kørelærernes hus i Køge.

13 oktober 2022

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Plads til forbedring.

Første gang vi brugte PHA var vi fuldt tilfredse. 5 stjerner.
Så vi anbefalede selvfølgelig at bruge dem.
Nu har vi så 2 meget dårlige oplevelser. Kørelærer der ikke støtter sine elever og bruger deres køreprøvetider på andre elever. Men så kan man da heldigvis skifte til andre firmaer.

31 oktober 2022

Klar anbefaling!

Jeg har haft fornøjelsen af, at tage kørekort hos PHA køreskole.
Jeg havde Peter til teoriundervisning og Lise som kørerlærer. Begge var rigtig gode til at lære fra sig samtidig med at det var sjovt! Derudover er Lise meget omstillingsparat ift. køretider og nærværende under timerne.
Jeg kan klart anbefale køreskolen!

16 november 2022

Bedste køreskole!

Bedste køreskole!
Jeg har lige afsluttet et forløb hos PHA køreskole. Det har været et helt fantastisk forløb, som har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg havde Peter som kørelærer, som altid var rar at køre med. Han var altid meget fleksibel ift. køretider og afhentningsteder! Udover det fik jeg både teori- og køreprøve så snart jeg selv følte mig klar. Jeg vil 100% anbefale PHA køreskole☺️

21 september 2022

Super god køreskole

Det var en super god og sjov oplevelse af tage kørekort hos PHA køreskole. Jeg havde både teori og kørsel med Lise, og jeg kan klart anbefale hende! Hun er god til at lære fra sig og meget nærværende. Hele forløbet har været nemt og hvis jeg var det mindste i tvivl om noget stod både Lise og Peter klar til at hjælpe mig. Kæmpe anbefaling

3 september 2022

Gode priser

Gode priser, fantastisk teroriundervisning. Gode kørelærere.

Godt og trygt sted at tage dit kørekort

1 september 2022

Fantastisk køreskole.

Fantastisk køreskole.
Humoristiske kørelærer der forstår at lære fra sig på et underholdende plan.
Det tog mig 10 måneder at komme igennem forløbet. Jeg sluttede af med at have Peter som jeg var mega glad for.
God køreskole

26 augusti 2022

PHA Køreskole var en god oplevelse

PHA Køreskole var en god oplevelse
Jeg havde Lise som kørelærer, hvilket var en fantastisk. Hun er rigtig sød, og gjorde alt for at hjælpe mig med at gennemføre hurtigst muligt. Kan varmt anbefale.

21 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Føler virkelig at man følte sig godt…

Føler virkelig at man følte sig godt tilpas til både teorilektionerne og i bilen. Kørelærerne er utrolig søde og virkelig hyggelige, især kl 8 om morgenen til halvanden times kørelektion hvor man godt kan være lidt træt, men alligevel får masser af energi når man sidder med en god kørelærer. Kan varmt anbefale PHA køreskole

16 augusti 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.