Vooraf is er mail contact geweest omdat ik het best spannend vond omdat je vooraf betaald, vooraf geen beeld ziet hoe het wordt. Dus volledig vertrouwen. Ik heb €69,95 aanbetaald , 29 april... Se mer
Det här tycker kunderna
Echt super blij met hoe mooi het portrait van onze (helaas overleden) hondje is geworden. Had vooraf ook opgegeven welke kleur ik graag gebruikt zag om de foto heen, en dat hebben ze ook zo gedaan.... Se mer
Vorige week vrijdag besteld, meteen in de avond de eerste versie. Precies naar onze smaak. Vandaag woensdag is hij binnen gekomen. Fantastisch mooi moederdag cadeau! Enorm goede service, snap niet waa... Se mer
Heel tevreden over ontwerp (2 aparte kaders van beide honden). Eerste ontwerp was niet geheel naar mijn zin, maar werd heel snel aangepast. Alle bemerkingen werden ter harte genomen. Misschien wel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Treat yourself and your pet with an incredibly cute portrait! This beautiful design is created by our team of professional designers who have made more than 7,500 customers extremely satisfied.
Kontaktuppgifter
Weena Zuid 130, 3012NC, Rotterdam, Nederländerna
- info@pets-portrait.com
- petsportrait.nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Na wat aanpassingen perfechindt portret
Na wat aanpassingen perfect portret
Goede kwaliteit en geweldige service!
Het ontwerp is erg mooi geworden en werd geleverd met lijst. Helaas was deze beschadigd. Dit werd meteen goed opgepakt; er werd een nieuwe opdracht aangemaakt. Inmiddels hebben we een nieuw exemplaar ontvangen en zijn er heel erg blij mee.
Mooie herinnering van onze lieve viervoeter!
Hele vlotte en snelle response vanuit de klantendienst. Enige moeite om de bestelling te plaatsen gezien de winkelmand pagina niet goed functioneerde. Uiteindelijk via een omweg wel gelukt.
Hele mooie herinnering aan onze lieve viervoeter, die we heel onverwachts hebben moeten loslaten...
Heel blij met deze mooie kader!
Aanrader!!
Dit is al de vierde keer dat ik bij dit bedrijf bestel en elke keer is het verbazingwekkend hoe mooi de portretten geworden zijn! Ze bieden een snelle levering aan en mooie kwaliteit.
Ik heb mijn poster nooit ontvangen
Ik heb mijn poster nooit ontvangen. zit al te wachten van 23/06/2024. Heb 2 keer gemaild maar krijg geen antwoord geen aanrader!
Edit: Ik kreeg uiteindelijk antwoord 12/07/2024 na deze review. De poster was later nog eens verzonden en deze heb ik wel ontvangen.
5 sterren waardig
Erg blij met de service, snelle reactie en het eindresultaat!
Portret Rex
Het portret van onze overleden hond is super mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee.
Ik heb mijn bestelling 15 Juni besteld
Wat langer op mijn bestelling moeten wachten . Mijn fout mails kwamen in mijn spam terecht.
Betrouwbare website, aardige klantenservice, mooi werk.
Aanrader!
Stijlvol portret kat
Het portret van onze kat is een voltreffer. Gedetailleerde weergave in mooie volle kleuren. Het is een persoonlijke en tegelijk stijlvolle decoratie in ons huis. Een aanrader!
Het resultaat is prachtig geworden.
Het resultaat is prachtig geworden.
Erg blij mee. Ook erg tevreden met het voorbeeld en dat je daar zo snel akkoord op kan geven.
En ook blij met de hele snelle levering. Top!
Snelle reactie op vragen en snelle…
Snelle reactie op vragen en snelle verwerking. Na versturen is het wel een paar dagen onderweg.
Mooi eindresultaat.
Zijn er erg blij mee .
Super snelle levering en goede info…
Super snelle levering en goede info vooraf van uiterst vriendelijke medewerkers.
Supermooi
Ik heb rond 20 mei 2 foto's opgestuurd van onze hond en kat.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten.
Ben super blij met het schilderij en de communicatie was snel en goed.
Enorm tevreden!
Wat een prachtig resultaat voor een eerlijke prijs. Heel vriendelijke en persoonlijke service. Absoluut een aanrader!!
Perfecte service
Prachtige portretten, snel geleverd, perfecte communicatie, mocht je een portret van je huisdier willen raad ik deze site zeker weten aan! Ik kom hier zeker terug
Mijn vader zijn prinses
Mijn vader zijn prinsesje ben ik niet, maar de hond. Hij doet echt alles voor haar, maar dan ook echt alles. Ze is zo verwend. Hij heeft een legokamer, of tewel zijn mancave… Ik dacht hoe leuk is het als onze hond, Charlie daar op de muur komt te hangen als prinses. Het was bedoeld als grapje, maar hij is er zo blij mee! Het was super simpel om te bestellen en echt snel binnen! Ik heb hier echt geen spijt van, wat een top cadeau!!!!!
Met 1 woord te beoordelen
Met 1 woord te beoordelen: Wauw!
Eerste ontwerp iets laten aanpassen, heel snel een nieuwe ontwerp ontvangen. Hele snelle levering! Zondag ontwerp goedgekeurd en vandaag (dinsdag) bezorgd. Het was een speciale cadeau en diegene is er helemaal blij mee. Bedankt voor alles!
Boven verwachting een heel bijzonder…
Boven verwachting een heel bijzonder eerbetoon aan onze lieve hond .. bedankt
Super goeie en nette service
Super goeie en nette service. En echt super mooie producten
Super snelle service en een geweldig…
Super snelle service en een geweldig resultaat! Super blij met mijn schilderij. Bedankt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.